- 27 Nisan 2012
- 16.012
- 19.486
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kimin suclu olduğu degil. arkadas demek istemiş ki, bu iliski de senin icin iyi degil demek istemiş...Bunuda soracaktim, tam ustune bastiniz. Sizce ben o gitmemi istemesede gidersem ve bu yuzden kavga cikarsa, suclu o olmuyormu? Yani ben kendimi kotu hissediyorumda biraz boyle bisey icin kavga cikarsa diye ama aslinda onun dusunmesi gerekiyor bence
Bence gerek yok... Kardesim ve arkadaslarla gitmek istiyoruz, bende bu kisiye sordum gidimmi, sende gelirmisin diye. Aman efendim gitte erkekler sana baksin, sen her hafta gitmekmii istersin, ya ben gelemessem..yinede gidermisin felan.
Gitmek istediğinizi söylemek mesele değil. Mesele sizin 3 aydır tanıdığınız bir adamın iznine tabi olmanız. İstemediği, izin vermediği bir şey yaptığınızda kavga edecek olmanız. Kendi kararınızı üç aydır tanıdığınız bir adama danışmadan alamıyor olmanız. Bir evlilik bitirmiş bir kadın olarak hala bir erkekte aranacak özellikleri öğrenememiş olmanız.Vallaha hanimlar iyiki yazmisim. Cunku ben yinede gitmek istedigimi soylemek istiyordum ama dogrumu dusunuyorum yanlismi bilememistim. Oyle cafeler felan giderim istedigim heryere, oralara hic bisey demez. Ama bu club isinde boyle oldu iste
Büyük ihtimalle alkol alınan mekan, alkol işin içine girince her şey olabilir diye düşünüyor. Ki bu çok ilkel bir düşünce. Bugün clup istemez, yarın başka bir şey. Bugün çok kibar dille konuşur, yarın daha sert bir tavırla. Bugün kibarca yakan açılmış der, yarın sana kaç kere söylicem giymeyi beceremiyorsan böyle şeyler giyme diyecek. Olgun bir adam clup ortamından hoşlanmıyorsa şunu söylerdi “Hayatım ben hoşlanmıyorum clupta zaman geçirmekten ancak sen gitmek istiyorsan gidebilirsin. Ya da eğlenmek istiyorsan birlikte başka planlar da yapabiliriz” bu cümleden sonra belki siz de onsuz gitmek istemeyecektiniz. Ama o adama daha çok saygı duyacaktınız. Şu anki kibarlığına aldanmayın, zamanla anlarsınız kibar mı değil mi. Zamanla kimsenin sabrı ilk günkü gibi kalmıyor. Bensiz mi gideceksin sorusu da kabalık mesela? Sensiz de bir bireyim. Sensiz de eğlenebilirim. Sensiz de gülebilirim. Sensiz de var olabilirim. Sensiz kendimi de koruyabilirim. Kime nasıl davranmam gerektiğini bilirim. Vs. Vs. Bazen 1 cümle birden çok şey anlatır. İyi okumak, iyi anlamak gerek. Hayat kısa, 2.mutsuzluğa bile bile adım atmayın.Ayni yastayiz neredeyse. Kendiside gelirim diyordu ama onun derdi, ya ben gelemessem, ozamandami gideceksin bensiz. Onu sorun yapiyor cunku ben gitmek istedigimi belirtmistim. Ve o olmasaydi kesin gidecegimi soylemistim. Hayal kirikligi resmen
Aman efendim gitte erkekler sana baksin, sen her hafta gitmekmii istersin, ya ben gelemessem..yinede gidermisin felan
kişi kendinden bilir işi diyorumMerhaba hanimlar ben geldimm. Konularimi bilenler vardir belki, senelerce konu acip durdum. Ben bosandim.
3 ay oluyor bosanali cok sukur. Bosandiktan sonra biriyle tanistim, ilk basta cekindim biraz yeni biseye baslamaya ama konusmaya devam ettikce hosuma gitti bu kisi. Bu arada eski esle ayrlilali 1,5 sene oldu. Bu yeni kisi simdilik cok iyi geliyor bana, arada kiskancliklari oluyor ama kavga edecek veya cok rahatsiz edecek sekilde degil. Mesela acik giyinme konusunda, ama yinede istedigimi giyiyorum bisey demiyor. Herneyse benim kaldigim ulkede clubler acilmis. Biz bununla konusurduk clubler acilinca gidelim diye. Kardesim ve arkadaslarla gitmek istiyoruz, bende bu kisiye sordum gidimmi, sende gelirmisin diye. Aman efendim gitte erkekler sana baksin, sen her hafta gitmekmii istersin, ya ben gelemessem..yinede gidermisin felan. Anliyorum tek gitmemi istememesini ama direk gelemessem felan demeye basladi. Sanki benimle gitmek istemiyor gibi kiskancligindan. Bende tamam gitmiycem tamam dedim. Ama icimden aslinda istemedigim biseye tamam dedigim icin kotu hissediyorum. Onuda anliyorum tabi ama ben o gelmesse yinede gitmek istiyorum. Bunu guzel bir sekilde nasil anlatirim? Ben oraya kizlarla eglenmeye gidecektim zaten baska bir amacla degil, bide daha once hic gitmemistim ve kizlar derdi sende gel acilinca diye. Oyle yani hanimlar. Siz ne dusunuyorsunuz bu konu hakkinda?
3 aylık bir ilişkide şimdiden karışmalar başlamış.Merhaba hanimlar ben geldimm. Konularimi bilenler vardir belki, senelerce konu acip durdum. Ben bosandim.
3 ay oluyor bosanali cok sukur. Bosandiktan sonra biriyle tanistim, ilk basta cekindim biraz yeni biseye baslamaya ama konusmaya devam ettikce hosuma gitti bu kisi. Bu arada eski esle ayrlilali 1,5 sene oldu. Bu yeni kisi simdilik cok iyi geliyor bana, arada kiskancliklari oluyor ama kavga edecek veya cok rahatsiz edecek sekilde degil. Mesela acik giyinme konusunda, ama yinede istedigimi giyiyorum bisey demiyor. Herneyse benim kaldigim ulkede clubler acilmis. Biz bununla konusurduk clubler acilinca gidelim diye. Kardesim ve arkadaslarla gitmek istiyoruz, bende bu kisiye sordum gidimmi, sende gelirmisin diye. Aman efendim gitte erkekler sana baksin, sen her hafta gitmekmii istersin, ya ben gelemessem..yinede gidermisin felan. Anliyorum tek gitmemi istememesini ama direk gelemessem felan demeye basladi. Sanki benimle gitmek istemiyor gibi kiskancligindan. Bende tamam gitmiycem tamam dedim. Ama icimden aslinda istemedigim biseye tamam dedigim icin kotu hissediyorum. Onuda anliyorum tabi ama ben o gelmesse yinede gitmek istiyorum. Bunu guzel bir sekilde nasil anlatirim? Ben oraya kizlarla eglenmeye gidecektim zaten baska bir amacla degil, bide daha once hic gitmemistim ve kizlar derdi sende gel acilinca diye. Oyle yani hanimlar. Siz ne dusunuyorsunuz bu konu hakkinda?
Onu demisti evet, baska bisey yapabiliriz, neden cluba gitmek istiyorsun demisti. Ama ben clubede gitmek istedigimi soylemistim. Alkol iciceksiniz bide dans edeceksiniz, herkes bakacak demeye getirmisti (ben dans ederiz biseyler iceriz demistim). Kafam cok karisik iyiki sizler varsinizBüyük ihtimalle alkol alınan mekan, alkol işin içine girince her şey olabilir diye düşünüyor. Ki bu çok ilkel bir düşünce. Bugün clup istemez, yarın başka bir şey. Bugün çok kibar dille konuşur, yarın daha sert bir tavırla. Bugün kibarca yakan açılmış der, yarın sana kaç kere söylicem giymeyi beceremiyorsan böyle şeyler giyme diyecek. Olgun bir adam clup ortamından hoşlanmıyorsa şunu söylerdi “Hayatım ben hoşlanmıyorum clupta zaman geçirmekten ancak sen gitmek istiyorsan gidebilirsin. Ya da eğlenmek istiyorsan birlikte başka planlar da yapabiliriz” bu cümleden sonra belki siz de onsuz gitmek istemeyecektiniz. Ama o adama daha çok saygı duyacaktınız. Şu anki kibarlığına aldanmayın, zamanla anlarsınız kibar mı değil mi. Zamanla kimsenin sabrı ilk günkü gibi kalmıyor. Bensiz mi gideceksin sorusu da kabalık mesela? Sensiz de bir bireyim. Sensiz de eğlenebilirim. Sensiz de gülebilirim. Sensiz de var olabilirim. Sensiz kendimi de koruyabilirim. Kime nasıl davranmam gerektiğini bilirim. Vs. Vs. Bazen 1 cümle birden çok şey anlatır. İyi okumak, iyi anlamak gerek. Hayat kısa, 2.mutsuzluğa bile bile adım atmayın.
Bu konuyu nasil tekrar acsam. Imtahani var bugun o yuzden uzatmatmak istememistim. Bide tamam gitmiycem dedigimde kendini kotu hisseder diyede dusunmustum ama daha bisey demedi. Normal bisey olmamis gibi konusuyoruz. Ben bu konuyu nasil tekrar acsam onu dusunuyorumUyumsuz ve sorun çıkarmaya yatkın biri gibi geldi. Daha ilişki başlamadan aksilik terslik yapan ilerde huzur bırakmaz . Gelir, hep beraber eğlenirsiniz burda da sorun çıkaracak bişey bulmuş. Siz tabiki
gidin . Haber vermekle kalmayıp onu da davet ettiniz ama gelmedi. Burda sizlik bişey kalmadı. Taviz vermeyin, bu hayat sizin,haliyle hayatınızı siz yöneteceksiniz, hayatınızdaki erkek değil.
Önce psikolojik destek alın. Kendinizi sevmeyi, kendinize değer vermeyi öğrenin. Kocanızdan ayrılmak için yıllarınızı verdiniz. Önce kendi hayatınızın bir sefasını sürün. Ondan sonra böyle işe yaramaz erkekler için harcamak istiyorsanız siz bilirsiniz.Kafam cok karisik. Mesela abim cok cooldur benim ama yengemin oyle gitmesini istemez discoya felan. Ama diger herseyi yapar yengem oyle izin almaz bile
Ne kadar düşüncelisiniz. Siz gitmediğiniz için kendini kötü hissetseydi, siz gitmeyin diye sorun çıkarmazdı. O düşünüyor mu acaba siz arkadaşlarınızla, onun ergen kaprisi yüzünden, gidemediğiniz için kendinizi kötü hissedecek misiniz diye. Hiç sanmam. Gereksiz ince düşünüyosunuz. Kendi hakkınızı kendiniz sabote ediyosunuz. Bu adam olmasa bile, bu halinizle, sizi üzerler. Kendinize değer verin ve hayatınızı istediğiniz gibi yaşayın. Abuk sabuk kapris çekmeyin. Siz yüz verrseniz astarını isteyen eksik olmaz. Gidin eğlenin hesap da vermeyin. Suçlu da hissetmeyin. Yanlış bişey yok bunda. Bunn kararınız siz verrsiniz. Gitmeye karr verdim sen de gel eğelenelim. Gelmiyosan sen bilirsin diyeceksiniz. Hatta beni neden yalnız bıraktın diye de trip atabilirsiniz ve size söz vermişti giderz diye ama gelmedi bunn için de trip atabilirsiniz. Sizi üzerler değişin.Bu konuyu nasil tekrar acsam. Imtahani var bugun o yuzden uzatmatmak istememistim. Bide tamam gitmiycem dedigimde kendini kotu hisseder diyede dusunmustum ama daha bisey demedi. Normal bisey olmamis gibi konusuyoruz. Ben bu konuyu nasil tekrar acsam onu dusunuyorum