Cok kotuyum cok agir sozler kullandi halbuki bizde kalmayacak dedigi zamanlarda olurmu o senin kizin tabi kalacak arayip sormadigi zamanlarda kizip aratmam hep ben on ayak oldum ona dun sordum lafi acilonca ne.olur beni yalnis anlama ama bisey sorucam evlendikten sonra bizdemi kalacak evet dedi. Peki ilk evlendigimiz zamanlad nasil olacak ben seninle evliligimin tadini cikarmak istiyorum basbasa kalmamiz ilk zamanlar uygun degilmi dedigimde ne kadar mesela dedi bende 4-5 ay mesela ben nasil olmaz 1 hafta anca dedi hem ben nasil soylerim sen nasil bir insansin ummadik bas tas yararmis bu dediklerinini kimseye soylemicem senin hakkinda kotu dusunmesinler aslinda evlenemicez biz bu gidisle gidip bekar bulsaydin keske arama bir daha beni birazcik onurluysan dedi. Ben hic kalmasin demedim ki kizi atamaz tabi o 3 4ay icinde bile yine gidip gelecekti bize sadece.birbirimize alismamiz evlilige alismamiz lazimdi demistin. Kizi biraz agresif bazen lafi sokuveriyor iyilikce bise dememe ragmen yaninda rahat hareket edemiyoruz beni optugu zaman hemen onuda gider oper kiskaniyor cunku yasindan daha buyuk yasamaya gostermeye calisir kendini susune pusune acaip duskun iyi anlasiriz cok sever beni ama ayni cati altinda kalinca okaylar degismesinden korkuyorum huzurumun olmamasindan cunku ben aileme kabullendirmek icin cok ugrastim eger problemler olursa kimseye yansitamam bunu ona ragmenn kalsin sadece biraz bize musade etsin dedim ve bencilin kotu kadinin onde.gideni oldun bu dedgini asla unutmucam dedi daha nisan bile yokken ortada hemen bu konulari aciyorsun dedi. Babamda ailesini bu ay cagiracaki ve nisan icin gun belirleyeceklerdi.....
erkek arkadaşınızın başta söyledikleri ile sonradan gelişen olaylar sizi hayal kırıklığına uğratmış olabilir. ama oda onun kızı, bir parçası... aslında en başından kızını anneannesi ile bırakmaması gerekiyor. ileride aranızda bir tartışma olursa erkek arkadaşınız her zaman sizin yanınızda olur merak etmeyin. her zaman eşleri önce gelir erkeklerin. bizzat gördüm yaşadım. her erkek aynımı bilmem ama bir adama en çok eşi ağır basıyor nedense. sonradan anlıyorlar evlatlarının değerlerini. bir baba, bir anne evladı ile geçirdiği her saniyeyi altın gibi değerli kılmalıdır. evladın kaç yaşında olursa olsun büyüdüğü her an onunla olmalı ki ileride daha büyük sorunlar çıkabilir. şimdiden sizinle olması daha iyi, eğer ileride siz beraberken sizin yanınıza sonradan gelse sizden kendini soyutlayacaktır. benden size tavsiyem ona annelik, ablalık yapın. hoş görü tüm kötülüklerin başını ezer daima..Merhaba ilk başta şunu belirtmeliyim ki arkadaşımda bazı dertlerini benim sayfamdan paylaşmış kendi hesabı olmadığı için eski açılan konular benimdir bilginize kafalar karışmasın yani:)
Neyse 4 yıldır çıktığım erkek arkadaşımla baya uğraşlar sonucunda ailemi ikna edererek evliliğe doğru yavaş adımlarla gidiyoruz. Erkek arkadaşım bir evlilik yapmış ve 14 yaşında olan bir kız çocuğu var. İlk çıktığımız anlardan itibaren her zaman dediği kızım bizimle yaşamayacak o anneannesinde kalacak zaten kendisi de istemiyordu. Ama ev alınca bir anda denilen herşey unutuldu. İlk başta seneye evleneciğimiz için erkek arkadaşım bir kaç eşya eve atıp ben orda kalacam dedi ailesinde kalması biraz sıkıntılı olmaya başlamıştı. Neyse ilk başta gitti tek kişilik bir yatak aldı evlendiğimiz zaman onu küçük bir oda var oraya alacaktık arada kızı kalmaya geldiğinde kalır diye sonra çalışma masası aldı sonra gitti dolap aldı sonra kızım anneannesiyle sorun yaşıyor yanımda kalacak dedi en son artık bizimle dedi ve kızı tamamiyle yerleşti.....
Benim burda sorun etmem evlendiğimiz zaman bizim özelimiz olmayacak birlikte sarılıp tv izleyemeyeceğiz özel günlerimizde yalnız kalabilecekmiyiz. Kıskançlıkları olacak her söylediğimi yanlış anlayıp babasına yansıtabilir. Hepsini geçtim evlendiğimiz ilk zamanlar birbirimize alışmamız düzene girmesi falan offff nasıl olacak bunlar haksızmıyım ya bana bir akıl verin kızlar lütfeeeeeeeen çıldıracam ya daha erkek arkadaşıma bişeyde diyemedim yanlış anlamadan beni nasıl konuşacağımı bilemedimm....:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?