Erkek arkadaşımın bu kadar rahat olması beni sevmediği anlamına mı gelir ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu fake gibi duruyor, diyelim ki fake değil ve gerçek, birisinin seninle sadece zevkleri için birlikte olmak istediğini, seni sevmediğini anlaman için yüzüne karşı bağıra bağıra söylemesi mi lazım?

Niye bu kadar özelinizi, sevgilinizle yazışmalarınızı ifşa ediyorsunuz? Hiç dertleşebileceğiniz bir arkadaşınız yok mu? Ayrıca niye sadece karşı tarafın yazdıkları duruyor. Kendi yazdıklarınızı siliyorsunuz?
Sizin bu sevgi arsızlığınız, non stop ilişki yaşamanız, ilişkileri sadece yatağa bağlamanız…çok sağlıksız. Çocukken heralde hiç sevilmediniz. Bunun için tedavi olmalısınız.
Adam tabii ki size değer vermiyor. Bir müddet cinsellik yaşayıp, ayrılacak. Bir önceki ilişkiniz gibi. Karşılıklı konuşmalarınız çok seviyesiz. Yine bir önceki ilişkiniz gibi. Oyuncu değişikliği yapmışsınız ama senaryo aynı.

İnanın gerçek ben sadece anlamaya çalışıyorum çocuk beni çok sevdiğini söylüyor ama benim geçmişim onun için önemli değilmiş
Seni kullanıp atacak o yüzden geçmişin önemli değil!!!!
Sonrada eline erkek eli değmemiş birisini arar böyleleri evlenmek için anlıyor musun?

Neden benim önceden ilişkşlerşmi dert etmiyor sevmediği için işte
Dert etmesi normal olmazdı, doğal olan bu zaten ama sen kıskanmamaya bağlayıp yanlış çıkarım peşindesin, ille de yanlış yorumlamak istiyorum diyorsan şöyle cevapla soruyu: Dert etmiyor, çünkü bana çok aşık 😏 Neden açık açık konuşabildiğin adamın açık açık söylediği şeyleri şiir gibi yorumlamaya çalışıyorsun ki? Sor söylesin.

Eşim ilk sevgilim sayılır ama çok tanışma aşaması yaşamıştım. Şimdi eşime sen hepsinden farklıydın diyorum gülüyor bende mi şüphe etmeliyim kıskanmıyor diye 😂
Eşim, sevgilisine değil kendine güvenmeyen erkek kıskanır diyor

Karikatür paylaşımı sizi ciddi anlamda sıkıntıya sokar :KK70: Her an evinizden aldırılabilirsiniz

Vay arkadaş 😳😳😳
Bir de çocuk online dersteyken bilgisayarı şak diye kapatıp götürmüşler ahahahah şaka gibi ülke. 🤣🤣🤣 Bari dersin bitmesini bekleseydiniz yaa vicdansızlık resmen 🤣🤣🤣🤣
Gideyim de yarım kalan işlerimi halledeyim madem ne olur ne olmaz 🤣🤣🤣 sesim çıkmazsa artık atlet don filan yollarsınız değil mi sevabına 🥲🥲🥲🤣🤣🤣🤣🤣

İlk günden konuyu cinselliğe getiren, sürekli duştan video atan, biraraya geldiğinizde ilişkide seni zorladığını iddia ettiğin, köylün ve hatta enistenin arkadaşı olan "sevgilin" hepsini sana aşkından yapıyor tâbi zorunlu.

Böyle bir aşk görülmemiş dünyada 🥴
İnşallah pişman olmam gerçekten etkilendim ondan

Niye bu kadar özelinizi, sevgilinizle yazışmalarınızı ifşa ediyorsunuz? Hiç dertleşebileceğiniz bir arkadaşınız yok mu? Ayrıca niye sadece karşı tarafın yazdıkları duruyor. Kendi yazdıklarınızı siliyorsunuz?
Sizin bu sevgi arsızlığınız, non stop ilişki yaşamanız, ilişkileri sadece yatağa bağlamanız…çok sağlıksız. Çocukken heralde hiç sevilmediniz. Bunun için tedavi olmalısınız.
Adam tabii ki size değer vermiyor. Bir müddet cinsellik yaşayıp, ayrılacak. Bir önceki ilişkiniz gibi. Karşılıklı konuşmalarınız çok seviyesiz. Yine bir önceki ilişkiniz gibi. Oyuncu değişikliği yapmışsınız ama senaryo aynı.
Bende galiba sağlıklı iletişim kuramıyorum sürekli geçmişini açıp sorun çıkartıyorum ç;( hep aynı insanlar beni buluyor , konu sureklı cinselliğe geliyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X