Erkek Arkadaşımın Bakımsız Olması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ahahah evlen de gör dünya kaç bucak
Hayir erkekler böyle değildir hayır 3 yaşında yeğenim bile tuvaleti pis bırakmaması gerektiğini biliyor hayır sevgi herseye yetmez. Ayrıca erkekler egitilecek küçük çocuklar değil o işi annesi halletmeliydi tabi ki evlenebilirsin ama arkasından tuvalet temizlemeye hazır ol
Es olmak başka birsey sevgi herseyi halleder kısmı ozbakim becerileri veya cop toplamayı kapsamıyor

oturarak işemeyi öğretin.
ev orası cafe okul yada dışarıdaki wc değil ki.
öneri için teşekkür ederim.herkes kin kusmaya gelmiş anlamaya çalışmak yerine,kreşte gibi hissettim.Bu kitlenin böyle olduğunu tahmin etmemiştim ilk ve son konum son yorumum hesabı sileceğim

öneri için teşekkür ederim.herkes kin kusmaya gelmiş anlamaya çalışmak yerine,kreşte gibi hissettim.Bu kitlenin böyle olduğunu tahmin etmemiştim ilk ve son konum son yorumum hesabı sileceğim
Etmaaa bu gece de bunun icin ağlicam sen genede ayakta işememisi ögret bebene sen rahat edersin hayat çis temizlemeyecek kadar uzun degil

Nasıl pis biri değil? Dışarıdan gelince elini yıkamayan bir insanın pis olması için daha ne yapması lazım? Erkekler evlenince kendini daha fazla salıyor. Evlendikten sonra bunun en az iki üç katını düşünün derim.

Son düzenleme:
Bazı arkadaşlar evli olsam "boşan" yazacaklar neredeyse
Normali bu zaten boşanmak veya ayrılmak. Annesinin eğitemediğine sen mi tuvalet temizlik eğitimi vereceksin. İlerde bu adamla birşeyler yaşayıp aynı yatağa gireceksin miden kaldiracak mı?( Ay bir kötü oldum bayilazammmm)

Bir tanıdığımın eşi küçük wc kullanıyor sadece onun için sizde son çare böyle yapabilirsiniz artı yönleri çoksa bunun için ayrılmak pire için yorgan yakmaya benziyor. Uyumlu sevgiliniz değiştirebilirsiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…