Merhaba kızlar, geçen açtığım konuyu okuyanlar hatırlayacaktır. En son erkek arkadaşımın ailesinin arkamdan konuşmalarını ve annesinin bana ‘ benim için evlilik konusunda x (erkek arkadaşım) ne derse o sen veya bir başkası benim için okey’ demesinden bahsetmiştim. Bu olaydan sonra ben erkek arkadaşımla açık bir şekilde konuştum. Benim hakkımdaki düşüncelerinden ve konuşmalarından hoslanmadığımı ve evlilik meraklısı gibi gözükmekten sıkıldığımı ve artık kendimi geri çektiğimi ve kimseyle konuşmayacağımı söyledim. Bunun üzerine erkek arkadaşım bana hak verdi ve güzelde konuştu bana haksızlık yapılmasına izin vermeyeceğini ve ailesinin (anne, baba, kardeş yani çekirdek ailesinin) beni sevdiğinden ve benimsediklerinden bahsetti. Sorum şu kızlar, ben annesiyle muhabbetimi kestim aslında genel anlamda, hayırlı cumalar diye durum paylaşıyor cevap vermiyorum iki üç saat sonra bana özelden mesaj atıyor hayırlı cumalar diye. Tavrımı bozmadan mesafeli devam etmek istiyorum. Zira annesi bana telefonda teyzelerini takipten cıktığım için ayıp olmuş tabii çıkman derken erkek arkadaşıma sizin mutluluğunuz onemli olan demiş yani tam olarak anlayamıyorum tavrını. Ben telefon konusmasından sonra annesinin beni istemediğini düşünmüştm açıkçası. Kısaca kızlar ne yapmalıyım aynen soguk bir sekilde devam etmek istiyorum