Merhaba ilk başta şunu belirtmeliyim ki arkadaşımda bazı dertlerini benim sayfamdan paylaşmış kendi hesabı olmadığı için eski açılan konular benimdir bilginize kafalar karışmasın yani:)
Neyse 4 yıldır çıktığım erkek arkadaşımla baya uğraşlar sonucunda ailemi ikna edererek evliliğe doğru yavaş adımlarla gidiyoruz. Erkek arkadaşım bir evlilik yapmış ve 14 yaşında olan bir kız çocuğu var. İlk çıktığımız anlardan itibaren her zaman dediği kızım bizimle yaşamayacak o anneannesinde kalacak zaten kendisi de istemiyordu. Ama ev alınca bir anda denilen herşey unutuldu. İlk başta seneye evleneciğimiz için erkek arkadaşım bir kaç eşya eve atıp ben orda kalacam dedi ailesinde kalması biraz sıkıntılı olmaya başlamıştı. Neyse ilk başta gitti tek kişilik bir yatak aldı evlendiğimiz zaman onu küçük bir oda var oraya alacaktık arada kızı kalmaya geldiğinde kalır diye sonra çalışma masası aldı sonra gitti dolap aldı sonra kızım anneannesiyle sorun yaşıyor yanımda kalacak dedi en son artık bizimle dedi ve kızı tamamiyle yerleşti.....
Benim burda sorun etmem evlendiğimiz zaman bizim özelimiz olmayacak birlikte sarılıp tv izleyemeyeceğiz özel günlerimizde yalnız kalabilecekmiyiz. Kıskançlıkları olacak her söylediğimi yanlış anlayıp babasına yansıtabilir. Hepsini geçtim evlendiğimiz ilk zamanlar birbirimize alışmamız düzene girmesi falan offff nasıl olacak bunlar haksızmıyım ya bana bir akıl verin kızlar lütfeeeeeeeen çıldıracam ya daha erkek arkadaşıma bişeyde diyemedim yanlış anlamadan beni nasıl konuşacağımı bilemedimm....:18::18:
tabi ki adamın çocuğu babasının yanında kalmalı ama adam resmen yanarlı dönerli davranmış ve size yalan söylemiş keşke baştan doğruyu söyleseymiş ona göre evlenme kararı alırdın bence kız için değil ama adamın bu tavrı için evlenmeyi tekrar düşün derim bir konuda yalan söyleyen adam hep söyler
Ne olur bana bisey soyleyin ne yapmaliyim bu durumda((
Valla boyle seyler telefonda nasil ifade edilie sen dusun 3 ayda degil 6 ay demissin adama ben sana yorum yazmistim okudunmu bilmem ben senin erkek ark konumundayim benim cocugumu sevmesi demek esimi daha cok sevmem demek tabiki bu onu bilmiyor ben biliyorum ama icindende gelmiyosa ugrasma cocuk cunku konu hayvan degilki barinaga yolla kalsin orada sonra problem edeceksen kopmusken birak bitsin gitsin
erkekler bu durumda çok hassas olurlar ,1 hafta 3 ay polimiğine hiç girmeseydiniz daha iyi olurdu,istemiyormuş gibi bir izlenim bıraktınız,bu tür beylerle evlilik zor ,hayat boyu böyle sorunlar olacaktır,siz bu evliliğin yükünü evlenseniz bile kaldırabileceğinize eminmisiniz?bu noktayı çok iyi düşünün,bence erkek arkadaşınız bu konuda sizi aramaz ,yanlış anlaşmadan dolayı çok kırgın olduğunu düşünüyorum.allah hakkınızda hayırlısını versin ,işiniz zor ,umarım mutlu olursunuz,sevgiler.
Bilemedim dusunemedim korkularim.vardi ya anlasamazsam ya sorun.cikarsa dusuncesi var.bende.cok.seviyorum.vazgecemem.ondan.ama.huzursuzluk yasanmasindan.cok.korktum en azindan.biz bi duzene.oturtalim dedik.ne kadar tanisakta.birbirimizi ayni evi paylasinca.boyle iyi olabilecekmiydik korkularim beni mahvetti....
canım korkunun ecele faydası yok,evliliğin sorunları çok fazla ,hele senin düşündüğün evliliğin çarpı 5 .sen böyle bir insanla evlilik düşünüyorsan çok akıllı olmalısın ve çoğu zamanda üzüleceksin ve bu yaşlar 14 çok zor ,benimde 15,16 yaşında 2 çocuğum var ,bana sorsan başka bir çocuğun bu yaşta sorumluluğunu alırmısın desen kesin cevabım alamam olurdu emin ol ,bu çocuk erkek arkadaşının kalbi sen onu öyle düşün ve ayrı yaşayamaz ,şahsen ben çocuklarım için öyle hissediyorum,senin durumunada üzüldüm ,aşka saygım sonsuz ,asla vazgeçemem dersen ,bu şekilde düşün ve çocuğuyla ilgili konularda çok hassas olduğunu düşünerek hareket et,çok seviyorsan bütün bunları kabul ederek ,yaşanmışlıklara binaen arayıp kendini ifade et derim ,barışma olmasada için rahat eder ,diye düşünüyorum ,sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?