Erkek arkadaşımın içinde bulunduğum iğrenç duruma yaklaşımı

Konun yalan yanlış olması beni bağlamaz.
Burda bizi seçmiş yorum istemişsin.
Seni çok iyi anlayabiliyorum.
Benimde arkadaşım tecavüze uğradı.
Çok değişik bir psikolojisi vardı.
Ailesine anlatamazdı.
Karşısına bi erkek daha çıkmıştı onu sığınacak liman olarak görmüştü.
Hayatta bunlardan çok daha beter şeyler var.
Hemen yargılamanın alemi yok.
Gidin bi shçek kurumuna zengin aileler kızlarının gayri meşru çocuklarını ellerşiyle teslim ediyorlar.
Hatta ve hatta kendi öz abisinden babasından dünyaya gelen 15 masum yavru vardı.
şimdi ne dicez onlar da bilgisayar ürünü mü?

sizinde başınıza gelebilir. ve anlatacak hiç kimseniz kalmaz. gelir buraya yazarsınız.
o zamanda derler fake.
 

Konuyu takip etmedim ama şunu görüncede yazamadan geçemedim
Gerçekten ülkeyi terkedesim geldi
 

bunu da hiç anlamam zaten???neden tecavüzcüsüyle evlenecekmiş???

bu ceza mı yani???insan kendisine böyle bir şiddeti uygulayan bir insan bozmasıyla nasıl evlenebilir
 
Son düzenleme:

ahhh anneeeem ne günlere kalmışız biz
 
canım öncelikle çok geçmiş olsun.
erkek arkadaşının sana destek olmasını istediğini söylüyorsun ya bence o senin yanında olarak en büyük destekcin zaten bu durumu anlattığında seni bırakıp gidebilirdide tamam belki dönem dönem duymak istemeyebilir bu sana belki yanlış bir dille ifade ettiği için sende yanımda olmayacakmı düşüncesi oluşuyo olabilir tatlım.
 
konu sahibi arkadaş tekrar gelirmi bilmiyorum fakat bir kaç şey yazmak istedim bendee

nedenir bilemiyorum çok çok üzüldüm böyle birşey yaşadıgın için (
kimseye anlatamaman gayet normal çünkü öyle bir toplumda yaşıyoruzki bu duyuldugu anda insanların bakışı otomatik degişiyor erkekler daha bir farklı kadınlar daha bir korkuyla yaklaşıyor böyle birşey yaşayan bir insana malesef bu kadar cahil bir toplumuz işte artı devletimiz bile nasıl yasalar çıkarıyor buda ayrı bir tartışma konusu tabiki mini etek giyip tecavüze ugrayan birinin tecavüzcüsüne etek giydigi için ceza indirgesi yapılabiliyor nedenirki (

erkek arkadaşına gelince yukarıda bahsettigim gibi erkekler var bu dünyada yani senden yararlanmak isteyecek erkekler ama erkek arkadaşın onlardan birisi degil anlattıgın kadarıyla o sadece senin yanında olmak istemiş sana dokunmaya kıyamamış daha ne beklenebilirki ne istenebilirki duymak istememesi gayet normal.yanında olmadıgından degil ona acı verdiginden susuyor anlatmanı istemiyor.sende ona daha sıkı sarılmalısın ve mümkün oldugunca konuyu açmamalısın zaten adam cezasını çekmiş ( bu suçun cazası hadım olmalı bence) sende kendi yoluna bak artık sevgiline sarıl ve unut herşeyi yeniden dog.

bi kaç lafta konu faake diyen ve ailene anlat diyenlere söylemek istiyorum

fake olsun veya olmasın sonuçta bunlar var olan şeyler ülkemizde hatta tecavüze ugradı ve ailesine anlattı diye tecavüzcüyle evlendirilenler hatta töre adı altında öldürülen kadınlar var ülkemizde sürekli üzeri örtülmeye çalışan belkide bu konuya yorum yazan yada okuyan tacize tecavüze ugrayanlar var anlatamayanlar var bilemeyiz o yüzden yorum yazarken dikkatli olmak ve bizimde başımıza gelebilir mantıgıyla yazmak en dogrusu diye düşünüyorum.
bende babam yaşında bir adamın hatta babamın tanıdıgı birinn tacizine ugradım hemde babamlar yandaki yazlıkta otururlarken ve inanaın ufacık bişey olmasına ragmen sadece sustum ailemden kimseye anlatamadım babam polis oldugu içinki son kaçınılmazdı babam adamı öldürür ve benim yüzümden hapse girerdi.bazı durumlarda konuşmak zor anlayın yani
 



İnsanlar çok hırslı.... İlle saldıracaklar. İlle kendileri haklı. Ayıp ya...
 
Ya iyi de bu kızcağız dün kimseyle tartışmadı benim görebildiğim kadarıyla, neden banlandı ki hiç anlamadım.
 
Her konu da bir fake iddası ya arkadaşlar biz nerden bilelim sizin açtığınız gerçek(!) konuların fake olup olmadığını ?
Kimse kimseinin içinden geçeni bilemez , ya da zihnini okuyamaz değil mi ?

Hele ki sanal alemdeyiz sadece kişinin yazdıklarına itimat edip istiyorsak yorum yapıp yardımcı olmalıyız ..

Ha inanmıyorsak da ortalığı karıştırmaya gerek yok yani..

E sonunda en az bir kaç kişi ceza alıyor , forumdan uzaklaştırılıyor .. Değiyor mu yani buna :44:

Bu arada burada konu sahibi arkadaş mağdur , zaten üzgün olan birini bir de burdan bizim üzmemiz doğru değil..

Zaten ülkemizde iş yükü azalsın diye(!) yani birileri fazla çalışmasın diye mağdurların tecavüzcüleri ile evlenip davanın düşmesini bekleyen kişiler var ..

Konu sahibi arkadaş geri gelir mi bilmiyorum ama çok üzüldüm , hiç kimsenin hakkı yok yani bir kişinin hayatını böylesine işgal edip mahvetmeye..

Ama ailesi bilmeli diye düşünüyorum bazı yükler tek başına taşınmıyor..
 

Belki tecavüze uğramaktan daha beteri o tecavüzcüyle evlenmek, bir de güya hukuk devletiyiz.Dosyalar kapansın diye kime ceza vereceklerini şaşırmışlar.Tecavüzcüye mi mağdura mı şimdi bu ceza
 
kendımden biliyorumki sizinki gibi bir derdim olmasada paylaşamayan biri olarak, insan sıkıntısını saklamaya çalışmak,susup bastırmak,derinlere gömmek ilaç değil.. bırakın insanların yargısını,baskaların üzüleceğini,susup içinizi çökerteceğinize derdinizi haykırıp rahatlayın.siz içinize atmaktan bir zaman sonra hastalanır daja çok dertlenirsiniz..Susmak daha sonradan patlak verıyor..Daha acı bir duygu travmasına sebebiyet.Ve o insan müsveddesinin yaptıgı yanına kâr kalır çok üzgünümki..Siz haklısınız savaşınızı vermekten korkmayın..Tecavüzün,şiddetin,küfürün hiçbir zaman haklı yanı olamaz.Hata yapmış olmak bile insanın bu yaşadığınıza layık görmeye hak verdiremez..Sizin değil tüm bayanlar için..Dediğiniz üzere günden güne tecavüz ve kadına yönelik bir çok istismar konusu artıyor..Susmayın,destek isteyin..Korkmayın..ve bır satır arasında okudum..Unutmayın bedeniniz kirli değil.Zevk için yaşamadığınız şu olayı,başkaların kirliliğini üzerinizde taşımayın..Siz temiz oldugunuzun farkına varın.

İnsanlara güvenmek gerektiğini hep düşünürüm.Ne kadar günümüz şartları buna elvermesede..Çünkü güvenmek,yaşama bağlanma temeli.ama hiç birşey için karşınızdaki insana fazla değer yüklememeli.Ne kadar ölçüp biçsekte güvenciniz kırılabilir birgün bi yerde..Bu çöküşe uğratır.Yeteri kadar yanınızda olduğunu ve psikolojisi elverdiği ölçüde yardımcı olmaya çalışan erkek arkdaşınıza sarılıp iyileşme çabanızı anlayabiliyorum..Öyle olmalı..ama birgün herhangi bir nedenle sizin yanınızda olamadıgında bu sizi yıkıma uğratır.Bunun için önce kendinize inanın..sonra başkalarından destek isteyin..Savaşacak gücünüzün içinizde her daim var olması dileğiyle..Hayatla savaşınızda başarılar dilerim.
 
Seni çok sevdiği için duymayı yüreği kaldrmıyordur. Onların peşine düşse katil olsa mutlu mu olacaksın ki kocan olsaydı bunu yapardı.Bu konu bir erkekle konuşulmamalı ,yakın arkadaşlarına veya psikoloğa gitmelisin.Ailene anlatmamakla iyi yapmışsın bir de onlar üzüldüğü için üzülürsün daha fenası peşlerine düşer katil olurlar.
 
birileri yeni birini nasıl buldu hemen demiş ama sevgilisiyle birlikteyken yaşanmış zaten bu olay ... yani tecavüzden sonra birini bulmamış!.
 
Bence erkek arkadaşının soğuk davranmasının nedeni bir aylık bir sevgilinin böyle ağır bir vakayı kaldıramamış oluşudur erkekler malesef kadıınlar kadar ketum değil ufak bir sıkıntılarında pes ediyorlar kaldıki yeni sevgilisinin yarasını sarsın bu özellik kadınlara ait ne olursa olsun sevdiği iyi olmadan iyi olamayan yeri geldiğinde onu kendi önüne koymayı bilen... bir erkekten böyle birşey beklerseniz baştan kaybedersiniz

ayrıca fake yazan arkadaşlarım ya gerçekse vaka bu insanın vebalini nasıl ödersiniz inanmıyorsanıız susun bari daha fazla yıkım yaratmayın her olay sizin mantık(!) sınırlarınıza uygun olmak zorunda değil insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş derler bilginize
 
Ya iyi de bu kızcağız dün kimseyle tartışmadı benim görebildiğim kadarıyla, neden banlandı ki hiç anlamadım.

2. Sayfada Konuya Yorum Yapan KK Üyesi Arkadaşlarımızla Sert Diyaloğa Girmiş Ondan Olabilir mi?:26:
 
Son düzenleme:
erkek arkadaşın bu olayı biliyor ve hala seni seviyor mu ? eğer seviyorsa sorun yok. şöyle düşün o bi erkek ve sevdiği kadın o anları ona anlatıyor dertleşiyor elbette destek olması gerekir ama bu onun bu dertleri dinleyeceği anlamına gelmez. hem bu kadar sorun içinde boşver erkek arkadaşını madem desteğe ihtiyacın var anlat ailene
 
Arkadaşımıza bazı kızlar ailene anlat, bilsinler demiş. Bazen ailenin bişey bilmemesi daha iyidir.
Mesela; Benim ailemde melek gibi insanlar, herzaman her yerde destekler bana.. Ama nedense olumsuz durumlarda tek suçlu benim. Annem mesela... Kadın en ufak bir hatamda şak şak suratıma çarpıyor. ve birisinden yada ondan gördüğüm yaşadığım olumsuz bir olaydan bahsederken söze "sen şöyle yaptın , oda böyle yaptı, sen suçlusun" diye başlıyor. Nişanlımın yanında bile şak şak çarpıyor yüzüme herşeyi. Bu yüzden ailenin iyi olması ayrı ama cahilse eğer; ozaman düşmandan daha çok yıpratıyor insanı.
 
2. Sayfada Konuya Yorum Yapan KK Üyesi Arkadaşlarımızla Sert Diyaloğa Girmiş Ondan Olabilir mi?:26:

Peki neden o banlanmadı. İlginç ama sorun değil benim için galiba zaten psikoljisi yeterince bozuk bir insanla nasıl konuştuğun değil, psikoljisi bozulmuş destek arayan insanın kendisini yargılayanlara nasıl konuştuğu önemli. Sağlık olsun yinede bu konuyu açtığıma pişman değilim arada bir kaç lafını tartamayan insan çıkmış olsa da bir çoğunuzun kelimeleri beni yürekten rahatlattı. Teşekkür ederim.
 

Haklısın ondan bizim onlara karşı olduğmuz gibi olmalarını beklemek yanlış. ve adım fake ama yaşadıklarım fake filan değil bu kafadan sıkalacak bir konu değil. Sağol cümlelerindeki destek için keşke herkes senin gibi düşünebilse.
 

Teşekkür ederim Efftelya yazdıklarını iki üç defa okudum yön gösterici ihtiyacım olan kelimeler. Özel mesaj atmayı denedim sana ama olmadı.haklısın destek olarak önce kendime inanmalıyım. Kirli beden konusuna gelince... Olmuyor kirli görüyorsun kendini bir el değdi sana sonuçta ve belki diyorum tehditlerine göz yummasaydı, beni öldürür sandım öyle davranıyordu dövüyordu diğer yandan babam aradı telefon cebimdeyken açılmış bağırma seslerini duymuş,tekrar tekrar aradı o adam saldırırken telefona cevap vermek için yalvardım bişeyler söylüm rahattlasın söz dediğini yapacağım dedim (olay sonrasında aileme saldırdı ama tecavüz edemedi kaçtım kurtuldum dedim), telefonu açtım baba iyiyim geliyorum dedim bağırmaya başladı "neredesin sen sesini duydum geleceğim" diye yerimi söyleyecektim ki bir eliyle telefona cevap verir vermez yanlış bişey derim diye elini boynuma sıkmak üzere dolamıştı,söyleyeceğimden kuşkulandığında da diğer elini yumruk yapıp yüzüme doğru tuttu ,gözleri kıpkırmızıydı inanılmazdı gece rüyalarıma giriyor hala unutmuyorum o tehditkar canavar bakışları, bir katılın gözlerini görmedim daha önce ama eminim onun baktığı gibi bakıyordur, sesimi çıkartamadım kafadan bir yer ismi sıktım farklı bir adrese yönlendirdim telefonu kapadım, ve o an aklımdan geçen tek şey ya bu adam kalp krizi geçirirse ve bişey olursa oldu tek istediğim bir an önce aileme kavuşmaktı, benden ne istiyorsa alsın gitsin yeterki bıraksın dedim ve ne dediyse tek tek boyun eğdim razı geldim. şimdi bakıyorum da biraz daha direnseydim zaten zorla bacağımı araladığı filan yoktu dövüp tehdit edip kendi gönül rızamla baş eğmemi bekledi benden. baş eğmeseydim isterse sabaha kadar dövsün isterse öldürsün. ben çok çabuk teslim oldum çok bu sebeple kirlenmiş gibi hissediyorum kendimi.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…