Erkek Arkadaşımın Bakımsız Olması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
"ele güne temiz" denir ona.
aman biri gelirse evi temiz bulsun, "kadınlığıma" laf gelmesin Ama kendim leş gibi gezebilirim sorun yok.

Kesinlikle öyle. Değişik bir tip, uzun süredir annem de görüşmüyor. Mesela herkesin temizliğine laf eder. Kimin evine gidip gelse “amaaan pis” der.

Bir defasında ben onda kalırken (işi için 1 aylığına yardım ediyordum başka şehirde olduğu için onda kalmıştım.) bir arkadaşına kahvaltıya gittik. Dönerken “evi nasıl dağınıktı değil mi?” diye sordu. Yani dağınıktı ama kadın temizdi Allah var.

Bir gece kulübe gittik, deli gibi alkol sigara ortamı, dönünce olduğu gibi yattı ve sabah yüzünü yıkamadan işe gittik.
 
İmdat
 
Abla sen anlatinc cok tatli ama seninki temiz bu adam pis
Benim kocam da gay
16 yaşında kocan var hemde gay bende erkek gayina gay. Muhittin ben
 
evlenince de pis olacak haberin olsun ona göre düşün
 
Çocukluktan temizlik ve özbakım terbiyesi almamış kişiyi asla eğitemezsiniz.Bu alışkanlıklar çocuklukta kazanılır ve el yıkamayı bilmeyen ve önemsemeyen bir erkekle ömür geçirmeyi düşünmezdim.Aynı evde takip etmekten,pis elleriyle orayı mı elledi diye düşünmekten kafayı yersiniz.Muhtemelen annesi çok ilgisiz ve pisti.Aileyi de inceleyin bence,aile de görgülü ve eğitimli değil.Sorun yaşarsınız.
 

Diğer söyledikleriniz ikiletmiyorsa bir zahmet hijyen konusunda söylediklerinizide ikiletmesin.
Tuvaleti temiz bırakmamak nedir ya. Birisi sırf bu yüzden boşansa asla haksız bulmam. Ciddi şekilde uyarın.
 

Bu mu ideal?

Tuvalete köpüklü çamaşır suları döker, bu lağam faresinin kafasını o tuvalete sokar çıkarırım, çamaşır suyundan bir ferahlasın, belki tıkalı damarları açılır, beyni normal çalışır.

Hiç tahammül edemem kirliliğe, pislik davranışlara. Yazdıklarını okurken temizlik takıntım coştu sabah sabah. Kim yetiştiriyor bunları? Kim salıyor topluma?
 
Reactions: hlz
Bide halıya etsin istiyor galiba asla katlanamiyacağım insan tipi
 
Midem bolandi öğkkk
 
Erkekler biraz boyledir değil eşimi anlatmamı ister misin mesela herseyi kabul edip erkekler boyledir demeniz git evlende bak gor nasil oluyormus
 
Herkes asmış kesmiş yine.Size nasıl düzeltebilirim diye sorarak öneri alabilmek için sormuştum ama siz saçma sapan şeyler anlatıyorsunuz.Saçma ve mantıksız yorumlarınız sadece komik duruyor lütfen kendinize saklayın.
Böyle bir şey için tabiki ömür geçiremem falan diye düşünecek değilim,galiba hiç sevilmemişsiniz böyle şeyler sevgi ile beraber aşılabiliyor.Size de bu yorumlarınız yerine aklı başında ve yapıcı olmanızı tavsiye ederim.
 
Kakasını temizlerken sevgiyi görürüm ben adam klozet kapagina isiyor ayakta işemesini bile soylemiyorum ayakta isemek nedir yaa
 

oturarak işemeyi öğretin.
ev orası cafe okul yada dışarıdaki wc değil ki.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…