Erkek arkadaşımın bu kadar rahat olması beni sevmediği anlamına mı gelir ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

zorunlualann

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2021
1.479
713
53
29
Erkek arkadaşım benden önce iki kişi ile birlikte olmuş bende geçmişimi anlattım sadece onun olmadığını söyledim gelmiş bana hala benim için önemi yok diyor ,
42989422-7C3C-4466-9E6F-095F3DA882BA.webp

Erkek arkadaşım benden önce iki kişi ile birlikte olmuş bende geçmişimi anlattım sadece onun olmadığını söyledim gelmiş bana hala benim için önemi yok diyor ,Eki Görüntüle 3123081
Ay ne erkek arkadaşı ya 🙄 Adam alıcağını alıp sıkılınca gidicek sen yüzük taktırmayı bekleyedur.
Seni ve hayatını bilmesek yiycen bizi zorunlu :D

Erkek arkadaşım benden önce iki kişi ile birlikte olmuş bende geçmişimi anlattım sadece onun olmadığını söyledim gelmiş bana hala benim için önemi yok diyor ,Eki Görüntüle 3123081

Adam sizi biraz daha tanıyınca topuklayacak. Derdin ne zorunlu?

Bu arada bakire değilsin sen bekaretini bu erkek arkadaşınla kaybetmedin. Yani bizi yeme bakireyim diye

Son düzenleme:
Zorunlu bir senin derdin bitmiyor bir teyzemin.hayatla ne alıp vermeediginiz var bilmiyorum.bak bin defa söyledik yanlış yaklasiyorsun.her zaman doğrucu davut olunmaz. Bin yapiyorsun bari birini söyle.durust olma demiyoruz diyoruzki ağzının ayarını yok sen doğru insana denk gelsen o durmayan ağzın boş durmayan şeyinle gene dürüst adamdan olursun adamı kaciririsin.he bu adama gelince buda iyi değil haberin olsun bu benimki diğerlerinden daha buyukmu diyen degilmiydi? Bunu soran adam sence severmi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X