Bence de stres yapma canım erkek arkadaşınla anlaşabildiğine göre onun yaşıtlarıylada anlaşabilirsin.Giyim tarzını bilmiyorum ama bende 25 yaşındayım yaşına uygun abartı olmayan bir şey giyersin olur biter sıkma canını.
ay kafam karıştı bir dakika .neyse ben 25 yaşındayım canım .
ikinci fotodaki gibi zaten düşünüyorum giyinmeyi ama kahve benim ceket sadece.burdakilerde çok şıkmış ama .canım boyum uzun .fiziğim müsait teşekkürler resimler için çok güzel gerçekten tarzları bana yakın .
gerek yok canım yorumların beni çok güldürüyor bu arada .ne kadar gereksiz .
erkek arkadasina sor
neye izin veriyorsa onu giyersin
erkek arkadasina sor
neye izin veriyorsa onu giyersin
bence hiç sıkıntı yapma.. ben eşimin bayan arkadaşlarından çok erkek arkadaşlarını severim daha efendi ve daha muhabbetlidirler.. kadınlar böyle bi hava içinde afralı tafralılar. sinir oluyorum..bu hafta sonu erkek arkadaşımın arkadaşlarıyla buluşacağız yani ben pek istemiyorum ama mecburum galiba .şimdi sanırım biri evli ve eşiyle gelicek .hepsida orta yaşlı insanlar ne biliyim sıkıntı yaptım ne konuşacağız vs vs .ne giyeceğim?fikri olanlar paylaşırsa sevinirim.
bence hiç sıkıntı yapma.. ben eşimin bayan arkadaşlarından çok erkek arkadaşlarını severim daha efendi ve daha muhabbetlidirler.. kadınlar böyle bi hava içinde afralı tafralılar. sinir oluyorum..
kendin gibi giyin derim ya da gideceğiniz yere göre giyin..
Sevgilinin arkaslari olduguna gore karakter olarak ona yakin insanlardir. Yani sevgilin cok espriliyse mesela onlarin da espri anlayislari aynidir. Tersi olsa arkadas olmazlardi.
Konu sikintisi cekmezsin mutlaka ama onlarin kendi aralarinda yasadiklari ve sadece kendilerinin bildikleri konular olabilir. Belki o muhabbetlerde sikilabilirsin. Ben de hic sevmezdim ama esim sevgiliyken birileriyle tanistirirdi illaki. Hala da tanistiracagi kisiler bitmedi inan.
Bir de hepsi ayni yaslardaysa sen aralarinda citir kalacaksin, eger iclerinde kiskanc bir hatun varsa esini senden kiskanabilir
Olasiliklari soyluyorum sana. Tecrube sahibi biri olarak.
Giyim olarak da arkadasin yukledigi fotolar cok hos. Sen de zaten o tarz bir giyinmeyi dusunmussun.
E o zaman sana basarilar dileyelim bari :)
Hehehe,ne konuşacağının metnini de pc den çıkartıp versin,nerde susacağını,nerde konuşacağını da kaş göz işaret etsin.
bence hıç bunalıma gırmene gerek yok canım:)
evet tanımıyosun o yuzden hepımız az çok gerılmez mıyız hayatımızdakı ınsanın arkadaşları yakınlarıyla tanışırken, tanıyınca da rahatlarız. ıçıne en çok sınen kıyafetı gıyın ne çok spor ne çok klasık ıkısının ortasını bul tabı nerde buluşcağınız da onemlı hıç kasma yanlız değılsın çunku
canım kıyafet konusunda arkadaşın kombinasyonunu çok beğendim renkleri değiştirilebilir
bence hiç düşünme yaa..hoş muhabbetli insanlar olurlarsa bi bakmışsın zaman su gibi akıp gitmiş
ama suskun irdeleyici önyargılı davranırlarsa zaten samimi bir ortam olmaz senin de yapacağın bişey yok bu durumda..çekememezlikler falan olursa istemediğin laf yada bakış kondururlarsa sana olgunlukla karşıla..bunu yapan büyük ihtimal kadın olur..sen de hiç bişey yokmuş gibi eşiyle ve sevgilinle muhabbetine devam et
ya aslında kime söylüyom ben ya boş konuşuyom sen hepsini alt edersin
germe kendini ben hep şunu söylerim klasik olacak ama doğal ol
kıyafetinide kişilere göre değil mekana göre belirle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?