Erkek arkadaşımın bu kadar rahat olması beni sevmediği anlamına mı gelir ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok be, aldatildigini öğrendiği halde 'herkesten uzak bir yere tasinalim, sıfırdan hayatımıza baslayalim' diye yalvaran birileri vardı hayatında.
En son mezuniyet senesi nihayet tek eşlilige geçti. Onda da çocuk başkasıyla olmuş, kiz ağlamaktan gözleri şişmiş halde şey diyordu 'insan birine bunu nasıl yapar, hüüü:KK61:'
Yani bazı insanlar kendinden o kadar habersiz ki, çok ilginç geliyor bana
Ay çok fena bişey bu ya.

Ay çok fena bişey bu ya.
Evet , Facebook'ta da şeriat gelsin paylaşımları yapıyordu:) bir kere ona böyle bir şey olursa bu şehirde ilk onu asacaklarini söyledim 'özgürüm de ne oluyor,bu yaşadığım hayat güzel mi? Keşke şeriat olsa da yapamasam' demişti 😅 oysa baskici ailesinin evinden gece caktirmadan çıkıp sabah elinde ekmekle girip 'hastaneye gittim erkenden kan verdim, gelirken de ekmek aldim' diyen insan 🙈🙈

PS; lütfen kimse konu dışı mesajdan kiblemesin😇

Evet , Facebook'ta da şeriat gelsin paylaşımları yapıyordu:) bir kere ona böyle bir şey olursa bu şehirde ilk onu asacaklarini söyledim 'özgürüm de ne oluyor,bu yaşadığım hayat güzel mi? Keşke şeriat olsa da yapamasam' demişti 😅 oysa baskici ailesinin evinden gece caktirmadan çıkıp sabah elinde ekmekle girip 'hastaneye gittim erkenden kan verdim, gelirken de ekmek aldim' diyen insan 🙈🙈

PS; lütfen kimse konu dışı mesajdan kiblemesin😇
Gayet konu içi bu şekerim, hayatından Zorunlu2 geçmiş ahahahah

Konu sahibi aynı benim eski ev arkadaşım.
Önüne gelen herkesle yatmış, hala diyor ki "işe başlayınca kızlık zarı operasyonu olacağım".
'sacmalama, bekarete önem vermeyen erkekler de var' diyince de derdi ki; 'benim daha önce başkasiyla olmamı önemsemeyecek gavat adamları ben koca diye alıp da cocuklarima baba yapmam' :KK70: :KK70:
Böyle biriyle birebir yaşadığım için fake olduğunu düşünmüyorum. Bu zihniyette insanlar var işte, sadece şükür ediyorum, onlardan biri degilim
Yaaa ben zorunlunun fake olduğunu gerçekte böyle biri olmadığını umut ediyordum gercekten varmiymis bunlardan. Bak şimdi yıkıldım. Allah iyilere denk getirsin.😂😂

fc707d41bfc02e93bd4f16268a0a43f1.webp

Eğer fake değilsen ve cidden evlenmek istiyorsan bu adamla olmaz. Önceki adamla ayrılmanı dört gözle bekliyorduk, şükür ayrıldın. Bunla da ayrıl, kafayı yüzüğe takmadan, amacı sadece cinsellik olmayan, doğru düzgün birini bul hadi bekliyorum burda
Bu konumda sadece cinsellik açtım ama , yani adam gerçekten beni merak ediyor örneğin yürüyüşe gidiyorum beni merak ediyor her dakika konuşmak istiyor benimle

Konu sahibi aynı benim eski ev arkadaşım.
Önüne gelen herkesle yatmış, hala diyor ki "işe başlayınca kızlık zarı operasyonu olacağım".
'sacmalama, bekarete önem vermeyen erkekler de var' diyince de derdi ki; 'benim daha önce başkasiyla olmamı önemsemeyecek gavat adamları ben koca diye alıp da cocuklarima baba yapmam' :KK70: :KK70:
Böyle biriyle birebir yaşadığım için fake olduğunu düşünmüyorum. Bu zihniyette insanlar var işte, sadece şükür ediyorum, onlardan biri degilim
Ohaaa yanı.
Diyecek bir şey bulamadım

Bu konumda sadece cinsellik açtım ama , yani adam gerçekten beni merak ediyor örneğin yürüyüşe gidiyorum beni merak ediyor her dakika konuşmak istiyor benimle
Zorunlu çok değişik bir kisiliksin.
Normal sağlıklı bir insan sevgilisinin geçmişini kiskanmaz.
Geçmiş adı üstünde.

Sevglilerinize neden ilişkilerinizi anlatıyorsunuz ya baskasıyla sanalda neler yaptığını o neden biliyor? Nasıl yaptığını mı sordu? Fanteziye bak swvgilisinin sanal s.ks maceralarını dinlemek.sonra da anlayıslı erkek ayagı ha?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X