Ben neden senin takipçin olayım ki her konuya yorum yapan sensin. Ayrıca ismine yeni dikkat ettim takipçim diye. Neden takip edeyim ki seni. Sapık mıyım? Yoksa seni tanıyor muyum? Ne alıp veremediğim var? İlginç gerçekten.. Ben işi gücü olan biriyim işim yok senin yorumlarınla mı uğraşcam. hiç güleceğim yoktu valla.Diğer konulardaki yorumlarından saldırgan tavırlarını şiddetle kınıyorum. Konu aleni, herkes yorum yapabilir. Kısıtlama yapamazsın.
kac konuda denk geldim bu arkadasa herkesin onu takip ettigini düsünüyor bence
kac konuda denk geldim bu arkadasa herkesin onu takip ettigini düsünüyor bence
Hahahahaha çok yerinde bir tespitte bulunmuşsun :)) Ama Allah var ben baktım necidir bu arkadaş diye mesajlarına baktım bir iki yerde dikkatimi çekince :))
Forever belle8
Allahım insanların derdine bak yaaa ...Erkek arkadaşım büorta yaşlıymış da ben gençmişim de evli kadınlar gelirmiş de ben ne konuşabilirmişim?Çok şaşırdım doğrusu sen erkek arkadaşınla anlaşabiliyorsan onun tercih ettiği yakınü arkadaşlarıyla da anlaşabilirsin bence.Hem de bu yaş konusuna o kadar takılmışsınki genç olduğunu sürekli vurgulamışsın ve yazık diğer kadınları moruk sınıfına koymuşsun.Önyargılısın ve bu önyargılarından kurtulmalısın bence ve emin olki senin orta yaşlı ne konuşacağım acaba dediğin insanlar eğlenmeyi konuşmayı ve yaşamayı çok iyi biliyorlardır.Onları neden ötekileştirdinki birden anlamadım.Neyse umarım iyi geçer görüşmen.İnsanın kendi gibi davranmasıdır önemli olan.:))KLENDİNİ AŞMALISIN BENCE...
Hahahahaha çok yerinde bir tespitte bulunmuşsun :)) Ama Allah var ben baktım necidir bu arkadaş diye mesajlarına baktım bir iki yerde dikkatimi çekince :))
Forever belle8
Aynen ben de öyle düşünüyorum canım. Neredeyse tüm konulara özellikle ikili ilişkilere yorum yapan biri konu açıyor başkası ona yorum yapınca takip edildiğini vurguluyor. Çok ilginç geldi bana da…kendini twitter e fazla kaptırdı sanırım. Takip, takipçi falan kadınlar kulübündeyiz zannımca…
Aynen ben de öyle düşünüyorum canım. Neredeyse tüm konulara özellikle ikili ilişkilere yorum yapan biri konu açıyor başkası ona yorum yapınca takip edildiğini vurguluyor. Çok ilginç geldi bana da…kendini twitter e fazla kaptırdı sanırım. Takip, takipçi falan kadınlar kulübündeyiz zannımca…
Evet ikili ilişkilerde yaptığı yorumlar bayağı tepki topluyor çünkü hiç olmadık şeyler yazıyordu kendimden biliyorum.
Bir de çok güzel manken gibi olduğunu, sevgilisinin bizim hayal bile edemeyeceğimiz mükemmellikte olduğunu söylüyor ama kendine güvenmiyor bu bir çelişki midir evettt çelişkidir:26: :26: :26: :26: :26: :26: :26: :26:
kızlar millet neden seni takip etsin diyosunuz da kız kaç gündür cezalı bakıom herkes merakta
dediği gibi takip ediliyor dimekki
evet canım işte sorun burada zaten...kesinlikle empati yapmadan herkese kestirmeden çok enterasan şeyler söylüyor. "hemen boşan, neden çekiyorsun ki canım, kadın köle mi" yani yangına körükle gidiyor bu da negatif elektrik olarak geri dönüyor kendine.. bir şey dediğin zaman ki ortaya atıyorsun lafı hemen gardını alıyor ona yönelen silah vs de yok yani ortada.... bu gideceği ortamda da aynısı olursa aynı toplantıya bir daha dahil edilmeme olasılığının yüksek olduğunu düşüyorum. zaten böyle bir konu açınca şok oldum bu denli güzel ve her fırsatta kendine güvendiğini dile getiren birinden beklenmeyecek bir konu olmuş. ya göründüğün gibi ol ya olduğun gibi diye boşuna dememiş atalarımız.
takibi geçip yokluğumda dedikoduma başlamışsın benim topğimde.beni takip ediyorsunuz lafı neden böyle rahatsız etti anlamadım seni.etmiyorsan etmiyorum de çık yani .dedikodu sayfasına çevirmeye ne gerek var canım .Hahahahaha çok yerinde bir tespitte bulunmuşsun :)) Ama Allah var ben baktım necidir bu arkadaş diye mesajlarına baktım bir iki yerde dikkatimi çekince :))
Forever belle8
belle nasıl geçti merak ettim
belle yargılamak bana düşmez ama daha 25 yaşındasın.neden bu kadar büyük biriyle berebersin ki?sevgilin 27-28 yaşlarında olsa bu kadar kasılmayacaktın değil mi?çünkü yaşıtlarım olacak gırgır yaparız diye düşünecektin.lütfen yanlış anlama ama onlarla aranda kuşak farkı olacak.mesela benim geçenlerde eşimin arkadaşları geldi yemeğe bunlar eşimden baya büyüklerdi 37-40 arası karı koca.inan o kadar sıkıldık ki espri yapıyorum havada soğuk rüzgarlar esiyor.sadece kendi dediklerine gülüyorlar,bizim esprilerimize bön bön bakıyorlar falan Allahım geçmez bu gece diye düşünmüştüm.ama eşimle yaşıt aramızda birkaç yaş oynayan arkadaşları var onlara gitsek ya da onlar gelse 2 gün de kalırız ya da onlar kalır muhabbet öyle tatlı gelir ki...umarım anlatabilmişimdir.yaş gerçekten çok önemli.uyum sağlarız falan diye düşünürsün ama bir süre sonra batmaya başalar bence bir daha düşün...
Allahım insanların derdine bak yaaa ...Erkek arkadaşım büorta yaşlıymış da ben gençmişim de evli kadınlar gelirmiş de ben ne konuşabilirmişim?Çok şaşırdım doğrusu sen erkek arkadaşınla anlaşabiliyorsan onun tercih ettiği yakınü arkadaşlarıyla da anlaşabilirsin bence.Hem de bu yaş konusuna o kadar takılmışsınki genç olduğunu sürekli vurgulamışsın ve yazık diğer kadınları moruk sınıfına koymuşsun.Önyargılısın ve bu önyargılarından kurtulmalısın bence ve emin olki senin orta yaşlı ne konuşacağım acaba dediğin insanlar eğlenmeyi konuşmayı ve yaşamayı çok iyi biliyorlardır.Onları neden ötekileştirdinki birden anlamadım.Neyse umarım iyi geçer görüşmen.İnsanın kendi gibi davranmasıdır önemli olan.:))KLENDİNİ AŞMALISIN BENCE...
kızlar millet neden seni takip etsin diyosunuz da kız kaç gündür cezalı bakıom herkes merakta
dediği gibi takip ediliyor dimekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?