- 7 Ekim 2009
- 4.295
- 5.168
- 723
- Konu Sahibi pitircikkiz
-
yerinde olsam gelmesini beklemezdim.salla gitsin.önememeyeni önemsemiceksin.verdiği kadar alacak değeriDedim ya konusmayi dusunuyorum zaten diye mesajla olcak sey degil telefonda bile olacak sey degil ama gelmeyecegi icin mecbur telefondan halledicem
Daha oncede bu sekilde biri karsima cikmisti onda direk bitirmistim bu uzun sureli arkadasimdi benim ondan bitirmek konusunda zorlaniyorumkızlar mı saflaştı desem çevremdekiler çok uyanık.
millet kocasının kahrını çekmiyor daha iki günlük sevgili olup olmadığı tartışılır bir varlık neler yapıyor.neler bekliyor.
öyle bir psikolojiye girdi ki insanlar cinsellik her koşulda olabilir.
önce bir gönlünü kazansın da sonra beklentiye girsin ki evlenmeden yaşayanların sonu pek mutlu bitmiyor.
gerçek bu.
adam ayrılmak istese bence ayrılırdı kendi söylerdi ayrılmak istiyorum diye ama konu sahibin kendisnden ayrılamayacagından emin oldugu için çok rahat adam butun stresini sıkıntısını atıyo , hakaret ediyo peşinden özür bile dilemiyo elimin altında dursun başka birini bulana kadar diyordur belkideadam hakaret etmiş, istemediğ şey için zorlamış ,aklı hep başka yerlere çalışıyorumuş, ters ters konuşuyormuş .....vs. adam ayrılmak için başka napsın acaba
uzunu kısası yok canım.Daha oncede bu sekilde biri karsima cikmisti onda direk bitirmistim bu uzun sureli arkadasimdi benim ondan bitirmek konusunda zorlaniyorum
Bakin mesela sabah aradim hic tinlamadi bile sozde calisiyor ama internette bal gibide takiliyor zamani var ve beni aramakla gecirmiyor dusunuyorum biri var muhtemelen onunla konusuyor internettede girmesinin amaci buBu "adam" sevmiyor sizi ve sevilecekte bir adam değil hızlı bir şekilde uzaklaşın terk edin..sapık resmen değer mi hiç üzülmeye.
Benimde uzaktan yürüttüğüm ilişkim
Daha bu sabah "Günaydın güneşimm" diye bir mesajla uyandım
Araya mesafe girince değişiyorsa bir erkek o işin içinde bir iş vardır..
Siz yanında olunca tabi yakınlaşmak isticekk karşısında siz varsınız libido tavan yapıyo
Ama size duygusal anlamda bağlı olmadsığı için çok afedsiniz uzaktayken sizi tınlamıyo.. Bence ayrılın yinede siz bilirsiniz.
Kizlar daha oncede erkek arkadasimla ilgili actgim konuda belirttigim uzere biz ayri sehirlerdeyiz. Firsat buldukca gorusuyoruz. Sorun su ki gorusunce adam bir ilgili bana karsi anlatamam. Cinsellik anlaminda surekli yakinlasmaya calisiyor istemedigimi belirtiyorum ama hep bi yakinlasma cabasi icerisinde. Simdi ayni sehirde degiliz 1 aydir gorusmedik arayip mesajlasma oluyor ama bana surekli ters konusuyor hep hakaret ediyor telefonda konusurken
Ayril en iyisigazozuna ilaç katacak o hınzır benden demesi
eee o zaman niye hala birliktesin. seviyorum deme. sevgi böyle insanlara verilecek kadar değersiz bir şey değil. birlikte olduktan sonra en fazla 1 saat daha sevgili olur sonra vınn. bu tipler böyle, acı ama gerçekBakin mesela sabah aradim hic tinlamadi bile sozde calisiyor ama internette bal gibide takiliyor zamani var ve beni aramakla gecirmiyor dusunuyorum biri var muhtemelen onunla konusuyor internettede girmesinin amaci bu
Kesin vardir yedekte belkide biri degil birileri varBakin mesela sabah aradim hic tinlamadi bile sozde calisiyor ama internette bal gibide takiliyor zamani var ve beni aramakla gecirmiyor dusunuyorum biri var muhtemelen onunla konusuyor internettede girmesinin amaci bu
Konusmak icin uygun zamani bekliyorum hazir olmadigimdan degil musait degilim ondaneee o zaman niye hala birliktesin. seviyorum deme. sevgi böyle insanlara verilecek kadar değersiz bir şey değil. birlikte olduktan sonra en fazla 1 saat daha sevgili olur sonra vınn. bu tipler böyle, acı ama gerçek
Sanirim oyle ama tek duam insallah bana yasattiklarinin 10 mislini yaradan ona yasatirKesin vardir yedekte belkide biri degil birileri var
Canim uzulme degmez nisanli flnmisiniz o adamla ailen biliyormu iliskiniziSanirim oyle ama tek duam insallah bana yasattiklarinin 10 mislini yaradan ona yasatir
Annem kuzenlerim vs biliyor nisanli degiliz ama aileler tanidikCanim uzulme degmez nisanli flnmisiniz o adamla ailen biliyormu iliskinizi
Bakin mesela sabah aradim hic tinlamadi bile sozde calisiyor ama internette bal gibide takiliyor zamani var ve beni aramakla gecirmiyor dusunuyorum biri var muhtemelen onunla konusuyor internettede girmesinin amaci bu
Evet suanda dakikalardir o sitede ve tek cumle dahi yazmadi ise giderken birakin mesaj atmayi isten cikinca bile zar zor ariyor ve dusundugum kuskulandigim sey biri-birileri varki nette bu derece guzel takiliyor bana zamanim yok giremiyorum derdi hepinternette dediğiniz facebookta fln online mi görüyorsunuz..
Bakın kendinizde bazı şeylerin sizde farkındasnız boşuna üzmeyin canınızı değmeyecek bir insan için..
Benimde sevgilim çalışıyor ama uyanır giyinir paklanır işe gitmeden mesaj atar..
Her gün işe gittiğini bende bilirim ama yinede "Günaydın aşkım çıktım ben işe gidiyorum" der.. aynı şekilde bende okula giderken fln...
Normali budur bence ama sizin durumda anormallik var.. insan kendi hayatına dışardan bakıpta karar veremiyor malesef..
Ama bir kızın yanındayken inanılmaz ilgili alakalı ve istekli davranıyor da sonra kız başka şehirde kalınca hiç telefonu açma zahmetinde bile bulunmuyorsa.. o adamın tek bir niyeti olabilir
Müsait değilim şuan demişsiniz diğer yorumunuzda..Evet suanda dakikalardir o sitede ve tek cumle dahi yazmadi ise giderken birakin mesaj atmayi isten cikinca bile zar zor ariyor ve dusundugum kuskulandigim sey biri-birileri varki nette bu derece guzel takiliyor bana zamanim yok giremiyorum derdi hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?