O yüzden görmemezlikten gelmiş gibi olmak istemiyorumAnne ile uyumlu olmazsan işin çok zor arkadaşım.Alttan girer üstten çıkar oğluyla senin arani açar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O yüzden görmemezlikten gelmiş gibi olmak istemiyorumAnne ile uyumlu olmazsan işin çok zor arkadaşım.Alttan girer üstten çıkar oğluyla senin arani açar.
Haklısınız aynı sekilde devam etmeliyimŞimdiden size ayrı erkek arkadaşınıza ikili oynayan profesyonel bir kv varken ne ayıbı Allah aşkına
Aksine kendinizi iyice çekmelisiniz sınır çizmek için
Zaten çok erkenden teyzelere varana kadar yüzgöz olunmuş
Yazdığı zaman cevap vereceğim ama kendim ayrıca hiç bir şekilde iletişime gecmeyeceğimEn baştan teyzeleri falan ekleyerek hata etmişsiniz. Nisan falan olmadan ailelerle bu kadar görüşülmesini doğru bulmuyorum. Kredi erken tükeniyor çünkü. Bundan sonra da bir anda aradaki iletişimi koparirsaniz yanlış anlaşılır. Bir tık mesafe başlangıç için daha iyi olur
Az da olsa görüş.Haftada bir 5 dk konusabilirsin.O yüzden görmemezlikten gelmiş gibi olmak istemiyorum
Şimdiden gerek var mı ? Baştan beri tüm sulaleyi iliskiye dahil edip tanışınca ortalık karışıyor. Mesafeli koru ama soğuk olma daha ortada söz yok nişan yok şimdilik sevgilin seni ezdirmem diyor da annesi bir iki bak şimdiden benim yazdığım mesaja cevap vermiyor falan demeye başlarsa o zaman ortaya çıkar sevgilinin duruşu.Merhaba kızlar, geçen açtığım konuyu okuyanlar hatırlayacaktır. En son erkek arkadaşımın ailesinin arkamdan konuşmalarını ve annesinin bana ‘ benim için evlilik konusunda x (erkek arkadaşım) ne derse o sen veya bir başkası benim için okey’ demesinden bahsetmiştim. Bu olaydan sonra ben erkek arkadaşımla açık bir şekilde konuştum. Benim hakkımdaki düşüncelerinden ve konuşmalarından hoslanmadığımı ve evlilik meraklısı gibi gözükmekten sıkıldığımı ve artık kendimi geri çektiğimi ve kimseyle konuşmayacağımı söyledim. Bunun üzerine erkek arkadaşım bana hak verdi ve güzelde konuştu bana haksızlık yapılmasına izin vermeyeceğini ve ailesinin (anne, baba, kardeş yani çekirdek ailesinin) beni sevdiğinden ve benimsediklerinden bahsetti. Sorum şu kızlar, ben annesiyle muhabbetimi kestim aslında genel anlamda, hayırlı cumalar diye durum paylaşıyor cevap vermiyorum iki üç saat sonra bana özelden mesaj atıyor hayırlı cumalar diye. Tavrımı bozmadan mesafeli devam etmek istiyorum. Zira annesi bana telefonda teyzelerini takipten cıktığım için ayıp olmuş tabii çıkman derken erkek arkadaşıma sizin mutluluğunuz onemli olan demiş yani tam olarak anlayamıyorum tavrını. Ben telefon konusmasından sonra annesinin beni istemediğini düşünmüştm açıkçası. Kısaca kızlar ne yapmalıyım aynen soguk bir sekilde devam etmek istiyorum
Söz nişan ne ki çıkarıp atıyorsun yüzüğü ayrılıyorsun, ciddi ilişki ile sözlü nişanlı arasında fark yok ikisi de evlilik ihtimalinin yüksek olduğu konumlar ve haliyle ailelerle bu zamanlarda tanışmak, anlaşıp anlaşamamak gündem olan şeyler. Tabi ki erkeğin annesinin davranışları bu süreçte konu sahibini ilgilendirir ve ileriki hayatları için fikir verirSöz nişan olmadan erkeğin annesi size ne?!!!
Arkadaşlar aslında ben ilk kez ciddi bir şeyler yaşadığımdan aile konularında nasıl davranılır bilemedim ve bir anda kendimi ailenin içinde buldum gerçekten bu evlilik meselesine meraklı insanlar bunlar benim ailem böyle olmadığından anlayamadım. Hata yapmış olabilirim ancak herkes yapabilir bunu erkek arkadaşımın yüzüne dedim açıkça bilseydim asla senin teyzemlerle vs takip isteklwrini kabul etmezdim diye. Elimden geldiğince mesafe koymaya çalışıyorum ancak belli şeyler yaşandı ve bunlaeı silmiyor doğal olarak. Erkek arkadaşım üzüldü çok üzüldü ve annesiyle bu konuyu konuştuSöz nişan ne ki çıkarıp atıyorsun yüzüğü ayrılıyorsun, ciddi ilişki ile sözlü nişanlı arasında fark yok ikisi de evlilik ihtimalinin yüksek olduğu konumlar ve haliyle ailelerle bu zamanlarda tanışmak, anlaşıp anlaşamamak gündem olan şeyler. Tabi ki erkeğin annesinin davranışları bu süreçte konu sahibini ilgilendirir ve ileriki hayatları için fikir verir
Çok dikkat ediyorum bu konuda asla kötülemedim yalnızca neden benim halkımdan böyle düşünüyorlar beni böyle mi yansıtıyorsun dedim. Laf taşımadım da. Mesafeliyim dediğiniz gibi mesajlarına o yazarsa yanıt vereceğim ayrıyetten yazmayacağımSen yine mesafeli ol cuma mesajına resmi yanıt ver(vermemezlik yapma bence)bunu kullanabilir. Birde erkeklere annelerini kötüleme annesinin yanlış aktardığı birşeyi laf arasında söyle.
Ben sizin konunuza tam vakıf olamıyorum eskileri bilmiyorum ama eğer aile çok vıcıksa mesafeli olmada fayda var. Benim nişanlımın ailesi vıcık olmadığı için ben de tam bi öneri sunamıyorum. Yoksa ben aile konularında biraz yabani bir kişiliğim, fazla vıcık olsalar ben de kaldıramazdım muhtemelen. O yüzden size fazla gelen noktalarda mesajdan aaa görmemişim, çok meşguldüm yeni bakabildim gibi çok geç gelen bahaneler yapın zamanla belki sizin sürekli yazmıyor oluşunuza meşgul olmanıza seviyeli olmanıza alışırlarArkadaşlar aslında ben ilk kez ciddi bir şeyler yaşadığımdan aile konularında nasıl davranılır bilemedim ve bir anda kendimi ailenin içinde buldum gerçekten bu evlilik meselesine meraklı insanlar bunlar benim ailem böyle olmadığından anlayamadım. Hata yapmış olabilirim ancak herkes yapabilir bunu erkek arkadaşımın yüzüne dedim açıkça bilseydim asla senin teyzemlerle vs takip isteklwrini kabul etmezdim diye. Elimden geldiğince mesafe koymaya çalışıyorum ancak belli şeyler yaşandı ve bunlaeı silmiyor doğal olarak. Erkek arkadaşım üzüldü çok üzüldü ve annesiyle bu konuyu konuştu
Kusura bakmayın da bana kadın anasının gözü gibi geldi siz ne kadar hiçbir şey bilmiyorsanız o bir o kadar profesyonel duruyor. İki aydır ilk kez buluşuyorsunuz onda bile hem erkek arkadaşınızı arıyor hem de ulaşamayınca sizi arıyor çok mu acil bir şey varmış. Vah vah niye aramış acaba bence iyi niyetli insan aramaz rahat rahat hasret gidersinler der, gözün aydın a aradım yapmaz.Bugün erkek arkadaşıma ulaşamamış beni aradı o yüzden yanımda oldugunu biliyordu. Erkek arkadaşım mesleğinden ötürü uzaktaydı iki aydır bugün ilk kez buluştuk. Halimi hatrımı sorduktan sonra bana x’e kavuştun gözün aydın gibi bir şey diyip güldü. Yakın olmayamı calışıyor anlamıyorum
Fol yok yumurta yok sevgili annesini hayatiniza dahil etmeniz anlamsız hic tanismaya gerekyok. Ayağa dusmus iliski. Bu adam simdi boyle diyor yarın annemle sen arami actin der oylece kalirsınız. Teyzeleri takip nedir yahu nasil bir ağa dustunız siz. Allah kurtarsın ayrilın bence gelecek yok bu ilişkideMerhaba kızlar, geçen açtığım konuyu okuyanlar hatırlayacaktır. En son erkek arkadaşımın ailesinin arkamdan konuşmalarını ve annesinin bana ‘ benim için evlilik konusunda x (erkek arkadaşım) ne derse o sen veya bir başkası benim için okey’ demesinden bahsetmiştim. Bu olaydan sonra ben erkek arkadaşımla açık bir şekilde konuştum. Benim hakkımdaki düşüncelerinden ve konuşmalarından hoslanmadığımı ve evlilik meraklısı gibi gözükmekten sıkıldığımı ve artık kendimi geri çektiğimi ve kimseyle konuşmayacağımı söyledim. Bunun üzerine erkek arkadaşım bana hak verdi ve güzelde konuştu bana haksızlık yapılmasına izin vermeyeceğini ve ailesinin (anne, baba, kardeş yani çekirdek ailesinin) beni sevdiğinden ve benimsediklerinden bahsetti. Sorum şu kızlar, ben annesiyle muhabbetimi kestim aslında genel anlamda, hayırlı cumalar diye durum paylaşıyor cevap vermiyorum iki üç saat sonra bana özelden mesaj atıyor hayırlı cumalar diye. Tavrımı bozmadan mesafeli devam etmek istiyorum. Zira annesi bana telefonda teyzelerini takipten cıktığım için ayıp olmuş tabii çıkman derken erkek arkadaşıma sizin mutluluğunuz onemli olan demiş yani tam olarak anlayamıyorum tavrını. Ben telefon konusmasından sonra annesinin beni istemediğini düşünmüştm açıkçası. Kısaca kızlar ne yapmalıyım aynen soguk bir sekilde devam etmek istiyorum
Mevzu baya uzun aslında kısaca şu, biz yeni sevgili oldugumuz andan itibaren annesi ve teyzeleri benim sosyal medyalarımı takip etmek istediler. İyi niyetli oldugumdan saygısızlık etmemek adına kabul ettim hepsini. Daha sonrasında erkek arkadaşım memlekete gittiğinde teyzeleri benim için ‘seninle mesleğin için birliktedir’ ‘yaranmaya çalışıyor’ gibi seviyesiz yorumlar yapmışlar üstüne en büyük teyzesi fal bakmış falında güya ayrıldıgımızı görmüş vs vs bu olaylardan sonra ayrılıcaktık neredeyse sonuc olarak hepsini takipten cıktım yalnızca annesi kaldı anneside sanki benimle konusmak istiyor gibi davranıyor ama bir yandan da gecen bana dediklerinden dolayı beni sevmediğini düşünüyorum kafam cok karıstıBen sizin konunuza tam vakıf olamıyorum eskileri bilmiyorum ama eğer aile çok vıcıksa mesafeli olmada fayda var. Benim nişanlımın ailesi vıcık olmadığı için ben de tam bi öneri sunamıyorum. Yoksa ben aile konularında biraz yabani bir kişiliğim, fazla vıcık olsalar ben de kaldıramazdım muhtemelen. O yüzden size fazla gelen noktalarda mesajdan aaa görmemişim, çok meşguldüm yeni bakabildim gibi çok geç gelen bahaneler yapın zamanla belki sizin sürekli yazmıyor oluşunuza meşgul olmanıza seviyeli olmanıza alışırlar
Ucagı vardı saat 6 da 6 yakın aradı ulasamamış ondan aramışKusura bakmayın da bana kadın anasının gözü gibi geldi siz ne kadar hiçbir şey bilmiyorsanız o bir o kadar profesyonel duruyor. İki aydır ilk kez buluşuyorsunuz onda bile hem erkek arkadaşınızı arıyor hem de ulaşamayınca sizi arıyor çok mu acil bir şey varmış. Vah vah niye aramış acaba bence iyi niyetli insan aramaz rahat rahat hasret gidersinler der, gözün aydın a aradım yapmaz.
Beni en korkutan erkek arkadaşıma ayrı bana ayrı konusması olduKv çok tehlikeli. Kısa cumlelerle yüzeysel konuş. Hiçbir konuda dedikodu yapma. G.. başı ayrı oynuyor. Çok zor bir kadın var karşında.
Bir anda hepsiyle tanışır vaziyette buldum kendimi çok tecrübesiz oldugumdan hiç bir şeyde kötü niyet aramadım. Buradan aldıgım tavsiye ve yorumlar sayesinde gercekten anlamaya basladımFol yok yumurta yok sevgili annesini hayatiniza dahil etmeniz anlamsız hic tanismaya gerekyok. Ayağa dusmus iliski. Bu adam simdi boyle diyor yarın annemle sen arami actin der oylece kalirsınız. Teyzeleri takip nedir yahu nasil bir ağa dustunız siz. Allah kurtarsın ayrilın bence gelecek yok bu ilişkide
Siz atmayinca hemen size atıyor mesaji. Buluştuğunuzda hemen merak ettim ayağına arıyor. Çok yüzeysel konuş. Ama bir problem daha var. Bunları sana getiren sevgilin. İlla devam edeceğim diyorsan herkese sinir koyman lazım.Beni en korkutan erkek arkadaşıma ayrı bana ayrı konusması oldu