Erkek arkadaşımın bu kadar rahat olması beni sevmediği anlamına mı gelir ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne olmasını istiyorsun? Kurt bakışlın kıskançlığından gelip saçından tutup seni yerden yere mi vursun istiyorsun? Bunlar ne kadar saçma sapan şeyler ya. Kaldı ki ondan önce olan şeyleri niçin anlatıyorsun ya da o sana niçin anlatıyor o sizin özeliniz yaşandı ve bitti

Bende galiba sağlıklı iletişim kuramıyorum sürekli geçmişini açıp sorun çıkartıyorum ç;( hep aynı insanlar beni buluyor , konu sureklı cinselliğe geliyor
Eğer fake değilsen ve cidden evlenmek istiyorsan bu adamla olmaz. Önceki adamla ayrılmanı dört gözle bekliyorduk, şükür ayrıldın. Bunla da ayrıl, kafayı yüzüğe takmadan, amacı sadece cinsellik olmayan, doğru düzgün birini bul hadi bekliyorum burda

En azından kıskansaydı
cidden artık senin normal olmadığını düşünüyorum.açtığın konuyu bir daha okur musun?adam kıskansaymış.ne yapsaydı hayatına giren erkekleri tek tek bulup doğrasamıydı?adam önemli değil geçmşin demiş gene suçlu olmuş pesss.evlerden ırak bir eş adayısın.

Diğerine kukumu opmuyor, demek ki sevmiyor diyordun. Simdiki de kukuna afedersin giriş yapanları merak etmiyor demek ki sevmiyor diyorsun. İkisi de sevmiyor, ikiside kullanıyor, bu da zamanı gelince ayrılacak ama seni bahane ederek ama başka şekilde. İşin kötüsü, eğer gerçeksen sen de kendini sevmiyorsun. Kendini sevmeyen, değer vermeyen, başkalarından sevgi dilenen birini kim neden sevsin?

Zorunlu hanım siz bence ne bu adami ne bir önceki sevgilinizi sevmiyorsunuz, onlar da sizi sevmiyorlar. Adamin söyledikleri çok mantıklı aslinda ama yinede bence ben bunları dinlemek istemiyorum diyebilirdi. Ayni sekilde sizde onun önceki iliskilerini neden merak ediyorsunuz. Daha önce birseyler yasadim der gecer insan maksimum sen baya oncekilerle yasadiklarini anlatmışsın ayrintisiyla adamda seni dinlemiş, sonra o anlatmış sen dinlemissin. Ben olsam böyle birsey dinlemezdim bana sacma geldi ikinizin davranışı da. Tabi amaciniz sadece cinsellik üzerine kurulu bir iliski ise bunlar normal olabilir, ben sıradan bir iliski icin yaptım yorumumu

Erkek arkadaşım benden önce iki kişi ile birlikte olmuş bende geçmişimi anlattım sadece onun olmadığını söyledim gelmiş bana hala benim için önemi yok diyor ,Eki Görüntüle 3123081
Şaka mısın sen 😀 benim eşimde bu şekilde düşünüyordu bekârete gelene kadar herşeyi yasa ama ben bakirim demenin bı anlamı yok der yani adam doğru söylemiş

Konu sahibi aynı benim eski ev arkadaşım.
Önüne gelen herkesle yatmış, hala diyor ki "işe başlayınca kızlık zarı operasyonu olacağım".
'sacmalama, bekarete önem vermeyen erkekler de var' diyince de derdi ki; 'benim daha önce başkasiyla olmamı önemsemeyecek gavat adamları ben koca diye alıp da cocuklarima baba yapmam' :KK70: :KK70:
Böyle biriyle birebir yaşadığım için fake olduğunu düşünmüyorum. Bu zihniyette insanlar var işte, sadece şükür ediyorum, onlardan biri degilim

Konu sahibi aynı benim eski ev arkadaşım.
Önüne gelen herkesle yatmış, hala diyor ki "işe başlayınca kızlık zarı operasyonu olacağım".
'sacmalama, bekarete önem vermeyen erkekler de var' diyince de derdi ki; 'benim daha önce başkasiyla olmamı önemsemeyecek gavat adamları ben koca diye alıp da cocuklarima baba yapmam' :KK70: :KK70:
Böyle biriyle birebir yaşadığım için fake olduğunu düşünmüyorum. Bu zihniyette insanlar var işte, sadece şükür ediyorum, onlardan biri degilim
Resmen önüne gelenle yatıp bakire kız isteyen herif kafası. Şuna gavat adam istemem diyeceğine, benim dengim adamlar benle evlenmez, yatıp kalkıp tekmeyi koyar gtüme dese ya.

Erkek arkadaşım benden önce iki kişi ile birlikte olmuş bende geçmişimi anlattım sadece onun olmadığını söyledim gelmiş bana hala benim için önemi yok diyor ,Eki Görüntüle 3123081
Ya zorunlu eski üyeyim ama 1 aydır falan bdv ı takip ediyorum. Burda yeni olmama rağmen ben bile tanıdım seni. Yapma kuzum etme erkek arkadaşına eski yaşadıklarını anlatma. Takmam öyle konulara der ama takarlar. Ciddi düşünüyorum seninle der ama bu kadar detaylı eski sevgililerini yaşadıklarını anlatan kişiyi sadece cinsel olarak kullanmak için isterler. Az akıllan

Resmen önüne gelenle yatıp bakire kız isteyen herif kafası. Şuna gavat adam istemem diyeceğine, benim dengim adamlar benle evlenmez, yatıp kalkıp tekmeyi koyar gtüme dese ya.
Yok be, aldatildigini öğrendiği halde 'herkesten uzak bir yere tasinalim, sıfırdan hayatımıza baslayalim' diye yalvaran birileri vardı hayatında.
En son mezuniyet senesi nihayet tek eşlilige geçti. Onda da çocuk başkasıyla olmuş, kiz ağlamaktan gözleri şişmiş halde şey diyordu 'insan birine bunu nasıl yapar, hüüü:KK61:'
Yani bazı insanlar kendinden o kadar habersiz ki, çok ilginç geliyor bana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X