Erkek arkadaşımın fatura detayını öğrenmem gerek :(

allahım boyle seyler benım nıye aklıma gelmıyor :D
bakıp napıcaksın kı
benden bırı boyle bırsey talep etse gercekden sucum yoksa ayrıntıyı cıkarır yuzune atar bıdahada asla bunu benden ısteyenle gorusmez yıoluma bakardım
ısrarla sana gostermedıgıne gore bı nane yıyor bellı
ayrıca boyle seyler yuz goz olmaktır tavsıye etmem guvenmıyorsan bırakıcaksın cunku erkekler bızım gıbı dusunmez derlerkı guvenmedıgı erkekle bırlıkte... bu ona daha cok cesaret verır

Sevgilinin şifreyi sana söylememesi çok garip geldi bana.
ben ne zaman istediysem aldım hep.
Zaten şifresini vermiyorsa vardır bir şeyler deyip soğuyorum .

güven olmayan yerde zamanla sevgi gider saygı gider bir bakmissin agliyorsun herşey bitmiş o kadar pimpirikli olma gerçekleri bilmemek bazen daha iyi sana karşı ilgisiz mi? buluşmak istemiyor mu eğer bunlar yoksa senin o senin eğer varsa da al karşına konuş herşeyini bilmene gerek yok bak daha eşin değil erkek arkadaşın bu kadar erken sıkma çocuğu
evet çok sıkıyorum çünkü ondan önceki ilişkimde aldatılma olayı olmuştu. O yüzden ilişkimizin başından beri hep sorgulayıcı bi tip oldum :(

allahım boyle seyler benım nıye aklıma gelmıyor :KK70:
bakıp napıcaksın kı
benden bırı boyle bırsey talep etse gercekden sucum yoksa ayrıntıyı cıkarır yuzune atar bıdahada asla bunu benden ısteyenle gorusmez yıoluma bakardım
ısrarla sana gostermedıgıne gore bı nane yıyor bellı
ayrıca boyle seyler yuz goz olmaktır tavsıye etmem guvenmıyorsan bırakıcaksın cunku erkekler bızım gıbı dusunmez derlerkı guvenmedıgı erkekle bırlıkte... bu ona daha cok cesaret verır
Ayrılamıyorum işte çok fazla bağlandım, kesin bilgi olsa arkama bile bakmam

tuvalete falan girdiğinde mesela ya da uzun süreli yanından ayrıldığında hemen msj gönderin şifre de hemen geliyor sifreyi yazarsın bi köseye msjı da silersiniz zor bir şey degil

Kendi telefonuna online islemler indir. Yanina gelince sifre al soyleme hemen kendi telefonundan gir.

Ayrica 3 senelik iliskim var erkek arkadasim online islemlerine bakicam dese bende hos karsilamam yani. Beraber bakin dokumlere kabul etmiyolar mi?

Eşiniz miş gibi müşteri hizmetlerini arayıp kullanım detaylarını adresinize veya hangi adrese isterseniz yolluyorlar
(Turkcell böyleydi)

Eşinizin adına bir erkeğe müşteri hizmetlerini aratıp e-faturaya geçmek istiyorum dersiniz. Doğum tarihi vs. soruyolar doğru cevapları verirseniz fatura sizin verdiğiniz mail adresine yönlendirilir. Geçmiş 3 veya 6 aya kadar faturalar da detaylıca gelir. Ama detaylı fatura istiyorum diye belirtmeniz lazım. Size bir mesaj atıcam şifre yollucam vs derlerse de telefonum bozuldu açık değil o yüzden zaten mail olarak istiyorum derseniz sevgilinize bilgilendirme mesajı da gitmez. Ben çok yanlış buluyorum şifre isteme gizlice fatura detayına bakma yok facebook kontrol etme falan olaylarını ama bir arkadaş için yapmıştık bu şekilde.

Eşinizin adına bir erkeğe müşteri hizmetlerini aratıp e-faturaya geçmek istiyorum dersiniz. Doğum tarihi vs. soruyolar doğru cevapları verirseniz fatura sizin verdiğiniz mail adresine yönlendirilir. Geçmiş 3 veya 6 aya kadar faturalar da detaylıca gelir. Ama detaylı fatura istiyorum diye belirtmeniz lazım. Size bir mesaj atıcam şifre yollucam vs derlerse de telefonum bozuldu açık değil o yüzden zaten mail olarak istiyorum derseniz sevgilinize bilgilendirme mesajı da gitmez. Ben çok yanlış buluyorum şifre isteme gizlice fatura detayına bakma yok facebook kontrol etme falan olaylarını ama bir arkadaş için yapmıştık bu şekilde.
Teşekkür ederim deniycem.

Back
X