erkek arkadaşımın arkadaşları

evet ama sevgilim biraz daha sanki bana yakın .şimdi o yaşlardaki insanlar daha ağır olabilirmi diyorum acaba .nasıl davranayım öle abartı durmak istemiyorum.

ay kafam karıştı bir dakika .neyse ben 25 yaşındayım canım .

ben olsam şunları giyebilirdim

fiziğin nasıl bilmiyorum ama bunlar hem yaşına uygun,hem her ortama uyar hem de çok sade ama çok şık spor geliyor bana.hem paçoz olma ihtimalin 0 bi blazer bi kot bi tshirt,altına da yüksek topuklar yakarsın ortamı.

Son düzenleme:
ikinci fotodaki gibi zaten düşünüyorum giyinmeyi ama kahve benim ceket sadece.burdakilerde çok şıkmış ama .canım boyum uzun .fiziğim müsait teşekkürler resimler için çok güzel gerçekten tarzları bana yakın .

uzun boyluysan zaten bitmiştir olay,çok şık olur,hadi hayırlısı...

Sevgilinin arkaslari olduguna gore karakter olarak ona yakin insanlardir. Yani sevgilin cok espriliyse mesela onlarin da espri anlayislari aynidir. Tersi olsa arkadas olmazlardi.

Konu sikintisi cekmezsin mutlaka ama onlarin kendi aralarinda yasadiklari ve sadece kendilerinin bildikleri konular olabilir. Belki o muhabbetlerde sikilabilirsin. Ben de hic sevmezdim ama esim sevgiliyken birileriyle tanistirirdi illaki. Hala da tanistiracagi kisiler bitmedi inan.

Bir de hepsi ayni yaslardaysa sen aralarinda citir kalacaksin, eger iclerinde kiskanc bir hatun varsa esini senden kiskanabilir

Olasiliklari soyluyorum sana. Tecrube sahibi biri olarak.

Giyim olarak da arkadasin yukledigi fotolar cok hos. Sen de zaten o tarz bir giyinmeyi dusunmussun.

E o zaman sana basarilar dileyelim bari :)

çok hoşsun valla:)))

erkek arkadaşının arkadaşları 50 yaşında filan mı? :)))

rahat ol biraz.. eminim sıkıntı çekmeyeceksin. onlar sonuçta erkek arkadaşının arkadaşları...

giyim konusunda erkek arkadaşına danışabilirsin. bir de nereye gidileceği filan önemli tabii..

bence hiç sıkıntı yapma.. ben eşimin bayan arkadaşlarından çok erkek arkadaşlarını severim daha efendi ve daha muhabbetlidirler.. kadınlar böyle bi hava içinde afralı tafralılar. sinir oluyorum..

kendin gibi giyin derim ya da gideceğiniz yere göre giyin..

benide bayanlar kasıyor zaten .erkeklerde sorun çıkmıyo ama kadınlar işte eşleri ve kız arkadaşlarıyla gelicekler .inşş öle tipler değildirler.

evet kendi aralarında konuşmaya başlarlarsa öle masada tel kalmak kötü olur heralde .umarım kıskanç biri yoktur zaten kıskanmasına gerek yok benim sevgilimden başka birini gözüm görmüyor ki.

bence hıç bunalıma gırmene gerek yok canım:)
evet tanımıyosun o yuzden hepımız az çok gerılmez mıyız hayatımızdakı ınsanın arkadaşları yakınlarıyla tanışırken, tanıyınca da rahatlarız. ıçıne en çok sınen kıyafetı gıyın ne çok spor ne çok klasık ıkısının ortasını bul tabı nerde buluşcağınız da onemlı hıç kasma yanlız değılsın çunku

canım yemek yiyeceğiz bir yerde sanırım boğazda .öle düşünmüşler .aman bilmiyorum ki tanımadığım insanlar gerildim işte.

germe kendini ben hep şunu söylerim klasik olacak ama doğal ol
kıyafetinide kişilere göre değil mekana göre belirle

canım kıyafet konusunda arkadaşın kombinasyonunu çok beğendim renkleri değiştirilebilir

bence hiç düşünme yaa..hoş muhabbetli insanlar olurlarsa bi bakmışsın zaman su gibi akıp gitmiş

ama suskun irdeleyici önyargılı davranırlarsa zaten samimi bir ortam olmaz senin de yapacağın bişey yok bu durumda..çekememezlikler falan olursa istemediğin laf yada bakış kondururlarsa sana olgunlukla karşıla..bunu yapan büyük ihtimal kadın olur..sen de hiç bişey yokmuş gibi eşiyle ve sevgilinle muhabbetine devam et

ya aslında kime söylüyom ben ya boş konuşuyom sen hepsini alt edersin

yok tatlım nerdeee ben kalırım öyle .bazen alıklığım tutar .birşey densin öle bakarım yani.inşş öyle gergin bir ortam olmazz .kadınlardan çekiniyorum zaten bide benden epey büyükler bu kızın burda ne işi var nerden düştü bu diye bakmasınlar istiyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…