- 7 Nisan 2021
- 1.479
- 713
- 53
- 29
- Konu Sahibi zorunlualann
Erkek arkadaşım benden önce iki kişi ile birlikte olmuş bende geçmişimi anlattım sadece onun olmadığını söyledim gelmiş bana hala benim için önemi yok diyor ,
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En azından kıskansaydıerkek arkadasınız beyni olan, düşünebilen, aklı selim bir insanne alaka sevmemekle
hayır ne istiyodun onu da anlamadım terk mi etseydi seni
Ay ne erkek arkadaşı yaErkek arkadaşım benden önce iki kişi ile birlikte olmuş bende geçmişimi anlattım sadece onun olmadığını söyledim gelmiş bana hala benim için önemi yok diyor ,Eki Görüntüle 3123081
Erkek arkadaşım benden önce iki kişi ile birlikte olmuş bende geçmişimi anlattım sadece onun olmadığını söyledim gelmiş bana hala benim için önemi yok diyor ,Eki Görüntüle 3123081
Kıskansın ki yeni konu açmanız için sebebiniz olsun istiyorsunuz bakın sizi anladım ben.En azından kıskansaydı
Adamı da güzel keklemişsin bakireyim diye he.Erkek arkadaşım benden önce iki kişi ile birlikte olmuş bende geçmişimi anlattım sadece onun olmadığını söyledim gelmiş bana hala benim için önemi yok diyor ,Eki Görüntüle 3123081
Mübarek cuma günü Allah sana akıl fikir versin.En azından kıskansaydı
En azından kıskansaydı