Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Senin ve onun baş harfi ve bir de kalp şeklinde simit yaptır bir fırına. Kahvaltıya gidin, garsonlardan rica et. Onlar gelsin önünüze. Çok romantık. Haha
İnternette "Open When Letters" yazarak aratabilirsiniz, bu mektuplar bence çok güzel oluyor.
Farklı durumlar için farklı mektuplar yazıyorsunuz, üzgün olduğunda bu mektubu oku, kızgın olduğunda bu mektubu oku şeklinde bir sürü mektup yazabilirsiniz. Daha 2 ayınız varmış hem, bir sürü mektup yazma fırsatınız olur.
Belki size bir fikir verir diye bahsedeyim dedim. Yılbaşında birbirimize hediye alacaktık onun da uzun zamandır istediği bir oyun vardı yılbaşında al dedi ben de tamam dedim. Ama işin içine de ekstra bişeyler katmak istedim. Oyun cdlerinin kaplarından buldum. Kendim kağıttan kesip üstüne çizerek oyunun kapağının değişik bir versiyonunu yaptım. Hatta içine cd'sini bile yaptım kağıttan. Onu da bir güzel notla beraber paketledim. Oyunun da dijital versiyonunu aldım içine küçük notla yazdım. Çok beğenmişti hala kutuyu saklıyor ^^
Ben hazır pasta tabanı kullanıyorum.Onların kalp şeklinde olanları da var.Ortasına Vanilyalı crem ole.(tariftekinden biraz daha az süt koyarsan pasta kreması yoğunluğunda oluyor.) Yine ortasına küçük doğranmış çilek veya konserve ananas...Üstünü kapatıp kalan crem oleyle sıvıyorsun.En üste meyvaları dizip tart jölesi döküyorsun.Beyaz kremayla süsleme veya yazı yapabilirsin veya süslemecilerden değişik pasta süsleri alabilirsin.
İnternette "Open When Letters" yazarak aratabilirsiniz, bu mektuplar bence çok güzel oluyor.
Farklı durumlar için farklı mektuplar yazıyorsunuz, üzgün olduğunda bu mektubu oku, kızgın olduğunda bu mektubu oku şeklinde bir sürü mektup yazabilirsiniz. Daha 2 ayınız varmış hem, bir sürü mektup yazma fırsatınız olur.
Belki size bir fikir verir diye bahsedeyim dedim. Yılbaşında birbirimize hediye alacaktık onun da uzun zamandır istediği bir oyun vardı yılbaşında al dedi ben de tamam dedim. Ama işin içine de ekstra bişeyler katmak istedim. Oyun cdlerinin kaplarından buldum. Kendim kağıttan kesip üstüne çizerek oyunun kapağının değişik bir versiyonunu yaptım. Hatta içine cd'sini bile yaptım kağıttan. Onu da bir güzel notla beraber paketledim. Oyunun da dijital versiyonunu aldım içine küçük notla yazdım. Çok beğenmişti hala kutuyu saklıyor ^^