- Konu Sahibi zorunlualann
Neden benim önceden ilişkşlerşmi dert etmiyor sevmediği için işte
Evet sevmiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden benim önceden ilişkşlerşmi dert etmiyor sevmediği için işte
Gel senle bişey deneyelim aşkımsu. Adama de ki, ben evlenince çalışmak istemiyorum istifa etcem, çocuk yapmak istiyorum hemen diye.Neden benim önceden ilişkşlerşmi dert etmiyor sevmediği için işte
Seni kullanıp atacak o yüzden geçmişin önemli değil!!!!İnanın gerçek ben sadece anlamaya çalışıyorum çocuk beni çok sevdiğini söylüyor ama benim geçmişim onun için önemli değilmiş
Dert etmesi normal olmazdı, doğal olan bu zaten ama sen kıskanmamaya bağlayıp yanlış çıkarım peşindesin, ille de yanlış yorumlamak istiyorum diyorsan şöyle cevapla soruyu: Dert etmiyor, çünkü bana çok aşıkNeden benim önceden ilişkşlerşmi dert etmiyor sevmediği için işte
Vay arkadaşKarikatür paylaşımı sizi ciddi anlamda sıkıntıya sokarHer an evinizden aldırılabilirsiniz
![]()
'Karikatür davası' açılan öğretmen, Erdil Yaşaroğlu'nun ithamlarına yanıt verdi
Değerler eğitimi konulu internet sitesinde paylaştığı karikatür sebebiyle evinin basıldığını açıklayan öğretmen Bekir Salih Korkmaz, Erdil Yaşaroğlu'nun ithamlarına video ile yanıt verdi.www.evrensel.net
İnşallah pişman olmam gerçekten etkilendim ondanİlk günden konuyu cinselliğe getiren, sürekli duştan video atan, biraraya geldiğinizde ilişkide seni zorladığını iddia ettiğin, köylün ve hatta enistenin arkadaşı olan "sevgilin" hepsini sana aşkından yapıyor tâbi zorunlu.
Böyle bir aşk görülmemiş dünyada![]()
Böyle bi şey olursa çok üzülürümSeni kullanıp atacak o yüzden geçmişin önemli değil!!!!
Sonrada eline erkek eli değmemiş birisini arar böyleleri evlenmek için anlıyor musun?
Bende galiba sağlıklı iletişim kuramıyorum sürekli geçmişini açıp sorun çıkartıyorum ç;( hep aynı insanlar beni buluyor , konu sureklı cinselliğe geliyorNiye bu kadar özelinizi, sevgilinizle yazışmalarınızı ifşa ediyorsunuz? Hiç dertleşebileceğiniz bir arkadaşınız yok mu? Ayrıca niye sadece karşı tarafın yazdıkları duruyor. Kendi yazdıklarınızı siliyorsunuz?
Sizin bu sevgi arsızlığınız, non stop ilişki yaşamanız, ilişkileri sadece yatağa bağlamanız…çok sağlıksız. Çocukken heralde hiç sevilmediniz. Bunun için tedavi olmalısınız.
Adam tabii ki size değer vermiyor. Bir müddet cinsellik yaşayıp, ayrılacak. Bir önceki ilişkiniz gibi. Karşılıklı konuşmalarınız çok seviyesiz. Yine bir önceki ilişkiniz gibi. Oyuncu değişikliği yapmışsınız ama senaryo aynı.
Etkilenmen için nefes alması yeter zaten.İnşallah pişman olmam gerçekten etkilendim ondan