Erkek arkadaşımın fatura detayını öğrenmem gerek :(

pia4444

Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2015
29
6
6
41
Arkadaşlar erkek arkadaşım avea faturalı hat kullanıyor. Fatura detayına online işlemlerden girilebiliyor sadece ve bunun için şifre gerekli. Ondan istedim ama söylemiyor girmemi istemiyor. Onun haberi olmadan nasıl detayını öğrenebilirim. avea da çalışan var mı yardımcı olun lütfen çok önemli.

telefonunu gizlice eline geçirirsen şifreyi bulabilirsin ama onda da girdiğin an ona mesaj gider

yanındayken alabilirim ama mesaj giderse olmaz başka bi yolu yok mu ki

canım o kadar uzun süre elimde tutamam teli, şifreyi hızlıca alırım ama yanındayken giremem, vodafone da böyle bildirim mesajı gelmiyor bu avea niye böyle yaa off

evet bence de şüpheyle ilişki yürümez, ama bende en ufak bi acaba olduğunda mutlaka öğrenme isteği var. belki detaya baktığımda bişey çıkmıcak ve kendimden utanıcam ama gene de görmek istiyorum.

evet bence de şüpheyle ilişki yürümez, ama bende en ufak bi acaba olduğunda mutlaka öğrenme isteği var. belki detaya baktığımda bişey çıkmıcak ve kendimden utanıcam ama gene de görmek istiyorum.
sana karşı yanlışı mı oldu neden güvenmiyorsun ki?

Fatura detayından ne oğrenebiliceksiniz ki. Merak ettim. Altı ustu ne kadar odemesi var o gorunuyor

Gormeni istemiyorsa, telefonunu kurcalarkende tedirgin olup seni gozlemleyebilir.
Uyutup da karistir.

Böyle bişey yapınca elinize ne geçecek? Yani erkek arkadaş koca degilki.. Şüphe varsa ilişki yürümez, heleki sevgililikse yürümesi için mecburiyet yok. Evlilikte coluk çocuk diye sürdürmeye çalışanları, yanlıştan çevirmeye çalışanı anlıyorumda, ilişkide adam anlamiyorsa niye gelecek hayali kurulurki güven şüphesi varsa neden zorlanır ki

şundan dolayı merak ediyorum normalde gelen faturasının limiti aşmış baya bi, ve neden aştı diye sordum bilmiyorum diyo. detayına bak dedim doğru düzgün bi cevap alamadım. üsteleyince ters tepiyo çünkü

bitmiştir demesi k
olay, önceden bende öyle düşünürdüm ama çok fazla şey paylaşınca öyle olmuyo malesef kopabilmek için kesin bilgi gerekiyo

Aklında bu şüpheyle devam etmek ne kadar doğru peki? Hiç bir zaman öğrenemediğini farzet bu detayı ...
Sevgilisiniz ,evli olsan çok defa düşünürsün belki ama sevgiliyken her ne kadar çok şey paylaştık desende hiç biri vazgeçilmez değildir ki beraberliklerde sevgiden çok güvenin önemli olduğunu düşünüyorum tabi ki son karar senin

Ay sana hiç şüphe duyuyosan, yalan söylediğini düşünüyosan ayrıl, bulma, bakma, söylemiyosa yol ver falan demicem. Zaten canım öyle olsa kimse bu kadar şikayet ettiği sıkıntılar yaşadığı kocalarıyla evlenmezlerdi dimi? Bencede kesin olarak ortaya çıkar ve öyle hem için soğur bitirirsin aldatılma vs varsa. Şüphe insasnı yer bitirir ayrılsanda düşünürsün acaba acaba diye.

Hiç bi avea çalışanı sana tutupda al sevgilinin geçen ayki fatura dökümanı demez, biraz mantık

Yapcak tek şey şu alıcaksn teli mesajı okuyup siliceksn. Yok vermez telimi diosun canım, mümkün değil bırakmaz mı diyosun alıcan teli atlıcan taksiye kalsn dımdızlak:))) yani öle fatura çok gelmiş peşinede düşmüyo yemezler delikanlı var bu işin içinde bişe

Esime guvenirim ama arada o farketmeden kontrol ederim :) istyen istedigini soylesin
Sevgiliykende ben dirk sifreni ver demistim oda vermisti seninki cins heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…