- Konu Sahibi yalnizkus_
-
Merhabalar, metrodan inerken bile elini yıkamadan elimi tutmaya çalışan bir erkek arkadaşım var. Bu konuda onu uyardım artık dikkat ediyor ellerini sık sık yıkıyor vs. Fakat şuan da bazen nadir de olsa üstü başı kokuyor ama ağzı sürekli kokuyor. Ağzı ile ilgili dişçiye gitti ama çözüm olmadı. Neden kaynaklanıyor bilmiyorum, biraz kilolu biri kendisi. Bana gelince her şeyime ayrıntısı ile dikkat ediyor. Saçlarım bile sohbet konusu olabiliyor. Saçlarımı kırık maşa ile çok sever mesela ve görüştüğümüzde onu kullanmamı ister. Kullanmadığımda yapmamışsın diye şakalaşır. Giydiğim kıyafetlerde beğendikleri olduğunda buluştuğumuzda onu giyer misin diye söyler. Bunlar ayrı bir konu bu arada (aşırı görselci olması vs) benimle ilgilenene kadar kendisi ile ilgileniyor mu merak ediyorum onu nasıl uyarabilirim? Tek başına yaşayan ve yoğun çalışan biri.
üstü başı ağzı kokan insandan kim soğumaz ?Bence sen bu adamdan sogmussun.
Ben soğurum.üstü başı ağzı kokan insandan kim soğumaz ?
Yani metrodan inince el yıkamak nasıl oluyor ben anlamadım sanırım benim de hijyen sorunlarım varMerhabalar, metrodan inerken bile elini yıkamadan elimi tutmaya çalışan bir erkek arkadaşım var. Bu konuda onu uyardım artık dikkat ediyor ellerini sık sık yıkıyor vs. Fakat şuan da bazen nadir de olsa üstü başı kokuyor ama ağzı sürekli kokuyor. Ağzı ile ilgili dişçiye gitti ama çözüm olmadı. Neden kaynaklanıyor bilmiyorum, biraz kilolu biri kendisi. Bana gelince her şeyime ayrıntısı ile dikkat ediyor. Saçlarım bile sohbet konusu olabiliyor. Saçlarımı kırık maşa ile çok sever mesela ve görüştüğümüzde onu kullanmamı ister. Kullanmadığımda yapmamışsın diye şakalaşır. Giydiğim kıyafetlerde beğendikleri olduğunda buluştuğumuzda onu giyer misin diye söyler. Bunlar ayrı bir konu bu arada (aşırı görselci olması vs) benimle ilgilenene kadar kendisi ile ilgileniyor mu merak ediyorum onu nasıl uyarabilirim? Tek başına yaşayan ve yoğun çalışan biri.
ıkınızde obsesifsiniz. eziyet. metrodan ınıp dırekt ellerını kım yıkıyo hatta yıkabılıyo acaba her yerde musluk mu varMerhabalar, metrodan inerken bile elini yıkamadan elimi tutmaya çalışan bir erkek arkadaşım var. Bu konuda onu uyardım artık dikkat ediyor ellerini sık sık yıkıyor vs. Fakat şuan da bazen nadir de olsa üstü başı kokuyor ama ağzı sürekli kokuyor. Ağzı ile ilgili dişçiye gitti ama çözüm olmadı. Neden kaynaklanıyor bilmiyorum, biraz kilolu biri kendisi. Bana gelince her şeyime ayrıntısı ile dikkat ediyor. Saçlarım bile sohbet konusu olabiliyor. Saçlarımı kırık maşa ile çok sever mesela ve görüştüğümüzde onu kullanmamı ister. Kullanmadığımda yapmamışsın diye şakalaşır. Giydiğim kıyafetlerde beğendikleri olduğunda buluştuğumuzda onu giyer misin diye söyler. Bunlar ayrı bir konu bu arada (aşırı görselci olması vs) benimle ilgilenene kadar kendisi ile ilgileniyor mu merak ediyorum onu nasıl uyarabilirim? Tek başına yaşayan ve yoğun çalışan biri.
O sırada asansör düğmesi, yürüyen merdiven, metro tutamaci dahil bin yere dokunmuş sevgilimle elele tutusurken elini öpen benBence metrodan inince elini tutmak istememeniz obsesyon değil. Ben de bundan nefret ederim. Birçok insan pandemiyle birlikte toplu taşımada vs bakteri, virüslerin olduğunu anlamaya başlamış olabilir ama ben yıllardır toplu taşımada hiçbir şeye dokunmamak için kendi gizli tekniklerini geliştirmiş birisiyim:) Ben bu kadar dikkat ederken adam her şeyi elliyor, sonra da gelip elimi tutmak istiyor. Şaka değil, asla tutmamVe evet bunu yapan insanın hijyen kavramı yoktur bence.
ay ben bu siteyi denedim ama mail gitmedi ya. baya ihtiyacım olan bir ortamdayım. :) Link paylaşabilir misiniz ?Merhaba, bir site var terkokuyorsun. diye olan oraya o kişinin mailini yazıp isimsiz gönderiyorsun. Ağzın kokuyor vücudun kokuyor kendine bak diye yazın gönderin :) pis kokan insanları hiç sevmem.
Duş al mı demekCanım benzer durumdan muzdaribim. Aylarca düşündüm bir insana kırmadan DUŞ AL nasıl denir diye. Valla ben bi yolunu bulamadım. Ama kesinlikle bunlar insanı soğutan şeyler maalesef erkoların bir kısmı kokarca gibi gezip bir de öpüşüp koklaşmak istiyor üstelik sen de pürü pak olacaksın. Yok ya.
Bir yaşıma daha girdim neler varmış öyleMerhaba, bir site var terkokuyorsun. diye olan oraya o kişinin mailini yazıp isimsiz gönderiyorsun. Ağzın kokuyor vücudun kokuyor kendine bak diye yazın gönderin :) pis kokan insanları hiç sevmem.
eğer ki dişlerde sıkıntı yoksa, gün içinde az su içiyor olabilir sabahları taze maydonoz yada taze nane yeme alışkanlığı edinmesi yararlı olabilir. beslenme şeklini biraz daha soft tutması mesela sebze yemeği arttırması işe yarayabilir. bu iş biraz deneyerek bulunabilir. dişlerini daha sık fırçalayabilir, arada dil temizliği yapabilir bu tarz şeyleri deneyip yararlı olup olmadığını gözlemleyin.Merhabalar, metrodan inerken bile elini yıkamadan elimi tutmaya çalışan bir erkek arkadaşım var. Bu konuda onu uyardım artık dikkat ediyor ellerini sık sık yıkıyor vs. Fakat şuan da bazen nadir de olsa üstü başı kokuyor ama ağzı sürekli kokuyor. Ağzı ile ilgili dişçiye gitti ama çözüm olmadı. Neden kaynaklanıyor bilmiyorum, biraz kilolu biri kendisi. Bana gelince her şeyime ayrıntısı ile dikkat ediyor. Saçlarım bile sohbet konusu olabiliyor. Saçlarımı kırık maşa ile çok sever mesela ve görüştüğümüzde onu kullanmamı ister. Kullanmadığımda yapmamışsın diye şakalaşır. Giydiğim kıyafetlerde beğendikleri olduğunda buluştuğumuzda onu giyer misin diye söyler. Bunlar ayrı bir konu bu arada (aşırı görselci olması vs) benimle ilgilenene kadar kendisi ile ilgileniyor mu merak ediyorum onu nasıl uyarabilirim? Tek başına yaşayan ve yoğun çalışan biri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?