Erkek arkadaşımın annesi ile tanışma

perigunlugu

..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2012
6.379
10.803
298
Merhabalar,
Bu haftasonu erkek arkadaşımın annesi ile tanışacağım. Annesi başka bir ilde yaşıyor ve erkek arkadaşım tek kalıyor istanbulda. Tanışma tam olarak evde mi dışarıda mı olacak bilmiyorum yarın konuşacağız. Beni şimdiden büyük bir gerginlik aldı. Ne yapıcam nasıl davranmam lazım giderken ne almalıyım ? Heyecan ve gerginlikle saçma sapan davranıp yanlış izlenim bırakmak istemiyorum.

Şimdi evlıyım ve bekarkene bende heveslenırdım kv ile tanısmaya işte söyle olacak böyle olsun dıye ay ıyıkıde tanışmamısım ve eminimki derdi sen zaten bekarkene geldin ettın rahattın gıbısınden çünkü hiç birşey göründügü gıbı olmuyor bazen o cici kv gıdıyor hiç tanımaysaymısıö dedıgınız ınsan oluyır hakkınızda hayırlısınolsun

Olduğun gibi ol, arkadaşının annesi diye kasma kendini, gözlemlemeye çalış sana olan hareketlerini, evde olacaksa görüşme tatlı, pasta vs olabilir ama dışardaysa bi şeye gerek yok, ilk tanıştığın birine hediye alma zaten 🥴

Çiçek yada tatlı, pasta gibi bişeyler daha mantıklı galiba. Erkek arkadaşıma sorayım dedim ama eminimki gerek yok diyecek ama evde olur ve eli boş gidersemde hoş karşılamayabilir. Birde annesi sadece 4 gün kalacak ve o kısa zamanda bile tanıştırmak istiyor.

Her zaman olduğunuz gibi davranın ne çok konuşun nede sessiz durun tanışınca zaten olay kendiliğinden ilerliyor evde buluşucaksanız tatlı türü birşey yada çicek alın ama dışarda buluşucaksanız sadece çicek alın bende buna benzer konu açmıştım 1 ay önce bol şans şimdiden :))

Mesela şunu merak ediyorum, diyelimki evde görüşme oldu bişiler yiyip içeceğiz illaki ama yardım etmeliyim ama hemen atlamak istemiyorum. Annesinin önce hazırlamak yada kaldırmak için adım atmasını bekleyip sonra mı yardım etmeliyim yada nasıl olmalı?
Erkek arkadaşım mesela annesinin buna dikkat ettiğini falan söylemişti ama o da bi erkek sonuçta esas önem verilen noktanın ne olduğunu tam algılayamayabilşr

Merhabalar,
Bu haftasonu erkek arkadaşımın annesi ile tanışacağım. Annesi başka bir ilde yaşıyor ve erkek arkadaşım tek kalıyor istanbulda. Tanışma tam olarak evde mi dışarıda mı olacak bilmiyorum yarın konuşacağız. Beni şimdiden büyük bir gerginlik aldı. Ne yapıcam nasıl davranmam lazım giderken ne almalıyım ? Heyecan ve gerginlikle saçma sapan davranıp yanlış izlenim bırakmak istemiyorum.
Şimdi ki aklım olsa asla aileden kimseyle tanışmam ana kraliçe gibi ne o öyle çok marifet oğluşunu doğurmuş .( evet kaynana hezimeti yaşadım :)

Hiç bir şey götürmeyin.
Az konuşun, dinleyin.
Soru sorarsa cevap verin, sizde aynı soruyu sorun.
Kv ler soru sormaya bayılır fakat soru sorulmasına bayılmaz.
İkram, cay vs oldugunda mutlaka siz hizmet edin. Oturmayın ikram, cay servisinde.

rahat olun hiç bir şey almayın ne gerek var?
ben tanışmaya giderken bir pasta aldım kadın karşımda tuhaf bir şekilde oturup bizde saygı çok önemli ilk önce senden beklenir nasılsın demen bla bla bla saçma sapan konuşup durdular kv ve 2 görümce. sonra ne mi oldu? 3 yıl bütün saygısızlıklarına susup 3 yılın sonunda başlarım böyle aşkın ızdırabına deyip bende laf saydım.

bunu niye anlattım? nasıl anlattım? kime anlattım? neden anlattım? bunların bir önemi yok :KK70: doluydum anlattım.

neyse çok şey yapma, git tanış ve gel ;)

Dışarıda buluşacaksanız bir şey almanıza gerek yok. Evde olacaksa eli boş gitmeyin, kv'nin evi olsaydı vazo gibi ev hediyesi alın derdim ama erkek arkadaşınızın evine geldiği için bir çikolata, çiçek gibi bir şey olabilir. Hiç gerilmeyin. O da onun annesi yani tıpkı sizin anneniz gibi. Yakın bir kız arkadaşınızın annesi gibi düşünün, rahat olun. Kendisi sizinle tanışmak istediğine göre sizin varlığınızı kabul etmiş zaten gerilmeyin derim.

Bence dışarıda buluşun. Ben olsam gerilirim ev ortamında.
Koltuğun ucuna otursan bir dert, yayılsan bir dert.
Yardım etsen dert, etmesen dert.
Ayakkabı çıkar giy ayrı dert.

Bir kafede oturup bir şeyler içmek daha mantıklı bence. Hem dışarıda nasıl bir insan olduğunu da gözlemlemiş olursunuz.
Dışarıda görüşürseniz bir şey almanıza da gerek yok. En fazla çiçek olabilir.

Back
X