Erkek arkadaşımın annesi kendine gelin arıyor...:((

yuh diyorum

öyle bir kız değilsin kötü davranmazsın dedi
peki devamında ben seni üzmem sana zarar vermem de dedi mi bari

gothic34 e katılıyorum. annesine seninle ciddiyetini anlatamamış ama konu annesi olunca gayet temkinli ve tehditkar
gözünü kulağını aklını iyi kullanmanı tavsiye ederim
netteki gelin adayından daha ciddi sorunların olabilir

Sana zarar vermem asla sevdiğim kişiyi incitemem falan dedi tabii devamında.
Ama şimdi düşününce annesi konusunda temkinli olduğunu düşünüyorum. Annesi günde iki kez arar benim yanımdayken de denk geldi. Oğlunun evlenmesine takmış durumda. Ama nedense bir kız arkadaşının varlığından haberdar ve buna rağmen kız buluyor. Erkek arkadaşım da hayır demiyor. Benim bunlar gözümü açtı ve düşünmem gerektiğini anladım evet. Karşımda anneci bir erkek var belki de.

Bunu görene kadar yazsammı yazmasammı diye düşünüyordum ama şu paragraf çok sinirimi gerdi.
Böyle kendni bilmez,kendini birşey sanan
Hep kendi merkezine odaklanan çok bilmiş erkek türlerine karşı alerjim var benim ya.
İnsanın zikri neyse fikri odur canım.
Aklında böyle takıntıları olmayan insan böyle bir soru sormaz.
Sorsa da seni döverim v.s demez demek ki meyili var.
Bu tiplerin anası çok kıymetlidir tatlım
ve sana hayatın boyunca huzur vermez.
Sen ona anacığıyla beraber mutluluklar dile.
Ve arkana bakmadan kaççç
Ve de ayrıca vakitlice farkedip kurtulduğun için de şükret Allah'a.

canım nasılsın,aklım sende kaldı,düzeldimi kendini üzme olurmu hiçbir zaman

Merak ettiğin için teşekkür ederim. Yüz yüze görüştük konuştuk anlattı bir şeyler ama ben soğudum bir kere bunu ona da söyledim. Biraz düşünmek istiyorum o zaman içinde de pek görüşmeyelim dedim öyle soğuk uzak duracağım biraz o zaman netleşir kafam. Ben gözden çıkardım aslında bu ilişkiyi ama öyle pat diye de ayrılmak istemiyorum seviyorum çünkü (

Kafasında ya ciddi planlar yok senin düşündüğün gibi ya da bunu tam anlamıyla annesine yansıtamamış.Sen zaten bu yazıda okuduğum kadarıyla kararını vermiş gibisin.Ciddi bir ilişki istediğin için özellikle iyi düşünmeni öneririm bitsin istiyorsan bitsin bence de.

O bir kaç gün sonra düzelir diye düşünüyor hatta bundan emim çünkü daha önce de böyle bir süre küs durdum ona. O yüzden rahat biraz. Ayrılma sebebi değil abartıyorsun annem cahil kadın suç bende ben tam ifade edemedim dedi. Ama şu var başta annem babam biliyorlar ciddi manada konuştuk diye anlatıyordu hatta annesiyle beni telde görüştürmek istemişti....Hangisi gerçek anlayamıyorum.

Hangisi gerçek anlamak güç gerçekten iki türlü cevap verdiği için.Yine de bu işin ben cahillikle felan alakası olduğunu düşünmüyorum yani madem evlenmesini isteyen bir anne var ciddi manada seninle görüştüğünü bildikten sonra sevinir kabul de eder yani.Başka arayışlara girmez.Sonuçta oğlundan evlilik bekleyen bir anne ki belli arayış içinde.Yani bunu isteyen bir anne de kalkıpta başka kıza bakmaz cahillik felan ortada yok yani bence canım.

erkek arkadaşımdan ayrıldım. bitti (
her bir araya gelişimizde kendini annesini savunur hale geldi.
en son da "o anneminm gösterdiği kız çirkin bir kız değil ki ona çirkin diyen çarpılır" tarzı bir cümle kurdu.
çok tartıştık. ayrılma kararı verdim o da kabul etti. hayırlısı böyleymiş. (
bir erkeğin sözlerinden çok yaptıklarına bakmak lazım, onlar direkt, sözlerinden anlamlar çıkmıyor bizim gibi. onlar ne yapıyorsa o. evlenmeyi düşünen zaten kısa sürede evlenme kararı alır ve ciddileşir.

Hayırlısı olsun hakkında canım.Demek ki hayırlı olacak olan buymuş bilemeyiz o yüzden üzmemeye çalış kendini.Kurduğu cümle de bence hiç hoş değil.İnsan sevdiğine böyle bir sözü sarf etmeye çekinir yani.

aa çok şaşırdım
bu kadarı çok fazla olmuş
kalkıp bir de savunduğu şeye bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…