Erkek arkadaşımın içinde bulunduğum iğrenç duruma yaklaşımı

Canım öncelikle çok geçmiş olsun ne yazıkki böyle hayvanlar var bu dünyada ve ceremesini yine biz kadınlar çekiyor. Yazılan yorumların hepsini okumadım sadece senin yazının okudum. Sevgilin bence kendisi üzüldüğü için bunları seninle konuşmak istemiyor bir erkeğin böyle bir şeyi kaldırmasından geçtim dinlemesi bile onun da psikolojisini bozmaya yeter canım. Anlıyorum psikolog anlatarak bundan kurtulmanı söylemiş ama keşke güvendiğin dost bildiğin birisine daha bu konuyu açabilseydin sevgilinin seni dinlemesi çok zor canım. Bence günlük tutabilirsin canım acını,nefretini ona kusabilirsin rahatlarsın canım. Dikkat et kendine
 

bizle dertleşebilirsin hep
öyle tabii, ben de sevgilime bi keresinde sormuştum başıma böyle bi şey gelse napardın diye, o da duymak istememişti =)
 


canımm çok üzüldüm ya...
erkek arkadaşının bunu dinlemek istememesi çok kötü bir şey.. onla birlikteyken böyle bir şey gelse başına seni terkederdi kesin. o sana iyi geliyorsa şu an için, bırakma desteğe ihtiyacın var. ancak uzun vadede iyi bir hayat arkadaşı olacağını düşünmüyorum.

umarım yaşadıklarını etkisi azalır ve geçer. ailene söylememen en iyisi sadece sen bilirsen daha kolay atlatırsın. başkaları sana bunu hatırlatacak şeyler yapabilir, ailen de olsa, istemeden yapabilir.

umarım o pislik, o ş...., o aşağılık da cezasını bulur.
 
durumuna cok üzüldüm Allahim yardimcin olsun ama benim aklima takilan biseyler oldu canim

bu k-öpeek insan senin bir tanidigin falan mi? hani sevgilim tel no falan istedi vermedim ,karisini görseniz cok tatli demissin

tatildeyken oldu demissin ya ,taniyorsan sayet bu adam pesinden mi geldi napti ya pislik

ailene anlatmamakla en iyisini yapiyorsun ,kendin yeterince yipranmissin birde onlari üzme bu güc sende var

insallah o köpegin gözlerini cay kasigiyla oyarlar ordaa adi k-öpeek
 
Son düzenleme:
canım çok geçmiş olsun. sanırım gerekli yerlere şikayetde bulumuşsun. Ben kendimi senin yerine koyuyorum ben de aileme anlatmazdım. doğru mu bilemem ama anlatmazdım. onlar üzülecek. konu açılacak. yüz göz olunacak. sen zaten zor bir şey yaşıyorsun. öyle birine anlat rahatla bir mevzu değil bu. erkek arkadşaına anlatmışsın. myhakkak bir profosyonele anlat. öyle eşe dosta anlatılacak bir sorun değil bence. zatenl kırılgan durumdasın alacağın yanlış bir akıl seni daha da zor duruma sokabilir. ileride yakınlarınla, ailenle paylaşmak için vaktin olur ama biraz daha zaman geçsin toparlan bence. şu an kimsenin bilmesine gerek yok.

erkek arkadaşın ise belki duymak istemiyordur artık ağır geliyordur. yaşadığını sen bilirsin o bilemez. daha 1 aylık birlikteyken böyle bir şey yaşamışsınız. onun için de zor. bunu bilmek bile mesuliyet onun için. belki çok bencilce erkek mantığı ile saçma sapan kıskançlıkla böyle düşünüyor. ama belki de 1aylık ilişki böyle bi olay olmuş kendini sana destek olmakla yükümlü hissediyor. o bu kadar bir sorumluluk düşünmezken böyle bi talihsizlik oldu. bir sürü şey olabilir. sen çok üzgün olduğundan o sana ne yapsa seni rahatsız ediyor da olabilir... zamanla bu olayı geride bırakıp uzaktan bakınca anlayacaksın ancak bunu. biz ne yazsak boş. ama bence hazır madem bilen biri var. boşver konuş rahatla... destek olmuyorsa da umursama ama rahatlaman anlatman gerek bu aile arkadaş olmaz. mutlaka yardım al.

belki o olay olmasaydı erkek arkadaşını şu an terketmiş olabilirdin. o biliyor diye kaderin değilki. bunları düşünmen için çok zamanın olacak. ileride hayatına girecek insan da bu yaşadığını bilmek zorunda değil. aşırı açıklık her zaman mantıklı olmuyor. kendini odaklan. seni üzen insanlarla görüşme. muhakkak yardım al.

Allah yardımcın olsun. bu o an senin başına geldi. benim, bu yazıyı okuyan herhangi birinin de başına gelebilirdi. gelmeyeceğinin garantisi yok. umarım en kısa sürede atlatırsın.
 

Keşke elimizden bir şey gelse. Psikolojik yardımın yerini tabiki tutmaz yaşadıkların ama seni bir nebze olsun rahatlatacaksa bizimle dertleşebilirsin. :26:
 
Senin derinlerde ruhunu acıtan kendinle iç savaşını nasıl dindiririz bilmem, şu saat oldu çok etkilendim ve üzüldüm uyuyamadın birkaç günde geçmez bendeki senle empati kurma üzüntüm biz annelere neler yazmak isterdim benimde genç kızım var
 
öncelikle cok gecmıs olsun canım .benım merak ettıgım bu olayı yasadıgın da hayatın da sevgılın vamıydı ondan once olan bır olaymı ? sevgılıne gelıcek olursak cnm ,hıc bır erkek boyle bırseyı kabullenemez ,sevdıgının basına boyle bırseyı gelmesını kabullenmek ıstemez konduramaz cok agır bır yuk olur ama ,erkek arkadasının sen dava acarken senın yanında olmalı varlıgını hıssetırmelı senınle bırlıkte davanın pesını kosusturmalı duyarsız kalmamalı .dedıgım gıbı hıc bır erkek kolay kolay kabullenemez sındıremez ama sessız de kalmaz .ıntıkam ıcını oyle bır koretırkı sen dava pesınde kosarken o sessız bır kosede kalamaz .
 

sürekli olarak bu olayı gündeme getiriyosan rahatsız olmuş olabilir
ya da seni öyle güçsüz görmek istemiyodur
bu tarz bi konuda detay bilmek belki onu daha çok üzecek
öfkelendireceği içindir
ya da gerçekten ilgilenmiyodur
kendisine sordun mu neden böyle davranıyo
 
Ben burada yapılan yersiz eleştiri sahiplerine kızmıyorum. Senin gibi; böyle ciddi bir derdi varken -bide- hiç tanımadığı insanlara kendini anlatmaya çalışanlara kızıyorum.
Ya ele mesajları, işine yarayanları oku. Diğerlerini görmezden gel. Cevap bile verme.
Umarım atlatırsın ama sakın içine atma. Yok sayma yaşadığın şeyi. Onunla şimdi yüzleş ki ileride daha beter büyümesin içinde.
çok üzüldüm
 
keşke başlık ekleseydim anlamayacaksanız eleştirecekseniz allah aşkına yorum yapmayın diye. Mantığınıza girmeyen ko9nulara urnunuzu sokmayınız beni eleştrin diye açmadım bu konuyu.

Böyle bir şansınız yok. Buraya konu açtıysanız hakaret vs olmadığı sürece her eleştiriyi okumayı göze almalısınız...
 
Hassassın... farkındayım... ama ne oluyor biliyor musun?

Biz kadınlar, ailem üzülmesin, insanlar beni yargılamasın, arkadaşlarımın yüzüne nasıl bakarım diye düşündükçe.... avazımız çıktığı kadar bu pislikleri rezil rüsva etmedikçe daha çok tacizlere, tecavüzlere uğrarız..

Sen utanılacak bir şey mi yaptın?

Düşünüyorum mesela bu olayın başına geldiği günü... tatildeydin, belki kafan çok bozuktu, belki çok mutluydun, belki alkollüydün, belki değildin, belki de bir insanın sana insan gibi yaklaşmasını istedin sadece, çıkarsız, art niyetsiz, belki böyle bir hissin tadını çıkarmak istedin sadece, belki çok rahat davrandın, belki davranmadın, belki dünya umurunda değildi, belki bir kerelik olsun içinden geldiği gibi davranmak istedin, belki yalnızdın belki değildin, belki bir sürü başka şey oldu, belki belki belki.

Ne olduğunun hiç önemi yok, önemi olan tek şey sana istemediğin bir şey yapılması ve senin hala kendini bunun için suçlaman.

Senin yaptığın, söylediğin, giydiğin hiçbir şey bir insanın sana bunu yapmasını haklı kılmaz.
Bunu yapan pislik her türlü suçlu.. her türlü.

O yüzden lütfen kendini suçlamayı bırak, dimdik ayağa kalk, utanma başına gelen şeyden, geleceğin, kendin, henüz doğmamış çocukların için salma kendini böyle.

Eğer sen şimdi kendini böyle bırakırsan, şimdi hayatından kendinden böyle vaz geçersen o adam müebbet de yese, idam da edilse, sana asıl o zaman tecavüz etmiş olacak.

Bir tek hayatın var ve bir tek sen varsın o hayatta, ne biz, ne ailen ne de erkek arkadaşın, kimse sana kendin kadar yardım edemez.

Bir tek sen varsın... sen seni sevmezsen, sen sana değer vermezsen, sen senden vazgeçersen kimse seni sevmez, kime sana değer vermez.

Bu yüzden kaçma yaşadıklarından, yüzleş, kendin için yüzleş ve kurtul.
 

yeni tecavüze ugramis birisi ne cabuk yeni erkekle cikip yeni erkegi kaybetmemek icin savasiyor? ilginc
 
konu tecavüz olunca 27 kisi konuya kitleniyor...biran kendinizi tecavüze ugramis olan kadin oalrak düsünün. gercekten bunu sanal alem'de hic tanimadiginiz insanlarla paylasir miydiniz? bu konunun gercek olduguna inanmiyorum ben.
 
Bu erkek arkadaşın sana acı veriyorsa ondan ayrıl 2 üzüntü çekilmez
 
konu tecavüz olunca 27 kisi konuya kitleniyor...biran kendinizi tecavüze ugramis olan kadin oalrak düsünün. gercekten bunu sanal alem'de hic tanimadiginiz insanlarla paylasir miydiniz? bu konunun gercek olduguna inanmiyorum ben.

hehe aynen, bu konu bana su tavsani öldü diye aglayanlarin konusunu hatirlatti :)) ama bunu deyince hep ceza yiyorum :))
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…