Erkek arkadaşımla memleketlerimiz uzak annesi hep memleketten buluyor ona kız buldukları da öğretmen vs. Benim ailevi durumlarım da karışık annem yok babamla da küslük yok ama az görüşüyoruz. Tek yaşıyorum. Ayrıca biz kürtüz. Annesine bunları dedi de o yüzden mi istemiyor beni diye düşünüyorum. A
Telefonu açmak içimden gelmedi çünkü çok utandım çok gururum kırıldı açsam ne olacaktı ki zaten kavga edecektim sinir stres olacaktı daha çok üzülecektim.
Her anne oğluna kız bakabiliyor şu zamanda bile, bu fazla abartılı bir durum değil..
Ama burada asıl sorun bence erkek arkadaşınız..
Eğer gerçekten ayakları yere basan, kendini bilen bir yetişkin olsaydı; annesi "bir kız var" dediğinde bile, "benim evlenmeyi düşündüğüm, görüştüğüm biri var zaten.. bana bunlardan bahsetme" der, face'ine yollanan resimleri silip, yollayan her kimse ona da ağzının payını verebilirdi.
"sen olmazsan diye, annem bana yedek bakıyoo.." demek nasıl bir kendini müdafaa şeklidir? benim aklım almadı şahsen..
Bence erkek arkadaşınızla enine boyuna konuşup, sorunu halletmelisiniz.. Yoksa sonunda üzülen yine siz olabilirsiniz.
Onlar için bir şey değişmez, başka kız buluverirler nasılsa..!
Bu tarz konularda biraz bencil olmak lazım bence.. Herkesten önce, "siz" kendinizin kıymetini bilmelisiniz..!!
Milletin oğlu nasıl onlara değerliyse, siz de kendiniz için çok daha değerlisiniz.!!
Benim de içimden böyle şeyler geçti aynen...Ben erkek arkadaşımla görüşürken bir çok insandan aracı olsun direkt olsun çok teklifler aldım ve reddettim resmine bile bakmadım, ciddi görüştüğüm biri var dedim ısrara mahal vermedim. O bana aynı hassasiyeti göstermedi. Annesinin sırf gönlü olsun diye resimleri yolla da bakayım demiş dayısının oğluna. Ve bana bundan hiç bahsetmedi ben tesadüfen gördüm. Evet bencil olmak lazım çünkü karşı taraf bencilce davranıyor.
Bizim resimlerimiz de başkalarına atılıyor mu acaba ?
Çok rahatsız edici bir durum
Annem abime göstermek üzere bir kızın resmini bulmuş, abim bakmamıştı bile
yanı başımda böyle bir örnek varken bu resim gösterme olayları çok mide bulandırıcı geliyor bana
sen o çocuğu unut,bende böyleydim sevgilim benle konuşurken ona kız buldular ailece,çok saçma dimi ama böyle oldu,benden ayrıldı,2 ay oldu evlendiler,çok kötü birşey psikolojim bozuldu resmen,zor bir durum
Yalnız erkek arkadaşında istemem yan cebime yapmış.
Ne demek senle olmazsa onla olsun diye.
Öğretmen olmuş ama karakterini sağlam bi kalıba oturtamamış sanırım.
Annesinin yaptığı terbiyesizlikte cabası...
Ben de aynı duruma gelmek istemiyorum çok saçma bir durum evet. İnsan kendinden şüphe ediyor. Annesi istemiyor mu da kendi memleketinden kız buluyor ki ?
Gerçekten de bir kusurum yanlışım olmadı erkek arkadaşıma, ailesinin istemeyebileceği bir şeyim de yok. Memleketlerimiz uzak biraz ama o da hiç sorun yapmadı bunu başta ve ailesinin de asla sorun etmeyeceğini belirtti.
Erkek arkadaşımla birkaç ay önce ev konuşuyorduk bana evlendiğimizde annem bize gelip bir ay falan kalmak istese ne yaparsın demişti. Ben de gereği gibi ağırlarım hizmet ederim gelip kalabilir tabii ki umarım iyi anlaşırız demiştim. O da demişti ki zaten aksi olursa yani anneme kötü davranırsan seni önce döverim sonra kapılara atarım demişti. Ben çok şaşırmıştım kızdım sen kimi dövüyorsun hayırdır dedim ve bayağı tartıştık. Günlerce küstüm yalvar yakar dedi ben öylesine dedim ciddi değildim işte özür dilerim zaten sen öyle bir kız değilsin kötü davranmayacağını da biliyorum vs. dedi çok yalvardı. Ben de üstünde durmadım. Şimdi düşündüm de aslında belki de annesine çok kıymet eren ve onun isteği uğruna beni ezebilecek biri. Siz ne düşünüyorsunuz? Ayrılma sebebi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?