Erkek arkadaşınız ilişkinizin ciddiyetinden yeterince annesine anlatmamış yada sadece siz bu ilişkiyi ciddiye almışsınız.
sanırım öyle evet..duruma geç uyandım biraz kendi kendime gelin güvey olmuşum.(
o zaman yapman gereken tek şey var
Tası tarağı toplayıp bu ilişkiden uzaklaşmak böylece karşındaki insanın samimiyetinide anlarsın.Bumerag gibi düşün.
anneler oğullarına atanmış öğretmen aramıyorlar mı
neden bunun için kendini üzüosun ki
sen ideal gelinlik kızsın zaten
olur böyle aksilikler
kafana takma, git kek yap stres alıyor, az önce denedim :))
Çocuga neden kızdın ki, yapma Allah aşkına
Bir de aramayı açmamak nasıl bişey oluyor ya
Düşmanım olsa açarım telefonu duramam
ki benim sevdigim adam beni arayacak da konuşmayacagım
Erkek arkadaşımla memleketlerimiz uzak annesi hep memleketten buluyor ona kız buldukları da öğretmen vs. Benim ailevi durumlarım da karışık annem yok babamla da küslük yok ama az görüşüyoruz. Tek yaşıyorum. Ayrıca biz kürtüz. Annesine bunları dedi de o yüzden mi istemiyor beni diye düşünüyorum. A
Telefonu açmak içimden gelmedi çünkü çok utandım çok gururum kırıldı açsam ne olacaktı ki zaten kavga edecektim sinir stres olacaktı daha çok üzülecektim.
Dini meseleler var ise annesi istemeyebilir
ama kürtsün diye istemeyecegini sanmıyorum, sonunda aynı dili konuştugunuz sürede ırkın bir önemi yok
Yedi aydır biriyle görüşüyorum. Aynı okulda çalışıyorduk ikimiz de öğretmeniz. Birbirimizden etkilendik ve zamanla sevgili olduk. Yedi aydır da beraberiz. Nasip olursa bu yaz söz vs. tarzında bir şey yapmayı düşünüyoruz. Başta da zaten bu amaçla başlamıştık ciddi bir ilişkiydi. Son zamanlarda da erkek arkadaşımın bütün konuşmaları evlilik üstüne. Aileme ufaktan konuyu açmamı istiyor. Kendi ailesine de biriyle ciddi olarak görüştüğünü anlatmış benden bahsetmiş. Annesi de beni bir kez görmüştü bir ortamda. Tabi o zaman sevgili falan değildik. Annesinin beni çok beğendiğini bekar olup olmadığımı sorduğunu anlatmıştı bana. Neyse işte yani ailesi de onaylıyordu o öyle anlatmıştı. Üç gün önce erkek arkadaşımın facesinde mesaj kutusunda fotoğraflar vardı bir kıza ait. Dayısının oğlu mesajla yollamış. Fotoğrafları sordum ne bunlar diye o da o kızı annesinin bulduğunu ve görüşmesi için baskı yaptığını söyledi. Ben de annen beni bilmiyor mu dedim evet biliyor ama yine de görüşmemi istiyor senle olmazsa o kızla olur belki diye öyle istedi dedi. Annen beni bile bile sana nedenkız buluyor dedim ya annen ciddi olduğumuzu bilmiyor sen anlatmamışsın, ya da annen beni istemiyor dedim. O da her annenin böyle şeyler yaptığını ve bunun normal olduğunu söyledi. Hatta annesini aradı ve anne benim biriyle görüştüğümü bilmiyor musun neden kız buldun ki dedi. Annesi de tamam falan dedi ama hala o kızı anlattı şöyleydi böyleydi işte öğretmen bir kız falan diye. Bana tuhaf geldi ve biraz tartıştık şu an görüşmüyorum.Sizce bunun anlamı ne? Annesi neden böyle yapmış olabilir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?