Erkek arkadaşımın ilk evliliğinden olan kızı daha ben yerleşmeden eve o yerleşirse...

nişanlı değilsin,evli değilsin.erkek arkadaşının kızından rahatsız olacaksan,kaldıramayacaksan ayrılman daha mantıklı.aslında başta kızını göz ardı eden bir insanla ilişkiye başlaman bile hata bana göre.kendi kanı,canına bunu yapabilen bir insan sorumsuzdur

küçük çocuk olsa tamamda bu resmen genç kız olmuş artık...
bende olsam rahatsız olurdum ne yalan söyliim..
ama evladı işte bişey diyemezsin..
ya kabullenip alışacaksın yada yol yakınken ayrılacaksın...
hayırlısı olsun hakkında..

valla şimdi o, onun kızı. senden kopabilir ama ondan asla.
bu şartlarda yaşamaya kendiizi alıştırsanız iyi olur.
mutluluklar......

Sevgiliniz kızını yanına almakla doğru olanı yapmış, bir evladın yeri anne-babasının yanıdır.

Bu durumu bile bile evlenirseniz size tavsiyem ona kardeş gibi yaklaşmanız.

Eğer ben yapamam diyorsanız daha nişanlı bile değilsiniz ayrılın bence.

tabi ki adamın çocuğu babasının yanında kalmalı ama adam resmen yanarlı dönerli davranmış ve size yalan söylemiş keşke baştan doğruyu söyleseymiş ona göre evlenme kararı alırdın bence kız için değil ama adamın bu tavrı için evlenmeyi tekrar düşün derim bir konuda yalan söyleyen adam hep söyler

Tabi ki de cocuk gelip babasinin evine yerlesecek, alternatif nedir ki burda ?

14 yasindaki bir kizla basa cikabilecek misin kuzum, bir de bunu dusun bence.

Ben kendi 14 yasindaki halimi hatirliyorum, annem benden resmen yaka silkmisti......yani insan kendi evladina zor katlaniyor, bir de boyle dusun.

Bakın şu an gözünüzde o kadar abartmış o kadar büyütmüşsünüz ki gerçeği göremeyecek kadar körleşmişsiniz erkek arkadaşınız bir evlat sahibi bunu en baştan bilerek kabul etmişsiniz size tavsiyem o kıza abla olun evin içerisinde abla kardeş olursanız o evde kızın özlediği sıcak aile ortamını tattırırsanız sıkıntı yaşamazsınız yarın öbür gün kardeşiniz yanınıza gelmek istese ona hemen kucak açılır empati kurun o kız nereye gitsin haaa çocuk erkek olsa o zaman endişe etsen haklısın diyebilirdim erkek çocuk namahrem evde kocanızın oğlu da olsa size namahrem evde giyiminizi rahat oturmanızı yatmanızı kısıtlar her an temkinli olmak zorunda olursunuz oda rahatsız eici olabilir ama kız çocuğu size arkadaş olur size kardeş olur siz abla olursunuz
hem evladı yanında olunca eşinizin de içi rahat eder yanında olmazsa kızım nerde ne yapıyor acaba rahatmı bişeye ihtiyacı varmı hep aklında olucak buda sorun yaşatacak sevdiğkleri evde olunca evdede rahat huzur ortamını sağlarsanız eşiniz size evine daha bağlı olur bu benim fikrim karar senin
haa yapamam çekemem edemem dersen baştan ayrıl hiç girme o onun evladı onu atacak değil ya adam seçim yapacak olsa kızını seçer evlenipte ayrılmaktansa yapamayacaksan bu işi baştan bitir

şimdi adamı eski eşini tanımam etmem belki değildir ama belkide adam ev aldı evlenecek ee ondanda çocuğu olucak nasipse bizi attı başından kızınıda unutur gider diye düşünmüş ve kızı babasına yollamaya karar vermiştir ya adamın huzurunu bozmak için yada kızını unutma mesajı vermek için gözden ırak gönülden ırak evlenince kızını hepten unutur diye düşünmüştür
böyle bir durumla karşılaştıysa adam ne yapsın sonra kararı değişedebilir insanların belkide adam kızını özlüyor doyamıyor yanında olsun istiyor
bence biliyorduysan en baştan boşanmış kızı var diye kabul ettiysen çokta süpriz olmamıştır bu durum tabiki yanında olucak evladı ama kız değilde erkek olsaydı sıkıntı olabilirdi şöyle namahrem diye erkek anneye kız babaya yakışıyor zaten

Hayir hayir yanlis anlasildim kalmasin demiyorum kalsin kizi tabi iki sevdigi insani ayni yerde gormek istiyor haklida cunku bu yasina kadar huzuru bulamamis biz o huzuru sevgiyi cpk guzel yakaladik benim kizdigim nokta evlendigimiz ilk zamanlarda 3-4 ay buze musade etsin evliligimizin tadini cikaralim o zaman zarfinda hic gelmesin demiyorum gelsin yina oda ben nasil derim ona git die sen nasl boyle dusunursun 1hafta ancak bizimle kalmaz demesi. Ama babaannesi kizim baban yeni evlendi onlarin biraz yalniz kalmaya ihtiyaci var yeni evliler sen gel biraz bizimle kal demesi bence sorun teskil etmez soyleyin allah askina haksizmiyim hii

Evlilik öncesi bu problemlerin olması doğal aslında çünkü insan çok endişeli oluyor. Sizin nasıl varsa adamın da var. Acaba sizle mutlu olabilecek mi? kızına nasıl davranacaksınız? zor günlerde havlu mu atacaksınız yoksa destek mi olacaksınız? böyle bir sürü soru dolanıyordur kafasında. Adam boşanmış mı? dul mu ? bilmiyorum ama boşanmışsa hele mutsuz evliliğin ne olduğunu çok iyi biliyordur. Tekrar hata yapacağından korkuyordur, emin olmak istiyordur. Bu sebeple zorlayıcı olabilir. Verdiğiniz tepkiler adamın kararını etkileyecektir. Onun korkularını anlıyorum ama size verdiği tepkiyi beğenmedim. Ya kızını mutlu etmeyeceğinize az çok karar verdiğinden böyle davranmıştır ya da fevri ve sert tepkileri olan biridir. Bunu siz bilirsiniz ancak. Eğer ilki doğruysa, siz de istemeden de olsa kızıyla beraber bir hayat sürmekten rahatsız olacağınızı hissettirdiyseniz bunu düzeltmek elinizde. Tabii yanlış anlaşıldıysanız. Çocukla ilgili bir probleminiz gerçekten yoksa kendinizi doğru ifade ederek sorunu çözebilirsiniz. Ama sizin de şüpheleriniz varsa, çocuğu benimseyemiyorsanız bence iyi düşünün. Evlendiğinizde hem sizin hem onların hayatı zehrolur bu durumda.

Son düzenleme:
Dün geceden beri hiç konuşmadık aramıyor beni mesaj atmamak için zor tutuyorum kendimi (((

Cok kotuyum kafayi yicem.bitti yaa bitti ilk evlendigimiz zamanlar 3 ay yalniz kalalim dedigim.icin bitti ve beni kotu pisligin teki kizini istemeyen biri durumuna soktu halbuki aramadiginda ben.kiziyordum.ona sahip cik orda.kalmasin yaniniza.alin diye sikintisi oldugu zaman kavga ettikleri zaman ben bir araya getirip orta yolu buluyordum. Suan yaptiklarimin.hepsi silindi gozunden suan sadece kotuyum adiyim.bittiii agzina geleni soyledi ve bitirdi...

Ne olur bana bisey soyleyin ne yapmaliyim bu durumda((

Valla boyle seyler telefonda nasil ifade edilie sen dusun 3 ayda degil 6 ay demissin adama ben sana yorum yazmistim okudunmu bilmem ben senin erkek ark konumundayim benim cocugumu sevmesi demek esimi daha cok sevmem demek tabiki bu onu bilmiyor ben biliyorum ama icindende gelmiyosa ugrasma cocuk cunku konu hayvan degilki barinaga yolla kalsin orada sonra problem edeceksen kopmusken birak bitsin gitsin

Ne olur bana bisey soyleyin ne yapmaliyim bu durumda((

erkekler bu durumda çok hassas olurlar ,1 hafta 3 ay polimiğine hiç girmeseydiniz daha iyi olurdu,istemiyormuş gibi bir izlenim bıraktınız,bu tür beylerle evlilik zor ,hayat boyu böyle sorunlar olacaktır,siz bu evliliğin yükünü evlenseniz bile kaldırabileceğinize eminmisiniz?bu noktayı çok iyi düşünün,bence erkek arkadaşınız bu konuda sizi aramaz ,yanlış anlaşmadan dolayı çok kırgın olduğunu düşünüyorum.allah hakkınızda hayırlısını versin ,işiniz zor ,umarım mutlu olursunuz,sevgiler.

Sen peki istemezmiydin ilk evlendigin zamanlarda.esinle.yalniz.kalmayi.aslinda kotu.bi.niyetimde.yoktu.soylerken dogru.duzgun.konusabilseydik orta yolu bulurduk zatwn.cunku iliskide.bi defa.bile sorun.cikaran.taraf olmadim hep.duzelten.taraf.oldum

Bilemedim dusunemedim korkularim.vardi ya anlasamazsam ya sorun.cikarsa dusuncesi var.bende.cok.seviyorum.vazgecemem.ondan.ama.huzursuzluk yasanmasindan.cok.korktum en azindan.biz bi duzene.oturtalim dedik.ne kadar tanisakta.birbirimizi ayni evi paylasinca.boyle iyi olabilecekmiydik korkularim beni mahvetti....

madem içinizden geceni söylemişsiniz ve oda bitti demiş demekki hayırlısı buymus deyip bırakın bence.daha evlenmeden sizi anlamayan dediğinize karsı sert tavır gösteren biri ilerde de bitirebilir.en azından evlenmeden bitmiş olur su durumda daha fazla üzülmeden.tamam o onun kızı tabiki yanında kalmak hakkı sizde adamıs eviyorsanız kabullenmek zorundasınız çünkü öz kızı.ama belli bi süre en azından evliliğe alısana kadar zaman istemenizdede haklısınız.3 ay kadar idare edilebilinirdi diye düşünüyorum.

canım korkunun ecele faydası yok,evliliğin sorunları çok fazla ,hele senin düşündüğün evliliğin çarpı 5 .sen böyle bir insanla evlilik düşünüyorsan çok akıllı olmalısın ve çoğu zamanda üzüleceksin ve bu yaşlar 14 çok zor ,benimde 15,16 yaşında 2 çocuğum var ,bana sorsan başka bir çocuğun bu yaşta sorumluluğunu alırmısın desen kesin cevabım alamam olurdu emin ol ,bu çocuk erkek arkadaşının kalbi sen onu öyle düşün ve ayrı yaşayamaz ,şahsen ben çocuklarım için öyle hissediyorum,senin durumunada üzüldüm ,aşka saygım sonsuz ,asla vazgeçemem dersen ,bu şekilde düşün ve çocuğuyla ilgili konularda çok hassas olduğunu düşünerek hareket et,çok seviyorsan bütün bunları kabul ederek ,yaşanmışlıklara binaen arayıp kendini ifade et derim ,barışma olmasada için rahat eder ,diye düşünüyorum ,sevgiler.

Hayir ama onceden.bu adam.baska.bir.kiz.icin 6 ay kizini aramayan insan daha dune kadar.anneannesinde.kalan.insan ilk basindan.beri yaninda.olsa amenna dicem. Bir anda sanki dusunceli.baba moduna gecti gecsin sevindirir.bu beni biseylerin farkina vardi pisman.oldu demek ki . Ee ben buna bi 3 ayda annenlerde.kalsin bizim.icin sonra hep birlikte guzel bi duzrn.kuralim dedim ilk pnce.biz.bi adam.gibi duzen.kuralim ki o kizda o duzene.sonra.ortak.olsun dedik. Kotu ettik anasini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…