Erkek arkadaşımın annesi kendine gelin arıyor...:((

Erkek arkadaşınız ilişkinizin ciddiyetinden yeterince annesine anlatmamış yada sadece siz bu ilişkiyi ciddiye almışsınız.

Ya arkadaşın durumu fazla ciddiyetle anlatmamış ya da annesi sizi beğenmemiş yedek yapıyor...
Başka seçeneği yok zaten.

o zaman yapman gereken tek şey var
Tası tarağı toplayıp bu ilişkiden uzaklaşmak böylece karşındaki insanın samimiyetinide anlarsın.Bumerag gibi düşün.

öyle yaptım zaten ben de. görüşmüyorum. çok utandım kendimden. o ciddi olduğunu anlatmamış ailesine demek ki ciddi de düşünmüyordu. annesi de beni istemiyordu ben bunu bilmeden hevesli hevesli davrandım. o arayıp duruyor açmıyorum çünkü çok gururum kırıldı utanıyorum. mesajlar atıyor yemin billah ediyor ben ciddiydim ama annem garanticidir illa evlenmemi istiyor somut bir şey görmek istiyor vs dedi. ben abartıyormuşum normalmiş bu durum. ( kafam çok karışık.

anneler oğullarına atanmış öğretmen aramıyorlar mı
neden bunun için kendini üzüosun ki
sen ideal gelinlik kızsın zaten
olur böyle aksilikler
kafana takma, git kek yap stres alıyor, az önce denedim :))
Çocuga neden kızdın ki, yapma Allah aşkına

Bir de aramayı açmamak nasıl bişey oluyor ya
Düşmanım olsa açarım telefonu duramam
ki benim sevdigim adam beni arayacak da konuşmayacagım

Son düzenleme:
Annesinin sizin iliskinin ciddiyetinden haberi olmayabilir. Ben annesine degil de adama takildim daha cok.
Ben esas erkek arkadasima kizardim. Ya asiri derecede saf ki sana direk bunlari soyleyebiliyor, ya tam ana kuzusu, ya da iliskinizin evlilige gideceginden emin degil ve herkese acik.
Ama tutup da "senle olmazsa o kızla olur belki" demesi komik ve son derece sinir bozucu bir durum. Olgun ve ne istedigini bilen bir yetiskinin, hele hele evlilik dusundugu biri varken boyle sozler sarfedebilecegini dusunmuyorum. Eger sen kendi kendine gelin guvey olmuyorsan, o kisinin biraz buyumesi lazim. Velhasil, ben o kisiyle evlenme fikrini birkac defa daha gozden gecirirdim.

böyle kaynanalar var
oğlum gezip tozup sonunda ayrılıyor nasılsa
ben onun böle böle aklına girerim evlendiririm diyen çok görmüşümdür etrafımda

kayınvalide adayınız sizi görüp beğendiğini söylemiş (tabi doğruysa)
sevgiliniz sizinle ciddiyetini anlatamamış sanırım ailesine

belki de ciddiyetini anlatabildiğini sanmıştır
söyledim nasılsa biliyorlar deyip çokta üzerinde durmamıştır

çözülmeyecek bir şey gibime gelmedi
bence konuşarak anlamaya çalış
sorun çıkarmaya çalışmadığını alınganlıkta yapmadığını
ailesi ile görüşmesini ve yanlış anlaşılma nerdeyse öğrenmesini
ve sana aktarmasını iste

Erkek arkadaşımla memleketlerimiz uzak annesi hep memleketten buluyor ona kız buldukları da öğretmen vs. Benim ailevi durumlarım da karışık annem yok babamla da küslük yok ama az görüşüyoruz. Tek yaşıyorum. Ayrıca biz kürtüz. Annesine bunları dedi de o yüzden mi istemiyor beni diye düşünüyorum. A
Telefonu açmak içimden gelmedi çünkü çok utandım çok gururum kırıldı açsam ne olacaktı ki zaten kavga edecektim sinir stres olacaktı daha çok üzülecektim.

Canım erkelerin çoğu anneleriyle heyecanlarını fazla paylaşmazlar. Biriyle çıkıyorum demiş fazla açıklama yapmamıştır belki. Annedi de niyetsiz görüp kız bakmaya devam etmiştir. Biz bayanlar elimizi tutsa abartarak anlatırız ama erkekler öyle değil. Annesiyle tanış bence

tavrın güzel
bu tavırda devam et
burnu sürtülsün
ne demek kız arkadaş varken başka kızın adı bile geçmemeli

cok uzuldum gerçekten yerınızde olsam benımde gururum ıncınır utanırdım.bence ne erkek arkadaşınızda nede annesınde cekınme ınce davranıştan eser yok.sımdıden kaynana olarak ılk golu atmış.ne demek garantılenıyor sız olmazsanız başkası olacak ne ayıp seyler bunlar.evlılık bukadarmı ayağa dustukı bu sevıyesız sözlerle bırde açıklama yapılıyor.ne anneden ne sevgılıden hoşlanmadım ben.karar sızın

Bence de tavrın güzel, sevgilinin bir suçu olmayabilir.
Ama anasına söz geçirsin .
Hiç sevmem. Terbiyesizlik resmen.
Oldu benim de annem bana erkek bakadursun.
Ha oldu beğenirsem bunu bırakır onu alırım.
Anaların, oğullarına öğrettikleri mantığa bak.
Herkes oğlan anası olmasın ya ... Bir de kadın olacaklar. Yuh !

tavrın kesinlikle doğru arkadaşım ama sessiz kalıp telefon açmayarak değilde buraya döktüğün gibi telefonunu açıp çatır çutur yüzüne vurabilirsin bence hiç de ayıp olmaz
iyi vallahi seviyoruz diye de gururumuzu bu kadar da ayaklar altına aldırmayız yedeklenilmeyi kim kabullenebilirmiş bir sor bakayım erkek arkadaşına?
rolleri değişin senin herhangi bir akraban aynı muameleyi sana yapsa erkek arkadaşının varlığını bile bile.. o ne hissedermiş?
bıraksınlar bu işleri yaa!!!

Dini meseleler var ise annesi istemeyebilir
ama kürtsün diye istemeyecegini sanmıyorum, sonunda aynı dili konuştugunuz sürede ırkın bir önemi yok

her anne bunu yapmaz orda yanılmış eski erkek arkadaşınız iki ihtimal var
ya siz ilişkinizi çok ciddiye aldınız yad erkek arkadaşınız sizin kadar ciddiye almadı ve görüşsem ne çıkarki diye olaya baktı
kendinizi geri çekmekle iyi yapmışsınız eğer o kızlar görüşürse ve sen telefonlarıma çıkmadın bende o yüzden onunla görüştüm falan derse salın gitsin zaten yaramaz öylesi o zmann sizde yedekte 3-5 kişi tutun o olmazsa diye

Dini meseleler var ise annesi istemeyebilir
ama kürtsün diye istemeyecegini sanmıyorum, sonunda aynı dili konuştugunuz sürede ırkın bir önemi yok

yok dini bir şey değil yani mezhep farklılığı gibi bir şey yok.ben kürtüm ama batıda büyüdüm o da karadenizli ama batıda okumuş yaşamış o yüzden kültür çatışması tarzı bir şey de olmaz sanırım.

O anneye de o sevgiliye de yuhhh diyorum
Rahatligin boylesi pesss

Son düzenleme:

Saçmalamış.
O halde sizi başbaşa bırakayım derdim ben kendimi tutamayıp.
Bu ne saçmalık?

Ayrıca sevgilin kaç yaşında canım?
Söz geçiremiyor mu ailesine?

Benim kadın halimle böyle konularda bir bakışım yeterdi aileme, bu erkekler nasıl erkek anlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…