Zaten erkek arkadaşım siz karışmayın dediği an büyük teyzesi böyle bir yorum yapmış şaşırmıyorumBence bunu bile siz kavga edin diye söylemişler sırf siz kıskanın diye sorun çıkartın diye

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten erkek arkadaşım siz karışmayın dediği an büyük teyzesi böyle bir yorum yapmış şaşırmıyorumBence bunu bile siz kavga edin diye söylemişler sırf siz kıskanın diye sorun çıkartın diye
Bence o zaman ne kadar güzel o açsın teyzesinin annesinin konusunu hatta o açtıkça siz deyin yaa boş ver zaten sık görüşemiyoruz başkalarını konuşmayalım biz bize bakalım falan deyin inanın erkekler sükuneti daha cok seviyor kafasını şişiren siz olmayın. Size şu şunu bu bunu dedi derse deyin amaaan onca zaman sonra seni görmüşler benim mi lafımı ediyolar beni senden çok seviyorlar herhalde falan deyin gülerek asla polemiğe girmeyin yaniVazgeçmem ben onu gerçekten çok seviyorum onun sevgisini de biliyorum. Zaten zor bir ilişkimiz var mesleğinden dolayı sık sık bulusamıyoruz yine de çok mutluyum.
Bugün şey dedi çok mutlu oldum. İşte ben seni her zaman dinlerim ne zaman anlatmak istersen başka birşeyler varsa onları da söyle bana. Hayatımın en önemli anında yanımda olan birine hayatımın hiç bir anında olmayan insanlar yorum yapamaz falan dedi hosuma gitti çünkü gerçekten bizim birbirmize cok desteğimiz dokundu her anlamda onu hiç bir kosulda yalnız bırakmadımBence o zaman ne kadar güzel o açsın teyzesinin annesinin konusunu hatta o açtıkça siz deyin yaa boş ver zaten sık görüşemiyoruz başkalarını konuşmayalım biz bize bakalım falan deyin inanın erkekler sükuneti daha cok seviyor kafasını şişiren siz olmayın. Size şu şunu bu bunu dedi derse deyin amaaan onca zaman sonra seni görmüşler benim mi lafımı ediyolar beni senden çok seviyorlar herhalde falan deyin gülerek asla polemiğe girmeyin yani
İnşallah çoook teşekkür ederim kiminle olur bilmem ama Allah size de en doğru zamanda sizi seven ve sizin de sevdiğiniz biri ile yani en doğru insanla güzel bir yuva nasip etsin inşallah.Zaten erkek arkadaşım siz karışmayın dediği an büyük teyzesi böyle bir yorum yapmış şaşırmıyorumbu arada mutluluklar dilerim size de umarım hep böyle güzel devam eder evliliğiniz
Erkek arkadaşımı gözlemliyorum şuanda nasıl davrandığını, neler yaptığını izliyorum. Bu süreçte ona düşüncelerimi açtığımda arkamda durdu ama ilerleyen süreçte nasıl olacak bakalımKadın size bi sıcak bi soğuk davranarak pastörize etmek istemiş…
Şaka bi yana ikili oynayan insandan özellikle kv den ışık hızıyla kaçacaksınız.
Hele bi evlenin bu tipler iyice zıvanadan çıkıyorz
Bu tarz insanlar hep bi huzursuzluk peşindedir.
Ya yol verin erkek arkadaşınıza yada hadlerini bildirerek yolunuza devam edeceksiniz.
Erkek arkadaşınız idare edebilen, arkanızda duracak insan değilse hiç zorlamayın..
Aman inanma icraatına bak.Erkek arkadaşımı gözlemliyorum şuanda nasıl davrandığını, neler yaptığını izliyorum. Bu süreçte ona düşüncelerimi açtığımda arkamda durdu ama ilerleyen süreçte nasıl olacak bakalım
Zaten erkek arkadaşımla biz farkettik bunu ve o söyledi bana hepsini takipten çık dedi. Kısacası ikimizde tecrübesiz olduğumuzdan bilmiyorduk yeni yeni görüyoruzAman inanma icraatına bak.
Uzun süre gözlemle.
Önce annesinin ağzını kapasın.
Çünkü kv, teyzeler, halalar vs evliliğe karışan ikili oynayan kişiler çıkarsa evliliği uçuruma sürüklüyorlar.
Aferin o zaman erkek arkadaşına…Zaten erkek arkadaşımla biz farkettik bunu ve o söyledi bana hepsini takipten çık dedi. Kısacası ikimizde tecrübesiz olduğumuzdan bilmiyorduk yeni yeni görüyoruz
Sevgilimle ben acıkca düşüncelerimi soyleyince gidip annesiyle konusmus bu konuyu aslında bunu yapması hosuma gitti. Ben mesaj atmasını da o gün ki konusmamızda hatasını gördüğünü ve bunun üzerine bana yazdıgını düşünüyorum
Tanışdıkta sonra her yıl anneler günü mesajı ve hediyeler veren salak kızlarımız var ne gerek var buna en doğrusu tanışmamak yüz göz olmamakSöz nişan ne ki çıkarıp atıyorsun yüzüğü ayrılıyorsun, ciddi ilişki ile sözlü nişanlı arasında fark yok ikisi de evlilik ihtimalinin yüksek olduğu konumlar ve haliyle ailelerle bu zamanlarda tanışmak, anlaşıp anlaşamamak gündem olan şeyler. Tabi ki erkeğin annesinin davranışları bu süreçte konu sahibini ilgilendirir ve ileriki hayatları için fikir verir
Ciddi ilişkide ailelerle tanışmak en doğalı bunda bence hiçbir problem yok sonuçta ilişki yıllarca sürmüşse sevgilinizin en yakınlarını tanımamak baya imkansız bile. Ama tabi anneye çiçekler hediyeler habire mesajlar falan yalakalık bana göreTanışdıkta sonra her yıl anneler günü mesajı ve hediyeler veren salak kızlarımız var ne gerek var buna en doğrusu tanışmamak yüz göz olmamak
Yani ben şöyle okuyorum durumu açıkçası;Merhaba kızlar, geçen açtığım konuyu okuyanlar hatırlayacaktır. En son erkek arkadaşımın ailesinin arkamdan konuşmalarını ve annesinin bana ‘ benim için evlilik konusunda x (erkek arkadaşım) ne derse o sen veya bir başkası benim için okey’ demesinden bahsetmiştim. Bu olaydan sonra ben erkek arkadaşımla açık bir şekilde konuştum. Benim hakkımdaki düşüncelerinden ve konuşmalarından hoslanmadığımı ve evlilik meraklısı gibi gözükmekten sıkıldığımı ve artık kendimi geri çektiğimi ve kimseyle konuşmayacağımı söyledim. Bunun üzerine erkek arkadaşım bana hak verdi ve güzelde konuştu bana haksızlık yapılmasına izin vermeyeceğini ve ailesinin (anne, baba, kardeş yani çekirdek ailesinin) beni sevdiğinden ve benimsediklerinden bahsetti. Sorum şu kızlar, ben annesiyle muhabbetimi kestim aslında genel anlamda, hayırlı cumalar diye durum paylaşıyor cevap vermiyorum iki üç saat sonra bana özelden mesaj atıyor hayırlı cumalar diye. Tavrımı bozmadan mesafeli devam etmek istiyorum. Zira annesi bana telefonda teyzelerini takipten cıktığım için ayıp olmuş tabii çıkman derken erkek arkadaşıma sizin mutluluğunuz onemli olan demiş yani tam olarak anlayamıyorum tavrını. Ben telefon konusmasından sonra annesinin beni istemediğini düşünmüştm açıkçası. Kısaca kızlar ne yapmalıyım aynen soguk bir sekilde devam etmek istiyorum
Ay evet en son güncelleme yazdım bir bakın istersenizYani ben şöyle okuyorum durumu açıkçası;
Anne size bayılmıyor, ama oğlu sevdi diye kendini dizginlemeye çalışıyor.
Siz aynen mesafenizi koruyun, aileyle samimi olmak zorunda değilsiniz. Sonuçta ailesiyle değil, adamla birliktesiniz.
onlar tanışmak istediler ben tecrübesiz oldugum için bilemedim.bu kadar yüz göz olmana ne gerek var?
nişan tarihiniz ne zaman?
hayır yani ortada bi adım atma tarihi yoksa tanışmayı anlamsız buluyorum ben
teyzeler falan ne alaka yani
her zaman söylerim annelerle anneler tanışır
neden kendiniz tanışıyorsunuz ki
sevgiliyken tanışmanın amacını ben anlamıyorum
keşke sevgiline, işler ciddiye binmeden, yakın zamanda resmi adım atmayacaksak tanışmayı doğru bulmuyorum falan deseydinonlar tanışmak istediler ben tecrübesiz oldugum için bilemedim.
Böyle bir şey yaptıgınızda erkek arkadaşınız yanlış anlamadı mı? açıkçası tek derdim sevgilim ona ayıp olmasın diye yapıyorum herşeyi yoksa ailesi veya teyzeleriyle nasıl bir bağım olabilir ki?keşke sevgiline, işler ciddiye binmeden, yakın zamanda resmi adım atmayacaksak tanışmayı doğru bulmuyorum falan deseydin
veya madem tanıştın, sonrasında bu kadar ileri gitmeseydin
yani teyzeler vs ne alaka
telefon numarası ne alaka
bende eski sevgilimin annesiyle sağlıkla ilgili bir durumdan dolayı tanışmak zorunda kaldım daha doğrusu telefonda 1-2 kez konuşmam gerekti sevgilimin telefonundan
kadın hemen numaramı istedi
geçiştirdim vermedim mesela
hayır sorun olmadıBöyle bir şey yaptıgınızda erkek arkadaşınız yanlış anlamadı mı? açıkçası tek derdim sevgilim ona ayıp olmasın diye yapıyorum herşeyi yoksa ailesi veya teyzeleriyle nasıl bir bağım olabilir ki?