Erkek arkadaşımın annesi ile tanışma

Giderken tatlı götürebilirsiniz. Cicek götürmek biraz aşırıya kaçar. Sizi seveceği varsa sever yoksa sevmez. Sakin olun,kibar konuşun. Kendinizden hayatinizdan bahsedin. Bu arada sizi elestirmeye kalkarsa müsade etmeyin

Merhabalar,
Bu haftasonu erkek arkadaşımın annesi ile tanışacağım. Annesi başka bir ilde yaşıyor ve erkek arkadaşım tek kalıyor istanbulda. Tanışma tam olarak evde mi dışarıda mı olacak bilmiyorum yarın konuşacağız. Beni şimdiden büyük bir gerginlik aldı. Ne yapıcam nasıl davranmam lazım giderken ne almalıyım ? Heyecan ve gerginlikle saçma sapan davranıp yanlış izlenim bırakmak istemiyorum.
Kendiniz gibi davranın.
Sizi olduğunuz gibi kabul etsin.

😂😂😂 Aklima geldi simdi.. Eski erkek arkadasim annemle tanis diye baski yapti. Istemedim cunku ayrilmak istiyordum zaten.. Kavga cikti neyse tamam dedim.

Gittik kadin evimizin kirami bizim mi olduguna, babamin ne is yaptigina nasil gecindigimize, kardeslerimin islerine kadar sordu.

Sonra ayiptir soylemesi mangal yapmislardi bana tavugun sirtini verdi inanabiliyor musunuz? Bildiginiz sirti.. Hic et olmaz o kisimda. Hem de 1 parca da degil doldurdu tabagimi sagolsun.Yiyemedim tabi 🤦🏻‍♀️ Kendi kizina durmadan butlari koydu ye kizim ye diye.. 😂

Ay sinirim bozuldu simdi hatirlayinca.

Umarim sizin gorusmeniz guzel gecer. Ben olsam birsey almazdim. Cicege falan gerek yok bence.. Cok fazla konusmayin, guler yuzlu olun. Ve kesinlikle evde bulusmayin. Disarida bir kahve icseniz yeter bence.

Herkese yorumları için çok teşekkür ederim. Evet görüşme gerçekleşti ve tam 5 saat birlikteydik artık sevgilim dedi kalkalım isterseniz perigunlugunun yolu uzun falan diye de öyle ayrıldık. Annesi telefon numaramı falan aldı fotoğraf çekilmiştk hem hep birlikte hemde annesiyle ve hepsini annesi whatsapp durumunda paylaşmış şimdi gördüm :))))
Az evvelde konuşmuşlar ve beni çok beğendiğini söylemiş sana da böyle biri lazım demiş oğluna :))

Herkese yorumları için çok teşekkür ederim. Evet görüşme gerçekleşti ve tam 5 saat birlikteydik artık sevgilim dedi kalkalım isterseniz perigunlugunun yolu uzun falan diye de öyle ayrıldık. Annesi telefon numaramı falan aldı fotoğraf çekilmiştk hem hep birlikte hemde annesiyle ve hepsini annesi whatsapp durumunda paylaşmış şimdi gördüm :))))
Az evvelde konuşmuşlar ve beni çok beğendiğini söylemiş sana da böyle biri lazım demiş oğluna :))

Heycanini bozmak istmemem fakat hemen whatsapp durumu yapmasi, ortada fol yok yumurta yokken biraz tuhaf. Bilemedim, gelecek gösterecektir de, bence simdiden mesafeni koru bence.

Hadi bakalim gazan mübarek olsun 🤭 Senin adina sevindim insallah bundan sonrasi da boyle sorunsuz ve guzel olur..

İnşallah devamı da güzel gider. Ben genelde uyumlu bir insanımdır sorun yaşayacağımı düşünmüyorum ve umarımda öyle olur :)

Sakin normal davranın ama evde buluşmayı kabul etmeyin. Dışarıda bir kahve içebilirsiniz. Evde buluşursanız kadın yanlış anlayabilir.

Back
X