- 3 Ağustos 2014
- 724
- 1.058
- 313
- Konu Sahibi LeydiStark
-
yok zaten çıkardı onları hani iç çamaşırı falan çıkardı ben sandım ki klitorise dokunacak. O yüzden ilk birkaç saniye bir şey demedim böyle bir şey yapmaz sandım yani çünkü sonuçta bakire olduğumu biliyor önem verdiğimi de biliyor hani böyle bir şey denemez diye düşündüm ama yaptı yani.O parmak nasıl bir anda taa içeri gidiş yolunu bulabildi işte orayı gözemedim iç çamaşır vardır ped vardır nasıl anlamadınız ?
Parmakla kurcalamak istemiştir bir erkeğin yanında üstsüz durursak neler yapabileceğini tahmin edersiniz en güvenilir erkek bile yapar ateşle barut yan yana durabilir mi? Biz kadınlar kendimizi durdurabiliriz ama erkekler bizim gibi asla değil.
canım yanana kadar anlayamadımHey yavrum hey, giren girmiş baktin parmakmis hiç fark etmedin yani
günahı sevabı sizi ilgilendirmez beni ilgilendirir.Nasıl ilişki ya bu? Siz kapalı mısınız? Haram değil mi şimdi bu yaptıklarınız?
Hayır yaptıklarınızda değilim ama düzgün yapın bari. Ya da yapmayın. Açıkçası anlattıklarınızdan midem bulandı. Yani tam zirveye çıkan bir adam birliktelik yaşamak ister tabi. Ya o zirveye çıkacak hareketler yapmayacaksınız ya da yaptınız mı tam yapacaksınız.
Bi de reglken de durun yani.
Valla kusura bakma. Eğer dini hassasiyetin varsa herkesi ilgilendirir. Kapalı bir kadının böyle şeyler yaşaması bana hiç normal gelmiyor. Bir kere siz bakire değilsiniz.günahı sevabı sizi ilgilendirmez beni ilgilendirir.
Yanlış düşünüyorsun donya haram helal olayına girme bence hele hele açıklık kapalılık olayına hiç girme kimsenin ne yaptığı ilgilendirmez dini boyutu hele hiç ilgilendirmezNasıl ilişki ya bu? Siz kapalı mısınız? Haram değil mi şimdi bu yaptıklarınız?
Hayır yaptıklarınızda değilim ama düzgün yapın bari. Ya da yapmayın. Açıkçası anlattıklarınızdan midem bulandı. Yani tam zirveye çıkan bir adam birliktelik yaşamak ister tabi. Ya o zirveye çıkacak hareketler yapmayacaksınız ya da yaptınız mı tam yapacaksınız.
Bi de reglken de durun yani.
ne alakası var ya saçma sapan konuşuyorsunuz kapalı olanların günahı herkesi ilgilendirir açık olanlarınki ilgilendirmiyo mu o zaman. bakireyim diyip dememem konu değil konu o da değil ben niyetini merak ettim konuyu şuan dağıtmayın rica ederim yazmazsanız sevinirimValla kusura bakma. Eğer dini hassasiyetin varsa herkesi ilgilendirir. Kapalı bir kadının böyle şeyler yaşaması bana hiç normal gelmiyor. Bir kere siz bakire değilsiniz.
Biriyle evlenip de bakireyim demeyin. İşi de saçma sapan uzatmayın. Yoksa sonu tecavüze kadar gider. Ben kendim kadın olarak her tür sevişmeyi yapıp o birleşmeyi yaşamayınca olmaz. Erkek de tabi ki duramaz. Nasıl ilişkileriniz var anlamadım. Yani birleşince zina olmuyor. Zaten zina yapıyorsunuz bari tam yapın ya da hiç yapmayın. Ne malum videoya çekilmediğiniz? Korkunç cesaret cidden!
Niyeti belli değil mi ?ne alakası var ya saçma sapan konuşuyorsunuz kapalı olanların günahı herkesi ilgilendirir açık olanlarınki ilgilendirmiyo mu o zaman. bakireyim diyip dememem konu değil konu o da değil ben niyetini merak ettim konuyu şuan dağıtmayın rica ederim yazmazsanız sevinirim
Öncelikle Evleneceğiz Evleneceğiz diye cinsellik peşinde koşan erkek kandırmaktan başka bir şey düşünmüyordur.
Ama gidipte her şeyi yapıp yok hayır oraya da dokunma diyemezsin, cesaretin varsa doğru düzgün yap ya da hiç yapma. Oraya kadar Yükseltip yükseltip hadi şimdi git dersen bir gün birisi başına bir şey getirir görürsün çok ağlarsın
Öncelikle Evleneceğiz Evleneceğiz diye cinsellik peşinde koşan erkek kandırmaktan başka bir şey düşünmüyordur.
Ama gidipte her şeyi yapıp yok hayır oraya da dokunma diyemezsin, cesaretin varsa doğru düzgün yap ya da hiç yapma. Oraya kadar Yükseltip yükseltip hadi şimdi git dersen bir gün birisi başına bir şey getirir görürsün çok ağlarsın sonra.
Benim birine gidip bakireyim diye bi yalan söyleyeceğim nerden çıktı ya gerçekten konu harici her şeye cevap verildi yargılamalar yapıldı kınamalar yapıldı konu bu değil bunları sormadım ben kimseye beni yargılayın da demedimGerçekten bekaret 2 damla kan değil. Klitorise dokunsun ama fazla kurcalamasın diye bir şey yok. Bakire değilsin. Sadece kan kaybetmedim diye pir-ü pak olduğunu iddia eden bir dangoza karşı ben de pir-ü pakım yalanını rahat söyleyebileceksin.
Ya hu tabi ki beni ilgilendirmez. Ama onu ilgilendiriyor ki bu kadar uzatmış da uzatmış.Yanlış düşünüyorsun donya haram helal olayına girme bence hele hele açıklık kapalılık olayına hiç girme kimsenin ne yaptığı ilgilendirmez dini boyutu hele hiç ilgilendirmez
Kimseyi kınamayacağız diye yemin etmedik. Kınamak diye bir şey var. Bazı durumlarda da bu eylemi gerçekleştiricez kusura bakmayın. Yaptığınız saçmalık bu tepkiyi gerektiriyor.Benim birine gidip bakireyim diye bi yalan söyleyeceğim nerden çıktı ya gerçekten konu harici her şeye cevap verildi yargılamalar yapıldı kınamalar yapıldı konu bu değil bunları sormadım ben kimseye beni yargılayın da demedim
beni kınayın diye konu açmadım ben buraya sorduğum soruya ilgili fikriniz varsa yazarsınız yoksa kınama yargılama vs ihtiyacım yok teşekkür ederimKimseyi kınamayacağız diye yemin etmedik. Kınamak diye bir şey var. Bazı durumlarda da bu eylemi gerçekleştiricez kusura bakmayın. Yaptığınız saçmalık bu tepkiyi gerektiriyor.
Olum bana niye beğenmedim atıyorsun püüüYa hu tabi ki beni ilgilendirmez. Ama onu ilgilendiriyor ki bu kadar uzatmış da uzatmış.
Bu adamdan uzaklaş tek tavsiyem bu.Yaptığı şey çok çirkin ve mide bulandırıcı.Biz evlenmeden önce eşimin cinsellik yaşamak istediğini biliyordum ama ben istemediğim için ne ısrar etti ne de yeltendi.Öyle bir şey yapsa gözümden düşerdi ve buz gibi soğurdum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?