başlat/ayarlar/ denetim masasını aç
tarih,saat,bölge seçeneklerine gir
bölge ve dil seçeneklerini tıkla
dili gir
uygula de
tamam de
yaptım olmadı sadece klavye deıstıı :bbo:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dili gir
uygula de
tamam de
dili gir
uygula de
tamam de
yaptım olmadı sadece klavye deıstıı :bbo:
eğer çöp kutusu yoksa yandın benim bi kere pc de virüs vardı çöp kutusunu kaybetmişti ve giden geri gelmiyodu anlıycağın formattan sonra vardı çöp kutusu
inş çöp kutusu vardır ama bi arkadaş verilen uyarının çöp kutusu olmadığını şekilde çevirmiş eğer buysa çök kötü durum bilmiyorumkismile
benim takıldığım konuysa eski kız arkadaşının resimlerinin felan ne işi var kötükedihüso
cnım en kötü ihtimalle bende bilgisayarın beynini 1gün öncesine geri al o zaman bütün dosyalar 1gün öncesi gibi olur ve hiç bir şey belli olmaz eger yapabilceksen tar,f ediyorum...BAŞLATA TIKLA -PROGRAMLAR -ORADAN DONATILAR-SİSTEM ARAÇLARI -VE SİSTEM GERİ YÜKLEME VAR ORDAN BİR GÜN ÖNCESİNİN TARİHİNİ TIKLAYIP OKEYLİYORSUN HEPSİ BU KADAR HİÇ BŞİEY SİLMEMİŞ OLUYORSUN KOLAY GELSİN .
ya silersin tabi.kızın resmi ne geziyo, ne münasebet?ohaoldumsmile
sordum yokmus cop kutusu bilmiyorumkismile
yok onun kız arkadasının resımlerı deıldı pc nın eskı sahıbının kız arkadasının resımlerıydı:bbo:
cnım en kötü ihtimalle bende bilgisayarın beynini 1gün öncesine geri al o zaman bütün dosyalar 1gün öncesi gibi olur ve hiç bir şey belli olmaz eger yapabilceksen tar,f ediyorum...BAŞLATA TIKLA -PROGRAMLAR -ORADAN DONATILAR-SİSTEM ARAÇLARI -VE SİSTEM GERİ YÜKLEME VAR ORDAN BİR GÜN ÖNCESİNİN TARİHİNİ TIKLAYIP OKEYLİYORSUN HEPSİ BU KADAR HİÇ BŞİEY SİLMEMİŞ OLUYORSUN KOLAY GELSİN .
ne var Allah aşkına bunda rezil olunucak çöp kutusuna attıysan ona söyle ordan geri yüklesin hem tamamen silmiş olsan bile bunu söyle yani yalana ne gerek var kızmaz heralde kaza yani sonuçta bi bunun içinde kızarsa yuhh artık isteyerek mi yaptın sankilmaz:
bı onun resmını sılmedım sıbel ısımlı dosyayı sıldım o dosyadada hersey varmıs yanı herseyı sıldımbilmiyorumkismile
yine de kızın resimler ne geziyo pcde?
eski sahip ne diye sevgilisinn resmini bırakıyo:umursamaz:
sevgilin niye silmyo
hem eski sahibininmiş,yalana bak peh:1closedeyes:
niye aldığı zaman format çekmemiş?
denıcem tskrler a.s.
yine de kızın resimler ne geziyo pcde?
eski sahip ne diye sevgilisinn resmini bırakıyo:umursamaz:
sevgilin niye silmyo
hem eski sahibininmiş,yalana bak peh:1closedeyes:
niye aldığı zaman format çekmemiş?
vereliniortak tebrik ediyorum seni alkisalkisalkis
elin kızının dosyasında sevgilinn her şeyi var öyle mi?
yalaaaaannnnaklinialirimsmile