- 10 Aralık 2016
- 485
- 160
- 103
- 29
- Konu Sahibi saribaykuss
-
sevgilinizin annesi ne cüretle böyle konusur ve davranır haddini bilsinkadin hala bana ben her cagirmamda gel dedigimde gelceksin dedi gulumsedim bisey demedim arkadasimda teyze kac zamandir gorusmedim arkadasimla ben aksam gidicem dedi.Kadinda bi anda sert bakmalar ben sevmem boyle işi dedi söylene söylene gitti bu kadinin amaci ne ?
Yeni bi problemim oldu paylastim seni ilgilendiren tarafi ? senden mi izin alip ben konu acicam sitenin bekcisi sen degilsin (;Sen şaka mısın ya geçen de aynı konuyu açtın insanlar ne dedi hala kvnin amacı ne diyip duruyorsun acaba amacı ne valla bence amacı sana yemek yapmayı öğretmek hiiiçç kötü düşünmeeee kv beni hizmetçi köle olarak görüyor diyeeeee....
Bende anlamadim bu kadini kendi kendine degisik triplerde kadin cozemedimsevgilinizin annesi ne cüretle böyle konusur ve davranır haddini bilsin
Tam bir şeyler yazacaktım ki bu yorumu görüp vazgeçtim.Ulke yangin yeri milletin derdine bak.
Dogru. Ulke yangin yeri senin derdine bak! Bizim gibi girip okuyorsunUlke yangin yeri milletin derdine bak.
Dua etmekten baska elden gelen ne var ? bugun kimse konu acmasin o halde sitede kapansin etsin madem oyle senin sitede isin ne ?Ulke yangin yeri milletin derdine bak.
Komik .Ne olcak seni çok sevio yanından ayırmak istemiyordur.
Kusura bakmayin hanimefendi bos polemiklere girecek zamanim yok. Erkek arkadasinizin annesine yaptiginiz koleliginizde size basarilar dilerim.Dua etmekten baska elden gelen ne var ? bugun kimse konu acmasin o halde sitede kapansin etsin madem oyle senin sitede isin ne ?
Cok simartmissiniz. Kicini kaldirmaya gelmiyo insanlarUzun zamandir arkadasimla gorusmuyodum bugun eve yanima oturmaya geldi.Sevgilimin anneside bizim evin onunden gecerken asagi insene dedi arkadasimla evin onune indim annesi iste alisveris yaptik gelde yemek yapalim dedi (gozuyle goruyo arkadasimi boyle diyo) bende arkadasimla uzun zamandir gorusmedik evde oturcaz dedim kadin hala bana ben her cagirmamda gel dedigimde gelceksin dedi gulumsedim bisey demedim arkadasimda teyze kac zamandir gorusmedim arkadasimla ben aksam gidicem dedi.Kadinda bi anda sert bakmalar ben sevmem boyle işi dedi söylene söylene gitti bu kadinin amaci ne ?
Vatan sevdasini sen mi ogretecen bacim.Ulke yangin yeri milletin derdine bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?