konu tecavüz olunca 27 kisi konuya kitleniyor...biran kendinizi tecavüze ugramis olan kadin oalrak düsünün. gercekten bunu sanal alem'de hic tanimadiginiz insanlarla paylasir miydiniz? bu konunun gercek olduguna inanmiyorum ben.
konu tecavüz olunca 27 kisi konuya kitleniyor...biran kendinizi tecavüze ugramis olan kadin oalrak düsünün. gercekten bunu sanal alem'de hic tanimadiginiz insanlarla paylasir miydiniz? bu konunun gercek olduguna inanmiyorum ben.
yeni tecavüze ugramis birisi ne cabuk yeni erkekle cikip yeni erkegi kaybetmemek icin savasiyor? ilginc
ben buraya bugün ilk kez yazdım. kimsye anlatamadığım çok büyük bi derdimi anlatmak için burayı sanal alemi seçtim. bazı insanlar tanımadıklarına anlatmak ister. tecavüze uğramış biri sanal alemde yazabilir bana tuhaf gelmiyor. ama şüpheni de anlayabiliyorum. benim bakış açımı belirtmek istedim sana.
umarım haklısındır. inşallah sahtedir bu olay yalandır. kimse bunu yaşamasın.
canım ne güzel yazmışsın yüreğine sağlık her kelimesine katılıyorumm..allah yardımcın olsun... insan ne diyeceğini bilemiyor. çok üzgünüm. erkek arkadaşın anlayışsız biri olsaydı seni olaydan hemen sonra terk ederdi diye düşünüyorum. ama yaptığın bişey de yanlışlık var. yaranı birine tutunarak sarmak elbetteki doğru olan ama hayatını ona bağlar gibi yaşamamalısın. bu olay olmasaydı da belki ayrılacaktınız günün birinde. şimdi ayrılsanız sen hemen bu olayı sebep olarak göreceksin haliyle. bu da yaşadığın şeyi hepten büyütüp yalnızlık hissi verecek sana. psikolojik destek alman şart. yoksa karşındaki sana destek olmayı istiyor olsa bile bu sana yeterli gelmez. nasıl anlatayım bilemedim ... mesela bana anlatma diyormuş ya, bana anlatsan inan ben bile kaldıramam çıldıracak gibi olur insan. bir de bu yönden düşün. anlattıklarından acı mı çekiyor, yoksa ilgisiz mi. bunu tam anlayamadım. acı çekiyorsa eğer o zaman o insana olayın detaylarını anlatmaya kalkma sakın. bu yükü taşımaya gücü yetmeyebilir. O psikologların işi. detayları terapide anlatmalısın.
ve şu kir lafını da beyninden çıkarmak için çabala!!! kirin tanımını yapmaya kalkarsak OOOOOOO ... sen mazlumsun !!! allaha o kadar yakınsın ki şuan, bunun farkına var !!!! allah seni hayırlı kullarıyla karşılaştırsın.
yazık kız ceza yemiş yaaa
kız niye ceza yediki acaba..
benim tek takıldığım nokta ailesinden gizli dava yürütmesi böyle birşey olabilir mi? mahkemelik olaylar aileden gizlenebiliyor mu ? hemde aynı ev ortamında yaşarken..ne bileyim karıştığım nokta burası
Bu konunun fake olmasını ciddi anlamda isterdim aslında.
Ne olursa olsun bizi birilerinin kekliyor olmasını, bir kadının tecavüze uğramasına yeğlerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?