Erkek arkadaşımın çocuğu ve ilişkimiz

Ukrayna'dan çıtır kız diye evlenirken iyi, çocuk olup boşanınca, kadın çocuğunu kendi memleketine götürünce tü kaka.
Beyefendilere çok masraflı ve zor geliyor gidip görmek, istiyorlar ki kadın götürüp getirsin ayaklarına, sonra da çocuğu ben alacağım diye kaçırmalar bir mağdur edebiyatı, televizyonda çok görüyoruz bu tipleri.
Hayır sanki velayeti aldıklarında kendileri bakacaklar, babaanne, hala, ya da üvey anne büyütecek. Mesele çocuğun iyiliği olmuyor sadece ego tatmini.
Böyle adamla evlenilir mi bence hayır, aklın varsa uzak dur.

Evlenmemişler ki sevgiliyken olmuş çocuk. Nüfusuna almış ama nasıl olduysa o da?
Yani anca o kadar sorumluluk alabilmiş.. :işsiz:

Doğru mu düşünüyorum bilmiyorum ama hem çocuk açısından daha avantajlı olur hemde eğer kızını yanına alırsa daha fazla iletişim içinde olmaları gerekir ama anneyle kalırsa fazla irtibat kurmaları gerekmez gibi geliyor (Mesafede uzak olduğu için)
Ben bu kısmı anlamadım.
Irtibat kurmamaları sizi mutlu mu edecek?

o babanın alnını karışlarım pardon adamın...

iyide bahsettiğimiz anne Türk annesi değil ki ,
bunlar birazdaha rahat umursamaz tipler ,
tama 5 yaşında verir demiyorum ama 12-13 yaşında bence çocuk çokta rahat aylarca gelip babasında kalabilir bence ,
Bu ne demek bi tek Türk anneler mi çocuklarını umursuyor yani :) Kulaktan dolma mahalle dedikodularına meyil vermemek gerek. Çocuk 12 13 yaşında gelip kalmak isterse gelir kalır zaten normali bu, bu işin. Ama kadının çocuğu temelli vereceğini hiç sanmam.

Ukrayna'dan çıtır kız diye evlenirken iyi, çocuk olup boşanınca, kadın çocuğunu kendi memleketine götürünce tü kaka.
Beyefendilere çok masraflı ve zor geliyor gidip görmek, istiyorlar ki kadın götürüp getirsin ayaklarına, sonra da çocuğu ben alacağım diye kaçırmalar bir mağdur edebiyatı, televizyonda çok görüyoruz bu tipleri.
Hayır sanki velayeti aldıklarında kendileri bakacaklar, babaanne, hala, ya da üvey anne büyütecek. Mesele çocuğun iyiliği olmuyor sadece ego tatmini.
Böyle adamla evlenilir mi bence hayır, aklın varsa uzak dur.

Ukraynalıyla evlenmemiş bile

"Doğru mu düşünüyorum bilmiyorum ama hem çocuk açısından daha avantajlı olur hemde eğer kızını yanına alırsa daha fazla iletişim içinde olmaları gerekir ama anneyle kalırsa fazla irtibat kurmaları gerekmez gibi geliyor (Mesafede uzak olduğu için) "

Bu ne saçma bir düşünce biçimi. İletişim için de olmayacaksa niye çocuğu alsın zaten? Ukraynada kalsa çocuk babanın ilişki kurmasına gerek yok derken? O çocuğun her halükarda bir babaya ihtiyacı yok mu?

Evladına baba olamayan sizi el bebek gül bebek kocalık yapar tabi. Tek sorununuz çocuk. Onu da anasından kopartıp şıp diye TR ye getirmek bir adamın bir de sizin insiyatifinize kalmıştı...

bir örnek olarak ben, diyorumki sakın yakma kendini

Back
X