telefonunu gizlice eline geçirirsen şifreyi bulabilirsin ama onda da girdiğin an ona mesaj giderArkadaşlar erkek arkadaşım avea faturalı hat kullanıyor. Fatura detayına online işlemlerden girilebiliyor sadece ve bunun için şifre gerekli. Ondan istedim ama söylemiyor girmemi istemiyor. Onun haberi olmadan nasıl detayını öğrenebilirim. avea da çalışan var mı yardımcı olun lütfen çok önemli.
Ben eşimin yanındayken onun telefonundan bakıp gelen mesajıda silmiştim. Sıkıntı olmamıştı. Onun telefonundan bakınca şifrede gerekmemişti.yanındayken alabilirim ama mesaj giderse olmaz başka bi yolu yok mu ki
evet bence de şüpheyle ilişki yürümez, ama bende en ufak bi acaba olduğunda mutlaka öğrenme isteği var. belki detaya baktığımda bişey çıkmıcak ve kendimden utanıcam ama gene de görmek istiyorum.başka yolu yok yani olmasın da zaten eğer bir yolu olsa her isteyen elini kolunu sallaya sallaya özel hayatımızı görürdü dost var düşman var yani
ayrıca güvenmiyorsan ayrıl böyle ilişki mi olur her an tetikte şüphede
sana karşı yanlışı mı oldu neden güvenmiyorsun ki?evet bence de şüpheyle ilişki yürümez, ama bende en ufak bi acaba olduğunda mutlaka öğrenme isteği var. belki detaya baktığımda bişey çıkmıcak ve kendimden utanıcam ama gene de görmek istiyorum.
olay, önceden bende öyle düşünürdüm ama çok fazla şey paylaşınca öyle olmuyo malesef kopabilmek için kesin bilgi gerekiyoSevgililerine kocalarına güvenmeyip telefon fatura detayını merak eden,telefon mesajlarını merak eden ,eve geç gelse kesin aldatıyor diye düşünen kadınları anlamıyorum.Bİr ilişkide güven yoksa bitmiştir
bitmiştir demesi kolay, önceden bende öyle düşünürdüm ama çok fazla şey paylaşınca öyle olmuyo malesef kopabilmek için kesin bilgi gerekiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?