Erkek arkadaşımın kredi kartı çalındı ve çalanlar harcama yapmışlar.Şimdi yüklü borcu ödeyemiyoruz ?

Ailemin maddi durumuyla ilgili bir fikri varsa da orta halli olduğumuzdur.Detay asla vermedim.Gerisine de peki diyorum

Ya iyi de işte diyorlar ki savcılığa gitsin, dilekçesini versin. Yok 1 hafta sonra fark etmiş bu yüzden olmazmış falan filan bunlar boş laflar. Adam belki 1 hafta hasta döşek yattı, iyileşince fark etti, olamaz mı? Hangi polis bu sorumluluğu alır?

Versin dilekçesini, sonra da ne olacak ne olmayacak yaşayarak görürsünüz.

ödeyemiyoruz derken??
sen neden derdine düştünki. bana hiç inandırıcı gelmedi. erkek arkadaşnz szi kekliyor olabilr. çocukca bi yalan. şifreyi bilen biri çalmış mış mışda miş miş miş

1 hafta değil 1 ay sonra bile farkedilebilir.Kullanmadığım kartın yokluğunu ben anlamam şahsen.Kullandığım ve limiti fullediğim kartımı bile kaybettiğimde 3 gün sonra anladım ben ama bu bile normal dışı geldi bazılarına nedense

ödeyemiyoruz derken??
sen neden derdine düştünki. bana hiç inandırıcı gelmedi. erkek arkadaşnz szi kekliyor olabilr. çocukca bi yalan. şifreyi bilen biri çalmış mış mışda miş miş miş

Bende destek olamıyorum.Erkek arkadaşım dolandırıcı peki

erkek arkadaşı bunada bi kulp bulur. baksana polis bile ilgilenmediyse hç inandırıcı deil. konu sahibi para yardımı yapmasa bari.

100.000 limiti yok. 6 bin kadar limiti vardı.İş arkadaşı birkaç kez kullanmış kartını ve işten ayrılırken de çalıp gitmiş.
100.000 limiti yoksa canım altı bin cok degil öder bir sekilde. Kazancının üstünde limit aldıysa hata zaten orda. Sifreyi de vermeseymiş

Enayilik olduğunu düşündüğünüz şeyi yapıp borcu kabullendiyse bırakın tasasını da o yaşasın. Beyfendi üşendiğinden ispatlamaya çalışmıyor, o halde parasını kazansın da ödesin. Borcu üstlenirken kimin fikrini aldı, siz onay verdiniz mi yooo. Tek başına aldığı kararın sorumluluğu ona ait olsun, siz kafanıza takayın.

Bana inandırıcı gelmedi. Çalışıp o parayı kazanmaktansa ispatlamak daha kolay olurdu. Adam başka kaynaklara umut ettiyse demek...

O değil de son ekstreyi bir görseydin keşke. Gerçekten öyle bir borç var mı, varsa nerelere harcama yapılmış, nerde ne zaman yapılmış hepsi çıkar ortaya. Gerçi sen şimdi onu da görmüşsündür kesin

Söyledikleri tamamen doğruysa dahi dünyanın en aptal adamıyla birlikte olduğunun farkında mısın? Kimin çaldığını biliyor, ne zaman çaldığını biliyor ama şikayetçi olmak yerine borcu kabulleniyor. Hangi aklı başında insan yapar bunu?

Bende destek olamıyorum.Erkek arkadaşım dolandırıcı peki

nişanlısı yada eşi deilsin fazla karışma bu meseleye bnce. dha yardm etmediysen senden yardım bekliyor olabilr.
biraz karmaşık geldi bu söylediklern bankayla irtibata geçse heryer kamera adamdanda şikayetçi olsn tamamdr ama umarm sen haklısındır.. %100 doğru söylüyor die bşe yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…