Erkek arkadasimin annesi napmaya calisiyo hemde arkadasimin yaninda ?

saribaykuss

Arafta..
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2016
485
160
103
29
Uzun zamandir arkadasimla gorusmuyodum bugun eve yanima oturmaya geldi.Sevgilimin anneside bizim evin onunden gecerken asagi insene dedi arkadasimla evin onune indim annesi iste alisveris yaptik gelde yemek yapalim dedi (gozuyle goruyo arkadasimi boyle diyo) bende arkadasimla uzun zamandir gorusmedik evde oturcaz dedim kadin hala bana ben her cagirmamda gel dedigimde gelceksin dedi gulumsedim bisey demedim arkadasimda teyze kac zamandir gorusmedim arkadasimla ben aksam gidicem dedi.Kadinda bi anda sert bakmalar ben sevmem boyle işi dedi söylene söylene gitti bu kadinin amaci ne ?

Sen şaka mısın ya geçen de aynı konuyu açtın insanlar ne dedi hala kvnin amacı ne diyip duruyorsun acaba amacı ne valla bence amacı sana yemek yapmayı öğretmek hiiiçç kötü düşünmeeee kv beni hizmetçi köle olarak görüyor diyeeeee....

sevgilinizin annesi ne cüretle böyle konusur ve davranır haddini bilsin

Yeni bi problemim oldu paylastim seni ilgilendiren tarafi ? senden mi izin alip ben konu acicam sitenin bekcisi sen degilsin (;

Kimseyle tartisma niyetim yok konuyla ilgisiz seyler yazacaklar yazmasin.

Cok simartmissiniz. Kicini kaldirmaya gelmiyo insanlar

ne kayinvalidesi ya .sevgilim.diyosun farkindamisin
hangi hakla yapiyor bunlari.? cunku.sen izin veriyorsun.nikahmi basmis oglu sana nisanmi.yapmis. ki evlensende seninle.bu tarzda bi diyalog kurmamasi lazim. terbiyesiz.kadin.aklinca gozdagi veriyor.
agirligini koy simdiden .yoksa yillar sonra bes yillik evliyim nedir bu kv den cektigim diye konu acarsin benden soylemesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…