- 27 Eylül 2012
- 915
- 148
- 123
- 31
- Konu Sahibi nuripapacium
-
Ambar siz oldugunuz surece sonuc degismez.
Ailenin maddi durumunu tahmin etmek ortalama insan iletisimlerinde 3 gun alir.
Kredi kartinin borcunun hakli temini yerine haksiz odenmesinin talebi ise sureye tabii degildir. Buna meyilli bir insan yeterlidir.
Ya iyi de işte diyorlar ki savcılığa gitsin, dilekçesini versin. Yok 1 hafta sonra fark etmiş bu yüzden olmazmış falan filan bunlar boş laflar. Adam belki 1 hafta hasta döşek yattı, iyileşince fark etti, olamaz mı? Hangi polis bu sorumluluğu alır?Eksikleri olsa da bende sordum aklınıza gelen soruları.Kamera kayıtları vs benimde aklıma geldi hemen ama ispatlamam çok zor dedi.Enayilik olduğunu düşündüğüm şeyi yapıp borcu kabullendi.Buna nasıl itiraz edeyim ?
İnsan sifresini niye baskasina söyler ve ödeyemeyecegi tutarda limit olur
Nickniz göz kamaştırıyor :) özellikle tam bu saatte
Ya iyi de işte diyorlar ki savcılığa gitsin, dilekçesini versin. Yok 1 hafta sonra fark etmiş bu yüzden olmazmış falan filan bunlar boş laflar. Adam belki 1 hafta hasta döşek yattı, iyileşince fark etti, olamaz mı? Hangi polis bu sorumluluğu alır?
Versin dilekçesini, sonra da ne olacak ne olmayacak yaşayarak görürsünüz.
ödeyemiyoruz derken??
sen neden derdine düştünki. bana hiç inandırıcı gelmedi. erkek arkadaşnz szi kekliyor olabilr. çocukca bi yalan. şifreyi bilen biri çalmış mış mışda miş miş miş
10.000 tl kredi kartı + anneninkide o şekil ne güzel emekli kesin türkiyeden değil inanmam
erkek arkadaşı bunada bi kulp bulur. baksana polis bile ilgilenmediyseHemen yarın en yakın savcılığa gidiyorsunuz
Bir dilekçe yazıyorsunuz, çalınan kartın seri numarasını, hangi tarihte çalındığını ve yapılan harcamaları dilekçeye yazıyorsunuz.
Son gelen ekstreyi de ekleyip şikayette bulunuyorsunuz
Ayrıca bankaya da dilekçe yazıyorsunuz
Borcu da ödemeyin savcılık gereken işlemi yapacaktır
Bende destek olamıyorum.Erkek arkadaşım dolandırıcı peki
100.000 limiti yoksa canım altı bin cok degil öder bir sekilde. Kazancının üstünde limit aldıysa hata zaten orda. Sifreyi de vermeseymiş100.000 limiti yok. 6 bin kadar limiti vardı.İş arkadaşı birkaç kez kullanmış kartını ve işten ayrılırken de çalıp gitmiş.
Öğrenciyim diyorum hala para yardımından bahsediyosunuzerkek arkadaşı bunada bi kulp bulur. baksana polis bile ilgilenmediysehç inandırıcı deil. konu sahibi para yardımı yapmasa bari.
100.000 limiti yoksa canım altı bin cok degil öder bir sekilde. Kazancının üstünde limit aldıysa hata zaten orda. Sifreyi de vermeseymiş
ortada dolandırıcılık yok ortada borçta yok.
adam evlenmemek için uydurmuş hamileliği duyunca.
1 hafta değil 1 ay sonra bile farkedilebilir.Kullanmadığım kartın yokluğunu ben anlamam şahsen.Kullandığım ve limiti fullediğim kartımı bile kaybettiğimde 3 gün sonra anladım ben ama bu bile normal dışı geldi bazılarına nedense[/QUOTE
Şimdi bu ülkede bilmem kaç milyon insan bankaya borçlu neden kredi kartı borcu yüzünden yani bu ülkenin caniim insanları deli gibi kartla alışveriş yapıyor haliyle kredi kartı candir diyip 1 gün bakmasa bile ikinci gün kesin bakar orda mi diye. . Istisna ile berabersiniz sanırım
Hayir cok magdur, yalnizca sizinle uzuntusunu paylasiyor.
Saati 3 liradan genel fast food restoranlarinda calisiniz ve bu borcu odeyiniz.
Eksikleri olsa da bende sordum aklınıza gelen soruları.Kamera kayıtları vs benimde aklıma geldi hemen ama ispatlamam çok zor dedi.Enayilik olduğunu düşündüğüm şeyi yapıp borcu kabullendi.Buna nasıl itiraz edeyim ?
Bende destek olamıyorum.Erkek arkadaşım dolandırıcı peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?