• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşımın arkadaşları

Ya alakasiz ama acaba siz benim arkadasim olabilir misiniz? Adinizin bas harfi C mi

benim bu konuda hassasiyetim var birine bir şey olsa kendi canımdan bir parçaya zarar gelmiş gibi hissederim.Rabbim herkesi korusun
Olabilir, ickinin alinis sekli ile alakali, saglik kuruluslari her zaman bu konuda kamuyu kollar ve rehberlik yaparlar mesela gunde su kadar unit eicilmesi karacigerinize etki eder diye. Yoksa iki haftada bir sadece bir bardak sarap aksine ilac gibi iyi gelir metabolizmaya.

Kızlı erkekli arkadaş grubu içkili muhabbet sohbet ve zaten erkek arkadaşın yurtdışında sende bundan memnundun tepkiler almadan önce öyle mi al bi tepkiden benden

Burada baski altinda buyumus muhafazakar kadinlarla modern ailede yetismis kadinlar arasindaki buyk farki goruyoruz. Onceki grup ne kadar sikintili ve endiseli, onlari anliyorum fakat onlar ikinci grubu anlayamayacak kadar sartlanmislar neredeyse refleks olmus.

benim nişanlımda her haftasonu dışarı çıkıyor arkadaşlarıyla bana da herkes naısl izin veriyorsun vs diyor. ben rahat bi insanım açıkçası kafese de kapatsam istediğini yapar sıkmaya gerek yok birey olmayı bilmeli. bence sen doğrusunu yapıyorsun gğveniyorsan onun bunun lafıyla sıkıntı yapma

Tövbe tövbeee
Ne problem olacak ki? Ben de seve seve gönderirim ben gidince laf eden sevgiliyi de şutlarim!
Arkadaslariniz kendi sevgilisine tasma taksin,siz boşverin. Darlamayin adami.
Sanirim erasmusta. Erasmusa gidecek de iki haftada bir gece arkadaslariyla cikmayacak
Neden?
Sevgilim istemiyor
Bence cok sacma :))
Ayrica guven iki taraflidir. Onun partileyip baska kadinlarla dusup kalkmasi ihtimal dahilinde
Ama o ne kadar ihtimal dahilindeyse sizin onun yoklugunda ilgi açligiyla baskasiyla yakinlasmaniz da o kadar ihtimal dahilinde.
Karsilikli bir guven yoksa -kisitlayip duracak suphelenecekseniz uzak mesafe iliskisine bir son vermeniz gerekir

nasıl izin veriyorsun diyenlere ben annesi değilim ki izin alsın diyin.birşey yapmak isteyen her ortamda yapar.
ben olsam farklı ülkelerde ilişki yürütemezdim ama.dokunmadan kokusunu almadan,ne ilişkisi bu böyle.bana göre ilişkiniz var denemez kusura bakmayın.

Merhaba arkadaşlar. Bir konuda fikirlerinizi almak istiyorum. Benim 5 yıllık bir ilişkim var, 21 yaşındayız, erkek arkadaşım yurt dışında okuyor. Erkek arkadaşımın orada bir arkadaş grubu var, kızlı erkekli ondan küçük veya aynı yaşta insanlardan oluşan 8-10 kişilik bir grup. Haftaiçleri okullardan dolayı görüşme fırsatı bulamıyorlar. Ama 2 haftada bir, bazen de her haftasonu ya dışarıda ya da içlerinden birinin evinde toplanıp vakit geçiriyorlar. İçki içip sohbet ediyorlar. Sorun şu, bu durum beni rahatsız etmiyor, bunun gayet normal bir durum olduğunu düşünüyorum. Ama çevremden bu durumla ilgili olumsuz yorumlar alıyorum. "Nasıl gitmesine izin veriyorsun, ben olsam göndermezdim" tarzı yorumlar. Önceleri bu yorumları takmazdım ama şimdi rahatsız etmeye başladı. Benim mi göremediğim bir durum var ortada? Sizlere danışmak istedim. Şimdiden teşekkürler yorumlarınız için.
yurtdışındaki erkek arkadaşının arkadaşları ile neler yaptığını çevrenle niye paylaşıyorsun ki?
çok yersiz geldi bana.
hadi laf arasında bi iki söyledin filan neyse de ama sürekli eleştiriliyormuş gibi de yazmışssın.
konuyu hiç açmasan olmuyor mu?:))

Kıymakla ne alakası var? Gençler gençliklerini yaşıyorlar. Belli ki yaşadıkları hayattan da gayet memnunlar. Ne yapıyorlar da kıyıyorlar kendilerine ya da ne yaptıklarını düşünüyorsunuz?
sanırım söylemek istediğimi anlamadınız ya da sizin yaşadığınız dünyada ben yaşamıyorum.ben uyuşturıcuya bulaşmasınlar demeye getirdim siz ne anladınız.benim korkumun bu oldugunu söyledim.

sanırım söylemek istediğimi anlamadınız ya da sizin yaşadığınız dünyada ben yaşamıyorum.ben uyuşturıcuya bulaşmasınlar demeye getirdim siz ne anladınız.benim korkumun bu oldugunu söyledim.

Uyuşturucu nerden çıktı şimdi? Anlamadım gerçekten. Gençler bir araya gelip sohbet muhabbet ederken bişeyler içiyorlarmış anladığım kadarıyla. Konu sahibi uyuşturucudan bahsetti de ben mi kaçırdım?

• Beğen
Reactions: KV_
Zaten size anormal gelse bile hiçbişey yapamazsınız.. Bişeyler söyler kavga çıkarırsınız belki sonuçta sevgiliniz size söylemeden yine hayatına devam eder belki de yalan söyler bi seviyeden sonra nasıl engel olucaksınızki buna? yapılabilecek tek bişey var bu durumda güvenmek ve anlayışla karşılamak.. Uzak ilişki zor zanaat Allah kolaylık versin..

Tövbe tövbeee
Ne problem olacak ki? Ben de seve seve gönderirim ben gidince laf eden sevgiliyi de şutlarim!
Arkadaslariniz kendi sevgilisine tasma taksin,siz boşverin. Darlamayin adami.
Sanirim erasmusta. Erasmusa gidecek de iki haftada bir gece arkadaslariyla cikmayacak
Neden?
Sevgilim istemiyor
Bence cok sacma :))
Ayrica guven iki taraflidir. Onun partileyip baska kadinlarla dusup kalkmasi ihtimal dahilinde
Ama o ne kadar ihtimal dahilindeyse sizin onun yoklugunda ilgi açligiyla baskasiyla yakinlasmaniz da o kadar ihtimal dahilinde.
Karsilikli bir guven yoksa -kisitlayip duracak suphelenecekseniz uzak mesafe iliskisine bir son vermeniz gerekir

Hayır Erasmusta değil, üniversitenin tamamını yurtdışında okuyacak :) Teşekkür ederim yorumlarınız için, ben de sizin gibi düşünüyorum. :)

yurtdışındaki erkek arkadaşının arkadaşları ile neler yaptığını çevrenle niye paylaşıyorsun ki?
çok yersiz geldi bana.
hadi laf arasında bi iki söyledin filan neyse de ama sürekli eleştiriliyormuş gibi de yazmışssın.
konuyu hiç açmasan olmuyor mu?:))

Ben de arkadaşlarımla çok vakit geçiriyorum, bazen onların yanında telefonla konuşmak durumunda kalıyorum o şekilde haberleri oluyor. Ayrıca sosyal medya :)

içip içip grup seks yapmıyolar heralde. ha dışarda kafede kahve içmişler ha evde alkol... kendini bildikten sonra benim için sıkıntı olmazdı. orda bi hayatı var. bir gitmezsin iki gitmezsin üçüncüye mecbur gidersin. kısıtlama hakkınız yok.

nasıl izin veriyorsun diyenlere ben annesi değilim ki izin alsın diyin.birşey yapmak isteyen her ortamda yapar.
ben olsam farklı ülkelerde ilişki yürütemezdim ama.dokunmadan kokusunu almadan,ne ilişkisi bu böyle.bana göre ilişkiniz var denemez kusura bakmayın.

Bu yorumu da çok sık duyuyorum. Ama birbirimiz olmadan bir hayat geçirmektense okullarımız bitene kadar birbirimizden uzak kalmayı tercih ettik.

Back
X