4 yıllık bir ilişkim var. Uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. 23 yaşındayım ve yurtta kalıyorum. Kendisi evde yaşıyor başka bir şehirde . Erkek arkadaşım her şeyi soruyor. Mesala acıktım diyelim , sana yemeği ben söyliyeyim mi diyor. Ben ona sormadan onun canı çektiği zaman söylüyorum. Aldım gelir diyorum. Ama o her şeyi soruyor. Çok sıkıldım bu durumdan. Ben al yap getir diyebilecek birisi değilim. Kimse diyemez bence. Sadece bir kere çiçek buketi aldı o da benim laf sokmam sebebiyle oldu. (Doğum günümde)
Gold takı hayatta takamıyorum. Kendime yakıştırmıyorum. Çok pahalı bir saat hediye geldi , rengi gold diye onu bile takmam. Erkek arkadaşım bunu bilmesine rağmen gidip a harfli gold kolye almış doğum günümde(Kendi baş harfi)
Ben de bu durumu ona söyledim. Bu sefer o kırıldı. Sonuçta ben aldım değerli olması gerekmez mi diye? Gram hak veremiyorum. Doğum gününden aylar önce para biriktirip güzel ve istediği şeyleri almaya özen gösteririm. O ise eminim bu kolyeye 1 gün öncesinden karar verip aldı.
Evet her şey para değil fakat doğum günüme yakın bir zamanda çiçek muhabbetini açtım. Hiç almadın kaç senedirli beraberiz dedim. Haklısın ama çiçeği alırsam aklımda ki hediyeye para yetiştiremem dedi . Kendisi 1 hafta önce 20k altınını bozup oyun bilgisayarı aldı . Ben olsam sevgilimin doğum günü için içinden ayırırdım. Uzun zamandırlı istediği bir şey de değildi. Almak için aldı resmen.
Onun dışında bana değer verdiğini hissediyorum. Zaman ayırır , sevgi sözcüklerini kullanır , arkadaşlarının yanında aşkımlı cicimli konuşmaktan hiç çekinmez , hatalı ben olsam da arar barışmadan bırakmaz vs. O yüzden bu konuyu açmak istemiyorum. Ama böyle de bazen kafama çok takıp üzülüyorum. Siz olsanız napardınız?