Erkek arkadaşımın içinde bulunduğum iğrenç duruma yaklaşımı

belkide yaşın küçük değilse ailene anlatmaman da iyidir anlatmandansa...

konu tecavüz olunca 27 kisi konuya kitleniyor...biran kendinizi tecavüze ugramis olan kadin oalrak düsünün. gercekten bunu sanal alem'de hic tanimadiginiz insanlarla paylasir miydiniz? bu konunun gercek olduguna inanmiyorum ben.

Bu konunun fake olmasını ciddi anlamda isterdim aslında.
Ne olursa olsun bizi birilerinin kekliyor olmasını, bir kadının tecavüze uğramasına yeğlerim.

konu tecavüz olunca 27 kisi konuya kitleniyor...biran kendinizi tecavüze ugramis olan kadin oalrak düsünün. gercekten bunu sanal alem'de hic tanimadiginiz insanlarla paylasir miydiniz? bu konunun gercek olduguna inanmiyorum ben.

ben buraya bugün ilk kez yazdım. kimsye anlatamadığım çok büyük bi derdimi anlatmak için burayı sanal alemi seçtim. bazı insanlar tanımadıklarına anlatmak ister. tecavüze uğramış biri sanal alemde yazabilir bana tuhaf gelmiyor. ama şüpheni de anlayabiliyorum. benim bakış açımı belirtmek istedim sana.

umarım haklısındır. inşallah sahtedir bu olay yalandır. kimse bunu yaşamasın.

Ben de öyle buffy, kimseye anlatamadığım sorunlarımı burada anlatmak için kısa süre önce üye oldum ve anlatabilmenin rahatlığını sanal ortamda yaşadım. o yüzden bana da tuhaf gelmiyor. Bizim toplumumuz psikolojik destek değil köstek toplumudur maalesef. niye ki, neden ki, nasıl oldu ki ..... uzar gider . Allah kimseyi yalnız bırakmasın. anlatabileceğin insan arar durursun bu yüzden en sağlıklısı psikoloğa anlatmaktır !!!

sevgili kazende aramızda...
evet bende bu konunun fake olmasını isterdim..ama bu hayatın çirkin gerçeklerinden biri olaya objektif baktığımda bir erkek bunu duyduğu zaman bunu kaldıramaya bilir olayın ağırlığını yani...seviyorsa zaman la bir şeyler oturu diye düşünüyorum..hemen olayı ele alıp destek vermesini gönül istersi ama empati yaptığımda bu hemen olacak bir şey değil...

allah yardımcın olsun... insan ne diyeceğini bilemiyor. çok üzgünüm. erkek arkadaşın anlayışsız biri olsaydı seni olaydan hemen sonra terk ederdi diye düşünüyorum. ama yaptığın bişey de yanlışlık var. yaranı birine tutunarak sarmak elbetteki doğru olan ama hayatını ona bağlar gibi yaşamamalısın. bu olay olmasaydı da belki ayrılacaktınız günün birinde. şimdi ayrılsanız sen hemen bu olayı sebep olarak göreceksin haliyle. bu da yaşadığın şeyi hepten büyütüp yalnızlık hissi verecek sana. psikolojik destek alman şart. yoksa karşındaki sana destek olmayı istiyor olsa bile bu sana yeterli gelmez. nasıl anlatayım bilemedim ... mesela bana anlatma diyormuş ya, bana anlatsan inan ben bile kaldıramam çıldıracak gibi olur insan. bir de bu yönden düşün. anlattıklarından acı mı çekiyor, yoksa ilgisiz mi. bunu tam anlayamadım. acı çekiyorsa eğer o zaman o insana olayın detaylarını anlatmaya kalkma sakın. bu yükü taşımaya gücü yetmeyebilir. O psikologların işi. detayları terapide anlatmalısın.

ve şu kir lafını da beyninden çıkarmak için çabala!!! kirin tanımını yapmaya kalkarsak OOOOOOO ... sen mazlumsun !!! allaha o kadar yakınsın ki şuan, bunun farkına var !!!! allah seni hayırlı kullarıyla karşılaştırsın.

hiç bir erkek kaldıramaz bu durumu duymak ıstemeyısde o sebeptendır egerkı o sure gectıkten sonra senden ısteklerı olmuıyorsa bılkı sana deger verıyordur dıger turluyse uzak dur derım yasadıgın olay cok acı verıcı ama arkadasını da anlamaya calıs zaman ıcersınde hersey rayına oturur

Profilinize göre Mersindesiniz.
Size en yakin Adana Kadın Danışma Merkezi ve Sığınma Evi Koruma Derneği (AKDAM) var.
Telefon:0322 453 53 50
Maili: akdam_adana@mynet.com
Ya da
Kadın Dayanışma Vakfı (Ankara)
0312 430 40 05 /0312 432 07 82
Buralari aradiginiz ve yasadiklarinizi anlattiginiz takdirde size psikolojik destek vereceklerdir.
illa siginma evinde yasiyor olmaniz gerekmiyor,size yardim etmeleri icin bayan olmaniz ve zor durumda olmaniz yeterli.
Aradiginiz takdirde, mutlaka bir psikolog veya sosyal hizmet uzmani yardimci olacaktir.

Veya
Mersin Sosyal Hizmetler Müdürlüğü
Telefon : 0324 237 61 07-08
0324 231 12 55
telefon nurmalarini arayin, bir sosyal hizmet uzmaniyla konusmak istediginizi belirtin sizi bir sosyal hizmet uzmanina baglayacaklardir.
Eger baglamazlarsa "183 Alo Kadın Çocuk ve Sosyal Hizmet Danışma Hattı" kuruldu orayi arayin.
Eger durumunuzun aileniz tarafindan bilinmesini istemiyorsaniz,konusmanizin basinda bunu belirtin.
Sakin cekinmeyin,konusmalariniz siz izin vermediginiz müddetce bir ücüncü kisiye aktarilmayacaktir.

Yasadiklariniz kolay seyler degil, ne siz nede erkek arkadasiniz tek basina bu olayin üstesinden gelemezsiniz.
Dolayisiyla mutlaka ama mutlaka bir uzmanla görüsmelisiniz.

canım ne güzel yazmışsın yüreğine sağlık her kelimesine katılıyorumm..

Yok gerçekten tecavüze uğrayan yeni birini bulmazdı etmezdi filan demeyin. Ya da buraya mı yazardı filan. Bilemeyiz ki arkadaşlar. Dünyada kaç tane insan varsa o kadar psikoloji olduğuna inanırım ben. Hangimiz tecavüze uğradı? Hadi hepimiz uğradık diyelim. Hepimizin psikolojisi aynı olur mu? Olmaz. Bilemeyiz yani . Böyle HASSAS konularda, olayın sahteliği göze aşırı derecede batmıyorsa, fake diye suçlamaya girip yaralamamalıyız. Hassas bi konu olduğu için olayı ciddiyetle, yalansa da gerçek kabul edip içtenlikle yorumlamalıyız diye düşünüyorum. Hayır , siz burda işte yalan söylüyosun,fakesin filan derken, karşı tarafta gerçekten son derece mağdur birinin psikolojisi iyice dibe vuracaktır. Belki de, öyle saçma sapan bir psikolojiye girecektir ki intahara bile meyillenecektir. Konuya gelince, son 2 aydır, tecavüz olmasa da bir zorlama yaşadım. Çok değişik bir şeydi. Şimdi bütün erkeklere karşı bir nefretim var. Bu konuyu da okuyunca sinirimden kaşıntı tuttu beni. Tüm erkekleri öldürmek istiyorum. Ve konuyu açan arkadaşıma da; Allah herşeyin hayırlısını versin canım. İnşallah en kısa zamanda hayatın yoluna girecek. Bu senin ayıbın değil. Senin suçun değil. Ve unutma, bedenini kirli görüyor olabilirsin , ama bu beden en fazla 100 yıl yaşayıp, sonra toprağın altında çürüyecek. Asıl olan ruhtur. Ve bu ayıbı kendi özgür iradenle işlemediğin için de, ruhun tertemiz. Dolayısı ile bedenin kirli filan değil. Ruhu tertemiz olanın bedenini kimse kirletemez.

NOT:Kıza ceza aldırmışsınız, bravo... Belki de tek burda kendi içindekileri dökebiliyordu. Onu da engellemişsiniz.

yazık kız ceza yemiş yaaa

aslında konunun kapatılması gerek biz onun derdine derman olamıyacağız aksine daha da üzlceğiz gibi mutlaka olumsuz yazanlar olacak ayrıca mersin eski mersin değil tehlikeli şehir doğudan çok göç alıyor intihar oranı ve hırsızlık yüksek ,daha önce bu ilde oturduğundan biliyorum bizim eve her yıl hırsız girerdi

kız niye ceza yediki acaba..

benim tek takıldığım nokta ailesinden gizli dava yürütmesi böyle birşey olabilir mi? mahkemelik olaylar aileden gizlenebiliyor mu ? hemde aynı ev ortamında yaşarken..ne bileyim karıştığım nokta burası

varsayımlarda bulunmak zorundayız kız reşittir üni. Gidiyordur memleketi farklı annenin babanın ruhu bile duymaz

Leonela, mesajınızın her kelimesine katılıyorum.. Klavye sahibi savcılar gibi davranıyoruz bazen.

Yok şu kelimesinin dıdısı olmaz böyle bir psikoloji bunu kaldırmaz, yok bu kelime çok yavan kaldı virgül koymadığın için, bence konu fake çünkü çok kısa anlatmış v.s

Neden buradaki her üç konudan birine ''bu konu fake'' tarzında msj. yazılıyor an la ya mı yor um.

Tamam belki bu konu doğru olmayabilir, peki bunu ülkemizde yaşayan insanlar yok mu ?

En azından yorumlarımız onlara destek olur belki düşüncesiyle daha yumuşak daha yolgösterici, destekçi yazsak olmaz mı ?

Bazen okunan bir cümle bile insanı ayağa kaldırmaya, silkelenmesine yetiyor..

BAZI HASSAS KONULARDA, konu sahibi ve anlattıkları bizi ilgilendirmemeli..Eğer toplumsal bir konu-yaraysa ,

bir kaç söz yazmalıyız, başkalarına destek-yol gösterici olacak şekilde..

bir arkadaş da yazmış birşey ona da cevap vermemiş yada cevap veremeden ceza yedi bilemiyorum.

tatile gidiyor, tatilde tecavüze uğruyor, adamın karısıyla görüşüyor, karısı kocasının telefonunu erkek arkadaşa vermeden önce onu arayıp soruyor. yakınımıydı?

eve mahkeme celbi vs gelmiyor, başka adres verdiyse o zaman konuyu erkek arkadaşından başka birileri de biliyor.

aile çok mu ilgisiz? kızın tavırlarından anlamıyorlar mı? psikolojiyi yerle bir eden bir olay sonuçta, insanın hal hareket ve davranışlarında mutlaka değişiklik olur.

arkadaş işten ayrılmış çalışmıyor, mahkeme, avukat masraflarını nereden karşılıyor?

bu soruların cevabı olmadığı için konunun fake olmasını diliyorum. bir kadının başına bunların geldiğini duymak çok üzücü, yaşayanın ise bir ömrünü karartıyor.

Fake demek ne kadar kolay daha yeni geçen hafta bir haber okudum tecavüz vakaları o kadar artmış ki dosyalar birikmiş savcılıkta ve yeni yasa çıkarmayı düşünüyorlarmış tecavüzcü evlensin tecavüz ettiği kişiye hapse girmesin dosyada kapansın

hmn saldırıya geçilmiş yere vurulmuş.....
sonra ceza yemiş.....amannn amannnn konu açmadan 25 kere düşünelim.....
konu fake olsa bile bu yaşanası bişey gerçek hayattan bi olay ......yol göster varsa yazacak iki kelamınnn ....yoksa sus git.....
ya gerçekse ???? vicdanınız rahat edecekmi????gerçi bunu hiç bilmeyeceklerr.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…