- 1 Nisan 2011
- 2.151
- 67
- 358
- Konu Sahibi Bayanbeyaz
Kızlar dün akşamdan beri çok gerginim erkek arkadaşımın kardeşine(aynı yaştayız) sinir oldum
şehir dışında okuyor geldiği gibi kız arkadaşını eve çağırıp abisine sormadan yemeğe yatıya falan bırakıyor erkek arkadaşımda bu durumdan rahatsız eve bir gidiyor evde yabancı bir kız…tabi onlarda rahatsız olmasın diye ve bende huzursuz olmayım diye yemeğe bile evde kalmadan çıkmış bütün akşam eve gitmedi başka bir evleri var orda kalırım dedi çünkü sevgilimin yatağında yatacak olan o kız!
başka kalabilecek odalarıda olmadığı için mecburen evdelerinde kalamıycak başka bi evleri oraya gidip bu havada buz gibi evde kalacaktı
ki Allah tan kız bir sebeple kalamamış eve gitmiş.şimdi ben kızmakta haklı değimliyim bu ilk defa olan bir şey değil hep böyle yapıyor o evde senin abin var ona hiç danışmadan arkadaşlarını çağırıp kafasına göre hareket ediyor şimdi siz benim yerimde olsanız kendi kendinize kızmaz mısınız erkek arkaşınızı kıskanmazmıydınız.çok sinirim bozuk erkek arkadaşımda kardeşine tepkisini belli etmiş şimdi araları bozukmuş.sizce ben kızmakta haklı mıyım yoksa haksız mıyım düşüncelerinizi merak ediyorum:26:

Son düzenleme: