- 24 Şubat 2023
- 596
- 2.191
- 43
- Konu Sahibi LeydiStark
-
az önceki yorumda da dediğim gibi kınamaya ve yargılamaya ihtiyacım yok neyin günah neyin sevap olduğunu biliyorum bunların hesabını da vereceğim zaten Allah’a vereceğim o yüzden lütfen yargılamayı bırakın.Ya hu tabi ki beni ilgilendirmez. Ama onu ilgilendiriyor ki bu kadar uzatmış da uzatmış.
konuyu silmişsiniz neye göre yorum yapacağız?Benim birine gidip bakireyim diye bi yalan söyleyeceğim nerden çıktı ya gerçekten konu harici her şeye cevap verildi yargılamalar yapıldı kınamalar yapıldı konu bu değil bunları sormadım ben kimseye beni yargılayın da demedim
tamam o zaman öyle söyleyin bana bazı arkadaşlar kapalılıktan dem vuruyor bazıları dinden de vuruyor yok kapalısın senin günahın herkesi ilgilendiriyor falan diyor yani.Sana burada adamın niyeti iyi değil diyoruz anlatmaya çalışıyoruz ama sen laf dalaşına giriyorsun.
Adam istediğini alacak sonrada gidecek
Bana ihtiyacın var gibi geldi mlsfbeni kınayın diye konu açmadım ben buraya sorduğum soruya ilgili fikriniz varsa yazarsınız yoksa kınama yargılama vs ihtiyacım yok teşekkür ederim
konu başka yere çekildiği için sildimkonuyu silmişsiniz neye göre yorum yapacağız?
fikirlerinize ihtiyacım yok teşekkür ederim.Bana ihtiyacın var gibi geldi mlsf
Bak mesela yüzde yüz katılıyorum bu yorumaSana burada adamın niyeti iyi değil diyoruz anlatmaya çalışıyoruz ama sen laf dalaşına giriyorsun.
Adam istediğini alacak sonrada gidecek
Herkes düşüncesini söyler doğru ve yanlıştamam o zaman öyle söyleyin bana bazı arkadaşlar kapalılıktan dem vuruyor bazıları dinden de vuruyor yok kapalısın senin günahın herkesi ilgilendiriyor falan diyor yani.
Geri gelecek konu ve sen de ceza yiyeceksinkonu başka yere çekildiği için sildim
Konu neydi bacım???
Faiz yemek günahtır lo geldi aklıma sjdjdjdjdYanlış düşünüyorsun donya haram helal olayına girme bence hele hele açıklık kapalılık olayına hiç girme kimsenin ne yaptığı ilgilendirmez dini boyutu hele hiç ilgilendirmez
Sus sus azcık eğlenmek pahalıya mâl oldu banaFaiz yemek günahtır lo geldi aklıma sjdjdjdjd
konuyu sildim de geri geliyomuş zaten tekrar yazmaya üşendimKonu neydi bacım???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?