Erkek arkadaşımın fatura detayını öğrenmem gerek :(

ya sevgilim benden de istese ben de vermem. ne münasebet ya hatta kavga çıkar güvenmiyor musun diye.
faturası fazla gelmiş başka şüphelenecek ne hareketleri var?

ya sevgilim benden de istese ben de vermem. ne münasebet ya hatta kavga çıkar güvenmiyor musun diye.
faturası fazla gelmiş başka şüphelenecek ne hareketleri var?
Bende hoşlanmam böyle bişeyden ama içi rahat etsin diye ben olsam verirdim. Bunu da söyledim ama senin hangi amaçla istediğini biliyorum ben diyo, onda ters tepermiş bu.

Fatura detayından ne oğrenebiliceksiniz ki. Merak ettim. Altı ustu ne kadar odemesi var o gorunuyor
Sadece odemesi değil hangi numaralar ile konuştuğu ve mesajlastigi görülüyor. Hangi numara ile kaç dakika konuştuğu yada kaç mesaj attığı görülür. Sadece numaranın sonu çıkmaz. Gerisi çıkar numaranın.

Sadece odemesi değil hangi numaralar ile konuştuğu ve mesajlastigi görülüyor. Hangi numara ile kaç dakika konuştuğu yada kaç mesaj attığı görülür. Sadece numaranın sonu çıkmaz. Gerisi çıkar numaranın.
O numaranın trafiği oluyor zaten. Aveada çalışan biri onu kontrol ettiği gibi diğer gün işten iafi verilir.. Hat yasal sahibinin onayı artı güvenlik şifresi olmadan da bbu işlem kesinlikle kontrol edilemez

Arkadaşlar erkek arkadaşım avea faturalı hat kullanıyor. Fatura detayına online işlemlerden girilebiliyor sadece ve bunun için şifre gerekli. Ondan istedim ama söylemiyor girmemi istemiyor. Onun haberi olmadan nasıl detayını öğrenebilirim. avea da çalışan var mı yardımcı olun lütfen çok önemli.
Eğer samimi olduğun bir erkek arkadaşın varsa müşteri hizmetlerini sevgilin gibi arayıp farklı bir mail adresine ayrıntıyı isteyebilir. Bu şekilde ayrıntıya ulaşabilirsin. ama erkek arkadaşın öğrenip şikayetçi olursa ozaman başınız yanar.

ilk girişinizde mesaj gelir telefona ama siteye girip şifre gelmesin bölümü var onu onaylarsanız sonraki girişlerinizde şifre gelmez telefona

Eğer samimi olduğun bir erkek arkadaşın varsa müşteri hizmetlerini sevgilin gibi arayıp farklı bir mail adresine ayrıntıyı isteyebilir. Bu şekilde ayrıntıya ulaşabilirsin. ama erkek arkadaşın öğrenip şikayetçi olursa ozaman başınız yanar.
gönderilen ayrıntı için ekstra ücret alınıyor faturaya yansır ve kesinlikle öğrenir

Eşinizin adına bir erkeğe müşteri hizmetlerini aratıp e-faturaya geçmek istiyorum dersiniz. Doğum tarihi vs. soruyolar doğru cevapları verirseniz fatura sizin verdiğiniz mail adresine yönlendirilir. Geçmiş 3 veya 6 aya kadar faturalar da detaylıca gelir. Ama detaylı fatura istiyorum diye belirtmeniz lazım. Size bir mesaj atıcam şifre yollucam vs derlerse de telefonum bozuldu açık değil o yüzden zaten mail olarak istiyorum derseniz sevgilinize bilgilendirme mesajı da gitmez. Ben çok yanlış buluyorum şifre isteme gizlice fatura detayına bakma yok facebook kontrol etme falan olaylarını ama bir arkadaş için yapmıştık bu şekilde.
Bu belirttiğiniz işlem yapılsa dahi anında işlem yapılan numaraya bilgi mesajı gider hat güvenliği açısından..

Arkadaşlar erkek arkadaşım avea faturalı hat kullanıyor. Fatura detayına online işlemlerden girilebiliyor sadece ve bunun için şifre gerekli. Ondan istedim ama söylemiyor girmemi istemiyor. Onun haberi olmadan nasıl detayını öğrenebilirim. avea da çalışan var mı yardımcı olun lütfen çok önemli.

Fatura detayını merak edecek kadar güvenmediğiniz insanlarla birlikte olmayın yaa..

gönderilen ayrıntı için ekstra ücret alınıyor faturaya yansır ve kesinlikle öğrenir

Evet dediğiniz gibi 1.14kr ücret yansıyo.

Onun dışında telefona bilgilendirme mesajı gitmiyo. eğer faturalarını inceleyen bi insan değilse gözden kaçabilir belki.

bitmiştir demesi k

olay, önceden bende öyle düşünürdüm ama çok fazla şey paylaşınca öyle olmuyo malesef kopabilmek için kesin bilgi gerekiyo :KK43:
Fatura detayını aradığınza gore,

Demekki çok da bişey paylaşmamışsınız

bn zaten bi GSM firmasında çalıştığım için hangi tuştan hangi menü olduğunu biliyorum :) kestirmeden bağlanıyorum o yüzden

Back
X