Erkek arkadaşımın kız kardeşi ile olan samimiyeti..

bi arkadasim bosandi. kv ile ayni evde yasiyolardi. kocasi yanindan kalkp kizkardesinin yaninda yatiyodu. bu kadar baglilik sahsen beni urkutuyor.

Valla anlam veremedim sana. Bencede o onun kardesin kardes kavramini bilmeyen herkes ne guzel atlamis hemen yorumlara. Elin olundan degil birlikte buyudugun ayni evi paylastigin ayni karindan dogdugun kardes bu. bencede anormal bisey yok. Sadece biraz kiskanclik yapmissin bence. Ailenin yetistirme tarzi farklidir. Bazilari cok rahat yetistirir bazilari icine kapanik baskiyla yetistirir.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Yorumlari okudum sasirdim ama kizin yaptigi biraz ayipmis ama kardes arasinda asla bisey olmaz soyle diyim ben 21 yasndayim 7 yasinda kardesim var kucukken banyo yaptirridim beraber banyoya girerdik annem ustunu cikarma ic camasirlarinla yaptir derdi amaci suydu bi kiz kardesim daha var 17 yasinda bizim bu kucuk torunlarinda tek erkek cocugu biz hep kiziz kiz icinde buyuyicek gormesin vucudunuzun heryerini ona normal gibi gelir ilerde bazi hissleri olmaz diye yapiyoruz kardesim daha yedi yasinda odasi bizden ayri bizim odaya girerken kapimizi tiklatir abla girebilrmiyim der asla kapiyi tiklatmadan girmez ne bileyim kardes arasnda bence asla bisey olmaz ama tabiki davranislara dikkat etmek lazim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Normal karşılayanlara şaşırdım doğrusu.
İstedikleri kadar samimi olsunlar edepsizlik bu resmen.
Bizim de erkek kardeşimiz var yani!

Bu durumu normal karşılayanlara sorum var ?

Erkek kardeşinizin yanında sütyenle dolaşıyor musunuz ?

Ya da erkek kardeşiniz sizin yanınızda boxerle dolaşıyor mu ?

Herşeyin bir sınırı var..Asıl ben sizleri hayretle karşılıyorum..

Bu ne genişlik

valla bikaç yorum okudum da normal bulanlara şaşırdım doğrusu. tamam abi kardeş olabilirler ama arada bir sınır olmalı. benimde erkek kardeşim var ben şortla bile duramam yanında. biraz yetiştirilme tarzı. fakat ben konu sahibinin rahatsız olmasını normal karşıladım. bu kadar da olmaz! bence erkek arkadaşını kırmadan uyarmaya çalışmalısın...

Oncelikle benim erkek kardesim yok oyle oldugu icin nasil bir duygudur bilemem ancak kardes olmak pek cok seyi paylasmak anlamina gelmektedir, yazan kizimiz yasinin da verdigi duygusalliktan dolayi asiri tepki veriyor bence belki de kiz cok nazli yetistirilmis psikolojik problemleri var ya da fizyolojik her neyse. Kiyafete falan takili kalmakda ne demek tabiki evinde istedigi gibi gezecek ailesinda oyle bir rahatlik var demekki, biz boyle miyiz degil miyiz orasi tartisilir ama bir kiz sevgilisini kardesinden kiskaniyorsa dikkat etmek gerekir, benim kardesimi bende kiskanacak bir bireyin ailemizde yeri olmamali diye dusunuyorum. Cok da kiskaniyorsan ayril daha 19yasindasin evde boxerla gezmeyen(bu ozel hayattir kim evinde nasil isterse oyle gezer) adamlar bulursun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kardeş onlar ya kardeş benımde erkek kardeşim evde sadece boxer la da gezer ne olmuş ya kardesımde benım yanımda öyle gezemıycekmi ben onun ablasıyım hatta kardesım genış omuzlu güzelde fizigi vardır masaallah kardesıme der sırtına vururum şakalaşırım falan yazın benı şortlada görür askılıda giyinirken yanlışlıkla sütyenle gördüğüde oldu kardesımın pardon der bana gülüp geçeriz normali de bu zaten.... kendınız 19 yasında erkek arkadasınız evınde kalacak kadar çagdaş medeni birisiniz gayet rahatsınız onlarmı tuhaf geldi size... yapmayın lütfen...

erkek kardeşinin yanında,ev ortamında boxer ve sütyenle gezebilmeyi normal görenlere alkış atıyorum anacım konudan da hızla uzaklaşıyorum akıl tutulmasına vesile oluyor mazallah

Bence çok abartıyorsun, resmen kız kardeşi ile arasında birşeyler olduğunu ima etmiş yok artık yani ..
Her ailenin yetiştirme tarzı farklıdır.
Benim kuzenim bana aşkım der, o popoya şaplak olayını ben liseye giderken dahi yapardı. Abim o benim. Kardeş gibi büyüdük biz onunla.
Hatta o evlendi ben nasıl kıskanıyordum, eşinin yanında giriyordum onun koltuğunun altına abicim diye sarılıp öpüyordum.
Ben kuzenimle bile bunu yapabiliyorsam o öz abisi ile hayli hayli yapar. Bu kadar büyütme herkesin değer yargıları farklı sonuçta.

Bir laf vardır "biz x ile kardeş gibiyiz" diye. bunun anlamı, "birbirimize kötü gözle bakmamız imkansız" demektir.
benim kardeşim benim canımdır. kucağına da otururum, boxerla da görsem dalgamı geçerim. güreşiriz boğuşuruz eşimin de çok hoşuna gider.
boxerla gördüğünde "pardon abi" demesi bence gereksiz bir gerginlik ve sanki ortada ayıp, olmaması gereken bir şey varmış ortamı yaratır. gayet kardeş gibi davranıyorlar. olması gereken de bu zaten bence.

Ben de aynen oyle dedim. Ne kadar rahatmisiz da haberimiz yokmus.

Galaxy Mini 2 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

kardesten kardese coooook fark var.millette aaa cook normal demis.
ben 20 yasindaysam kardesim 7-10 13 yasindaysa tabi kucaga da oturur optururde.
ben 25 abim 30 sa haaa orda dur.
bide abi var abi var .
ben sahsen asla samimi olmam olmak istemem.

Benimde abim var aramizda iki yas var abimle hic hatirlamam oyle oldugumuzu sakalasmalarimiz oluyor ama yerinde ayrica erkek kardesim var 17 yasinda cook cook seviyorum ona cok sarilir operim lakap takari birbirmize ama bu tarz diyaloglarimiz olmadi.
(Ama benim bi arkadasimin kuzeni surekli arkadasimi opuyor askim canim vs diyor sasirdim dedim ki tamam akrabasiniz ama ayip denen biseyde var hani dedim midem bulandi.)
Insanlarin icinde hic bisey olmayabilir o gozle bakmayabilir ama disaridan biri olarak gorunce sasiriyorsun dogal olarak.
Yetistirilme tarzi olarak dusunuyorum.Bizde oyle olabilirdik ama degiliz toplum olarakta bize ters bisey.

Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene...

Abi kardeşin yanaktan öpmesi boguşması farklı..

Kucaga oturması, sütyeniyle görmesi ya da aynı yatakta uyumaları ya da boxerle görmesi ayrı şeyler..

Garip olan zaten altta yazdıgım üstte olan degil :))

Aynı yatakta uyuyorlar mesela merak ediyorum olsaki erkek kardeşi erekte olsa ki genelde sabah erkekler ereksiyon halinde uyanabiliyor kız kardeşte bunu biran hissetse ne olacak ?

Son düzenleme:

Tamam da canim hastalik mi var bu konuda. Ben ailemle yakin degil miyim. Ben askili giymiyor muyum. Ben sakalasmiyor muyum. Bir kere sen benim yazdigimi tam anlamamissin. Niye sapla samani karistiriyorsunuz bir turlu anlamiyorum. KK de ince ayrintilari goremeyen bu kor zihniyetten gercekten biktim. Bir konu ya siyah ya beyaz degildir arada griler de vardir. Bu konu gri. Konu sahibi abartiyor, ince aski , dar body onun gozune batmis ve kiskanmakta haksiz ama popoya saplak ve boxer da normal degil. Bu da aralarinda ensest iliski olacagini dusundugumden degil , genc kizin daha buyudugunu anlamamis olmasindandir.

Son düzenleme:
Bencede kötü niyet arama samimiyet dereceleri öyle demekki... Kötü düşünme hemen 😉

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benimde erkek kardeşim var benden 5 yaş küçük durumu az çok anlayabiliyorum ama ortalık o kadar kötü ki abisinden hamile kalan bir komşumuz var bunları da gördük yani ama her kardeşin ilişkisi farklıdır bunlar bu şekilde alışmışlar şaplak falan çok abartı kabul biraz edep ve haya ile alakalı durumlar bunlar insan kendisini ailesiyle belli edeer anne babanın tavrına da bakıp ondan sonra karar vermek gerekir herkes aynı edeple büyümüyor malesef abisiyle uyuması çok da enteresan bir durum değil yani bizde misafir olsa bende bir gece kardeşimle uyurum aykırı birşey yok tabi her gece sebepsiz yere birlikte uyumuyorlarsa .

Tabikide kardesinle samimiyetini kes denmez, benim erkek arakasim olsaydi bana kardesinle asiri samimisin hoslanmadim bundan dese iyi git kendine kardesleriyle samimi olmayan birini bul derim belki bilemicem. Ama popoya saplak etmak nedir abi koskoca insanlar yakisiyomu.
bir annenin oglunun sirtini keseleme kismina gelince. Adam essek kadar olmus anasina keselettiriyor derim birazcik tebessümle. Sonucta anasi senin dedigin tepkiyi vermem, belki azicik tuhafima gider okadar. Mesela ben babamin yaninda asla kisa t.shörtle bile gezmem. Mutlaka dirseklerime gelir uzunlugu. Yasak mi günah mi hicbiri. Istesem sortla da gezerim. Bu insanin elinde olan bisey. Askiliyi dar pantolanu isteyen giyer isteyen giymez, velhasil ben o abi kardesin genel olarak davranislarindan bahsettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…