Erkek arkadaşımın kendisi ile çelişmesi ve bunalım yaşaması lütfen yardımcı olur musunuz?

Bizim tanışmamız benim hayatımı kurtarması oldu ve bana çok büyük bir manevi iyilik yaptı nasıl onu yargılayabilirim ki?
Kâr zarar hesabı yapmalısınız. Mesela illegal işlerle başı derttedir ama size çok yardımı dokunmuştur, yarın bir gün bu kişi sizin sonunuzu da getirebilir. Suçluların psikolojisi çok farklı, fazlasıyla soğuk kanlılar. Konunuza gelince bence ortada tam anlamıyla bir ilişki yok

Evet beni manevi bir konuda çok büyük destekledi hayatımı kurtardı diyebilirim.Ve bir kaç ay sonra birbirimizi sevdiğimizi farkettik bu şekilde oldu.
Manevi olarak borclu hissetmeniz hayatınızı bu kişiye adamaniz gerektirmez. Siz de kişinin size izin verdigince yardımcı olabilirsiniz

Bizim tanışmamız benim hayatımı kurtarması oldu ve bana çok büyük bir manevi iyilik yaptı nasıl onu yargılayabilirim ki?

nerede nasıl kurtardı

yani kusura bakmayın da hikayeniz "beni pavyondan kurtardı"ya döndü

yukarıda da yazdım o kızcağızların bir çoğu da bana yaşamadığım hayatı yaşatıyor diyorlardı

Sanırım sevgiliniz hapiste eline telefon geçip imkan buldukça arıyor sizi ve siz de hayatınızı kurtardı diye ona karşı borçlu hissediyorsunuz. Yaşınız kaç bilmem ama zaten sizden vazgeçmiş kendi derdine düşmüş biri var siz de yolunuza bakın. Böyle sağlıklı bir ilişki olmaz. İyi kandiller.

Sanırım sevgiliniz hapiste eline telefon geçip imkan buldukça arıyor sizi ve siz de hayatınızı kurtardı diye ona karşı borçlu hissediyorsunuz. Yaşınız kaç bilmem ama zaten sizden vazgeçmiş kendi derdine düşmüş biri var siz de yolunuza bakın. Böyle sağlıklı bir ilişki olmaz. İyi kandiller.
Teşekkür ederim

Kâr zarar hesabı yapmalısınız. Mesela illegal işlerle başı derttedir ama size çok yardımı dokunmuştur, yarın bir gün bu kişi sizin sonunuzu da getirebilir. Suçluların psikolojisi çok farklı, fazlasıyla soğuk kanlılar. Konunuza gelince bence ortada tam anlamıyla bir ilişki yok
Teşekkür ederim.

İllegal değil,yasal olmayan 😊

Yardımcı olup fikir vermek isteyen arkadaşlarım olursa çok mutlu olurum.Tekrardan kandiliniz mübarek olsun Allah ettiğiniz duaları kabul etsin.

Yardımcı olup fikir vermek isteyen arkadaşlarım olursa çok mutlu olurum.Tekrardan kandiliniz mübarek olsun Allah ettiğiniz duaları kabul etsin.
Sizin de kandiliniz mübarek olsun 🌸 Aslında detay verseydiniz buradaki herkes yardımcı olurdu ama çok üstü kapalı konuşuyorsunuz maalesef :/

Sizin de kandiliniz mübarek olsun 🌸 Aslında detay verseydiniz buradaki herkes yardımcı olurdu ama çok üstü kapalı konuşuyorsunuz maalesef :/
Çok haklısınız sadece onun özeli diye düşünüp anlatmak istemiyorum çok haksızlık ve ayıp olacakmış psikolojisinde hissediyorum.

Gayet açık ve net yoluna önüne bak yaşın küçük gibi geldi okuyorsan eğitimine önem ver . Nedenini tam anlayamadım ama adam zaten seni gözden çıkarmış . Birinin hayatini kurtarması da omur boyu onu seveceği sayacağın anlamına gelmiyor teşekkür edersin ve yolunu ayirirsin kendi iyiliğini geleceğini düşünmelisin 😊😉 sanada hayırlı kandiller tatlım .

Back
X