Erkek arkadaşımın annesi kendine gelin arıyor...:((

ben butun aıle bıreylerının toplanıp erkek arkadasınıza evlenmelik kız fotografı atmasını garıp buldum acıkcası. koskoca bellı bı yasa gelmıs meslek sahıbı bır adama ustelık cıddı dusundugu bırı de olan bırıne bunun yapılması cok tuhaf..
eğer erkek arkadasınız sızı gercekten saklamıyorsa aılesınden ve buna ragmen boyle resımler atılıyorsa tam bı kaynana olur bu hanımefendıden:)

Bizim resimlerimiz de başkalarına atılıyor mu acaba ?
Çok rahatsız edici bir durum
Annem abime göstermek üzere bir kızın resmini bulmuş, abim bakmamıştı bile
yanı başımda böyle bir örnek varken bu resim gösterme olayları çok mide bulandırıcı geliyor bana

erkek arkadaşın da annesi de ciddi saçmalamış. taviz verme. erkek arkadaşın ciddiyse ciddiyetini annesine de sana da kanıtlasın. çok büyük saygısızlık yapılmış sana.

Her anne oğluna kız bakabiliyor şu zamanda bile, bu fazla abartılı bir durum değil..
Ama burada asıl sorun bence erkek arkadaşınız..
Eğer gerçekten ayakları yere basan, kendini bilen bir yetişkin olsaydı; annesi "bir kız var" dediğinde bile, "benim evlenmeyi düşündüğüm, görüştüğüm biri var zaten.. bana bunlardan bahsetme" der, face'ine yollanan resimleri silip, yollayan her kimse ona da ağzının payını verebilirdi.
"sen olmazsan diye, annem bana yedek bakıyoo.." demek nasıl bir kendini müdafaa şeklidir? benim aklım almadı şahsen..
Bence erkek arkadaşınızla enine boyuna konuşup, sorunu halletmelisiniz.. Yoksa sonunda üzülen yine siz olabilirsiniz.
Onlar için bir şey değişmez, başka kız buluverirler nasılsa..!
Bu tarz konularda biraz bencil olmak lazım bence.. Herkesten önce, "siz" kendinizin kıymetini bilmelisiniz..!!
Milletin oğlu nasıl onlara değerliyse, siz de kendiniz için çok daha değerlisiniz.!!

Son düzenleme:
anneler bence de böyle yapabilirler ama erkek arkadaşınızın davranışı pek normal değil bence de;

annesi bulabilir fakat bunu size kadar niye getiriyor anlamadım, annesi ile konuşup konuyu kapatabilirdi.
insan kız arkadaşına "annem de bana kız bulmuş ama görüşmedim vs.." der mi? yada kız şöyleydi böyledi anlatılmaz..

kişisel görüşümdür, sorun annesinde değil, erkek arkadaşınızın kendisini ifade etme biçiminde...
tekrar açık ve net konuşmanızda fayda olabilir. ona göre daha net yol alırsınız.

allah kolaylıklar versin.

eğer öyle ırkçı bir aileyse ,zaten hiç uğraşmayın. güle güle deyin..

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Benim de içimden böyle şeyler geçti aynen...Ben erkek arkadaşımla görüşürken bir çok insandan aracı olsun direkt olsun çok teklifler aldım ve reddettim resmine bile bakmadım, ciddi görüştüğüm biri var dedim ısrara mahal vermedim. O bana aynı hassasiyeti göstermedi. Annesinin sırf gönlü olsun diye resimleri yolla da bakayım demiş dayısının oğluna. Ve bana bundan hiç bahsetmedi ben tesadüfen gördüm. Evet bencil olmak lazım çünkü karşı taraf bencilce davranıyor.

Annesinin gönlü olsun diye senin gönlünü kırabilen adamdan uzak dur
daha bişey demiyorum..
Anaya gel anaya..
Aslında eskiden böyle düşünmezdim ama artık ana baba neyse danası da yakın oluyormuş
gördüm malesef

Bilemiyorum artık atılıyor da olabilir...o kızın resimleri böyle aile ortamında çekilmiş sıradan resimlerdi özel olarak resim vermediğini haberi olmadığını düşünüyorum. zaten dayısının oğlu da mesajda baktıktan sonra sil yanlışlıkla yayınlarsın ayıp olur falan yazmış. Elbette rahatsız edici haberdar edilmesi lazım en azından hakka giriyorlar...

sen o çocuğu unut,bende böyleydim sevgilim benle konuşurken ona kız buldular ailece,çok saçma dimi ama böyle oldu,benden ayrıldı,2 ay oldu evlendiler,çok kötü birşey psikolojim bozuldu resmen,zor bir durum

Son düzenleme:
Yalnız erkek arkadaşında istemem yan cebime yapmış.
Ne demek senle olmazsa onla olsun diye.
Öğretmen olmuş ama karakterini sağlam bi kalıba oturtamamış sanırım.
Annesinin yaptığı terbiyesizlikte cabası...

sen o çocuğu unut,bende böyleydim sevgilim benle konuşurken ona kız buldular ailece,çok saçma dimi ama böyle oldu,benden ayrıldı,2 ay oldu evlendiler,çok kötü birşey psikolojim bozuldu resmen,zor bir durum

Ben de aynı duruma gelmek istemiyorum çok saçma bir durum evet. İnsan kendinden şüphe ediyor. Annesi istemiyor mu da kendi memleketinden kız buluyor ki ?
Gerçekten de bir kusurum yanlışım olmadı erkek arkadaşıma, ailesinin istemeyebileceği bir şeyim de yok. Memleketlerimiz uzak biraz ama o da hiç sorun yapmadı bunu başta ve ailesinin de asla sorun etmeyeceğini belirtti.

Evet istemem yan cebime olmasa dayısının oğluna resim yollama derdi ve kızardı değil mi? Erkek arkadaşım annesinin garantici olduğunu evlenmesini garantilemek istediğini yedekte kız bulunsun o kız bırakırsa seni bununla evlenirsin gibi düşünceleri olduğunu söyledi. Annesi somut birşeyler görmek istiyormuş yoksa ciddi olduğumuzu düşünmezmiş vs. Bunların hepsinin de normal olduğunu düşünüyor. Annesi beni istememesi gibi birşeyin söz konusu olmadığını söyledi sadece bir an önce evlen oğlum diyormuş....
Benim aklıma gelen şu , madem annesi oğlunu bu kadar evlendirme meraklısı, neden benim üstüme ısrar etmiyor oğluna sonuçta bir hazırda bir kız var oğlunun hayatında, ona ısrar etmiyor da işte ciddiye bindirelim gidelim isteyelim vs diye bir şey demiyor da başka kız buluyor? Resimleri gördüm küçük görüp hafife alma gibi değil ama o kızdan da bir eksiğim yok gerçekten. Çok güzel bir kız olur haa derim o yüzden veya mesleği daha iyi olur ee o da değil benle aynı bir kız hatta ondan da üç yaş küçüğüm. Neden annesi bana ısrar etmemiş olabilir ki???

canım benim kusur değil sorun kendi tanıdıkları kızla evlendirmek istiyorlar sorun bu,
çok saçma ama böyle ne yazık ki,lütfen fazla üzme kendini ben gibi olma,ben kendimi toparlayamadım daha sen böyle yapma

canım benim eğer annesinin derdi evlilik olsaydı zaten sana baskı kurar gider isteyelim ciddiyete bindirelim kaçırma falan derdi belli ki seni istemiyor bence 2 seçeneğin var birincisi ve bence yapman gereken böyle bir adamdan sana hayır geleceğini sanmam yol yakınken boşver önüne bak
ikincisi de burnunu öyle bir sürt ki seni annesine karşı savunmayı öğrensin yoksa bir ömür annesinin sözünden çıkmayan biriyle yaşamak zorunda kalırsın ki ben böyle insanların değişebileceğini hiç sanmam

canım aynı durumu sen erkek arkadaşına yaşatsan nasıl olur acaba o zaman aaa annen garanticiymiş olur canım öyle arada bir elinin altında başka damat adayları da bulunsun diyebilirmiydi acaba hiç hoşlanmadım kızmada ne kaynana adayının tavrından nede sevgilinin tavrından bence ilişkini bir kez gözden geçir kadın biraz saygısız galiba yoksa senin hiçe sayıp nasıl bir başka adayı oğluna yem atar gibi atabilirdi ki siz evlenseniz bile kv adayının saygısızlığı devam eder buda sorunları beraberinde getirir ya oğluna güvenmiyor kararlarında yada illa benim istediğim olsun diyen bir diktatör ama benden bir fikir böyle bir adamla yola çıkarsan çok üzülebilirsin bende tecrübeyle sabit olduğu için fikrimi paylaştım katılıp katılmamak senin elinde canım

bence erkek arkadasınızın niyeti sizin sandıgınız kadar ciddi değilmiş.sizi kandırmıs.
ailesinede bunu adam akıllı anlatmamıs.bu kadar normal bir vaka gibi karsıladıgına göre...

Erkek arkadaşımla birkaç ay önce ev konuşuyorduk bana evlendiğimizde annem bize gelip bir ay falan kalmak istese ne yaparsın demişti. Ben de gereği gibi ağırlarım hizmet ederim gelip kalabilir tabii ki umarım iyi anlaşırız demiştim. O da demişti ki zaten aksi olursa yani anneme kötü davranırsan seni önce döverim sonra kapılara atarım demişti. Ben çok şaşırmıştım kızdım sen kimi dövüyorsun hayırdır dedim ve bayağı tartıştık. Günlerce küstüm yalvar yakar dedi ben öylesine dedim ciddi değildim işte özür dilerim zaten sen öyle bir kız değilsin kötü davranmayacağını da biliyorum vs. dedi çok yalvardı. Ben de üstünde durmadım. Şimdi düşündüm de aslında belki de annesine çok kıymet eren ve onun isteği uğruna beni ezebilecek biri. Siz ne düşünüyorsunuz? Ayrılma sebebi mi?

Bence kesinlikle ayrılmalısın..!!
Daha ortada fol yok yumurta yok.. "evlenirsek, anam 1 ay kalırsa, kötü davranırsan, şöyle böyle yaparım..!!" diye tehdit etmek ne demek?
Daha sözlü bile değilsiniz.. Onu da geçtim, daha annesine açıkça "evleneceğim bir kız var" bile diyememiş ama iş tehdite, dövmeye gelince maaşallah mangalda kül bırakmıyor..!!
Demek ki, evlenseniz;eminim, kendisi sizin aileniz hakkında her şeyi söyleyebilecek..! Ama siz annesi hakkında en ufak bir laf bile edemeyeceksiniz ve belki de ana-oğul sizi köle gibi kullanacaklar..!!
Neler gördük bugüne kadar..!! Hem burada paylaşanlardan, hem haberlerden..
Bence henüz yolun başındayken kaçıp kendinizi kurtarın..!! Daha kötü olmadan..! Yine de son karar sizin..!!!

çok doğru düşünmüşsün,
annesi ille de evlendirmek istiyorsa neden senin üzerinden yapmadı baskısını
sanırım sevgilin seninle ilgili ciddiyetini belirtmemiş
yada seninle ciddi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…