- 27 Şubat 2012
- 16.999
- 28.777
- 798
- Konu Sahibi nuripapacium
-
sen yapmasanda erkek arkadaşnın böyle bi beklentisi olabilr ailenden fln..Öğrenciyim diyorum hala para yardımından bahsediyosunuz
Ben olsam şikayetçi olurdum.Onun olmamasına bir şey diyemedim amaO değil de son ekstreyi bir görseydin keşke. Gerçekten öyle bir borç var mı, varsa nerelere harcama yapılmış, nerde ne zaman yapılmış hepsi çıkar ortaya. Gerçi sen şimdi onu da görmüşsündür kesin
Söyledikleri tamamen doğruysa dahi dünyanın en aptal adamıyla birlikte olduğunun farkında mısın? Kimin çaldığını biliyor, ne zaman çaldığını biliyor ama şikayetçi olmak yerine borcu kabulleniyor. Hangi aklı başında insan yapar bunu?
Ayrıca başlık neden çoğul calmislar yapmışlar hani is arkadaşı calmisti bence sen tepkilere göre ceviriyosun bu olayı da neyse
Hamile misin ?
nişanlısı yada eşi deilsin fazla karışma bu meseleye bnce. dha yardm etmediysen senden yardım bekliyor olabilr.
biraz karmaşık geldi bu söylediklern bankayla irtibata geçse heryer kamera adamdanda şikayetçi olsn tamamdr ama umarm sen haklısındır.. %100 doğru söylüyor die bşe yok.
Ben olsam şikayetçi olurdum.Onun olmamasına bir şey diyemedim ama
Hayır bakmadım.İsterim ama iyi akıl ettinizNiye diyemedin? Sen enayi misin diyemedin mi sevgilim dediğin adama?
Onu bunu bırak ekstre diyorum ekstree...
O değil de hamileysen, aileni terk etme planını öne çekmek zorunda kalabilirsin zira onlar duyarsa sana hiç zahmet bırakmazlar bu konuda.Belli bir şey yok.
Sadece emekliyse 10000limiti nasil oluyor ailenin falan demis bir arkadas, ogrenciyim belgendirilebilir bes kurus gelirim yok ama 2000 tl limitli kredi karti cikarttim daha bir hafta once. Cerez gibi kart dagitiliyor sokaklarda, hic mi rastlamadiniz.
aktif bi sekilde kullandigim kartimi kaybettigimi anlamam 3 gun surdu, bir yil kullanmadigi karti nasil olur da anlamaz kaybettigini falan da diyenler olmus enteresan. Surekli acip acip cuzdaninizi kontrol edip kartlarinizi mi sayiyorsunuz?
Cok mantikli yorumlar da gelmis ici bombos yorumlar da, okurken ben fenalik gecirdim.
Ben sizden bir yardim bekledigini bir cikari oldugunu dusunmuyorum sevgilinizin.
Sadece ya cok saf, ya da karti calan arkadasiyla arasinda baska bir durum var adami ortaya cikararak fitili ateslemek istemiyor. Benim aklima bu tarz bir sey geldi.
Bence boşuna o guzel parmaklarini yoruyorsun arkadasim.Tabi ki cerez gibi kart dagitiliyor.
Ama bir yil kullanilmayan karttan limit doldurulursa banka yuksek ihtimalle arar.
1 yil kullanilmayan kartin sifresini is arkadasinin bilmesi sizce mumkun mu?
Kullandigim bir karti sadece yuklu miktarlar icin kullaniyorum ve bir kere bile banka benle bir sekilde iletisime gecmedi.Tabi ki cerez gibi kart dagitiliyor.
Ama bir yil kullanilmayan karttan limit doldurulursa banka yuksek ihtimalle arar.
1 yil kullanilmayan kartin sifresini is arkadasinin bilmesi sizce mumkun mu?
O o insanların sorunu,benim deil.
Kullandigim bir karti sadece yuklu miktarlar icin kullaniyorum ve bir kere bile banka benle bir sekilde iletisime gecmedi.
Bence mumkun, kim bilir ne zamandir yanyana calisiyorlar.
Benim de sifremi yakin cevremdekiler biliyor, markete giderken siparis veriyorum mesela karttan geciyorlar. Her kartimin sifresi farkli degil zaten ki bence bu herkes icin boyledir.
Simdi o arkadaslarimdan biri benim cok kullanmadigim bir kartimi calip gidebilir gayet rahat kullanir.
Herkes kendinden dusunerek cok imkansiz gozuyle bakmis ama herkesin sifresi sır degil ya da ne bileyim herkese her harcama icin bankadan mesaj gelmiyor.
Ben herkes dedim ama ''bence'' dedim.Sizin herkesin her kartinin sifresinin ayri olmadigina emin oldugunuz genelleme ile diger genellemeler ayni duzeyde. Siz de kendinizden yola cikarak varsayiyorsunuz. Herkes diyorsunuz mesela.
Tabi ki her harcama icin mesaj gelmez.
Ancak is arkadasi? ile ne kadar suredir calistiklarini bilmiyoruz. Diyelim ki 3 senedir beraberler, o kisi de 1 yil once kullanilan kartin sifresini kaydetti ve su an kullandi.
Bunu ispatlamak yasal zeminde cok kolaydir ve sizin de ilk basvuracaginiz yol bu olmalidir.
Bu prosedurlerin aciklanmadigi bir durumda kartin limitinden de, kullanim sikligindan da, calanin kimliginden de suphe edilmesi cok normal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?