erkek arkadasimin pc sindekileri tum sildim acil yardim

başlat/ayarlar/ denetim masasını aç
tarih,saat,bölge seçeneklerine gir
bölge ve dil seçeneklerini tıkla
dili gir
uygula de
tamam de

cnım en kötü ihtimalle bende bilgisayarın beynini 1gün öncesine geri al o zaman bütün dosyalar 1gün öncesi gibi olur ve hiç bir şey belli olmaz eger yapabilceksen tar,f ediyorum...BAŞLATA TIKLA -PROGRAMLAR -ORADAN DONATILAR-SİSTEM ARAÇLARI -VE SİSTEM GERİ YÜKLEME VAR ORDAN BİR GÜN ÖNCESİNİN TARİHİNİ TIKLAYIP OKEYLİYORSUN HEPSİ BU KADAR HİÇ BŞİEY SİLMEMİŞ OLUYORSUN KOLAY GELSİN .

ne var Allah aşkına bunda rezil olunucak çöp kutusuna attıysan ona söyle ordan geri yüklesin hem tamamen silmiş olsan bile bunu söyle yani yalana ne gerek var kızmaz heralde kaza yani sonuçta bi bunun içinde kızarsa yuhh artık isteyerek mi yaptın sanki:olmaz:

eğer çöp kutusu yoksa yandın benim bi kere pc de virüs vardı çöp kutusunu kaybetmişti ve giden geri gelmiyodu anlıycağın formattan sonra vardı çöp kutusu
inş çöp kutusu vardır ama bi arkadaş verilen uyarının çöp kutusu olmadığını şekilde çevirmiş eğer buysa çök kötü durum bilmiyorumkismile

benim takıldığım konuysa eski kız arkadaşının resimlerinin felan ne işi var kötükedihüso

sordum yokmus cop kutusu bilmiyorumkismile

yok onun kız arkadasının resımlerı deıldı pc nın eskı sahıbının kız arkadasının resımlerıydı:bbo:

cnım en kötü ihtimalle bende bilgisayarın beynini 1gün öncesine geri al o zaman bütün dosyalar 1gün öncesi gibi olur ve hiç bir şey belli olmaz eger yapabilceksen tar,f ediyorum...BAŞLATA TIKLA -PROGRAMLAR -ORADAN DONATILAR-SİSTEM ARAÇLARI -VE SİSTEM GERİ YÜKLEME VAR ORDAN BİR GÜN ÖNCESİNİN TARİHİNİ TIKLAYIP OKEYLİYORSUN HEPSİ BU KADAR HİÇ BŞİEY SİLMEMİŞ OLUYORSUN KOLAY GELSİN .

evet böylede yapabilirsin netten bak almanca türkçe sözlük bulursun sistem geri yüklemeyi

bişey demez yanlışkla oldu sonuçta.
benim nişanlımda benim pcye format atarken ne var ne yok hepsini sildi. önemli şeylerimde vardı gittler. kızmadım ne olacakki sonuçta yanlışlıkla silindi. boşver sağlık olsun.

sordum yokmus cop kutusu bilmiyorumkismile

yok onun kız arkadasının resımlerı deıldı pc nın eskı sahıbının kız arkadasının resımlerıydı:bbo:

şuan erkek arkadaşının değilmi ne işi var o zaman veren adamda salk biraz galiba siler verir insan:olmaz:

o zaman sistem geri yüklemeyi dene bence

denıcem tskrler a.s.

yine de kızın resimler ne geziyo pcde?
eski sahip ne diye sevgilisinn resmini bırakıyo:umursamaz:
sevgilin niye silmyo kaydirigubbakcemile4
hem eski sahibininmiş,yalana bak peh:1closedeyes:
niye aldığı zaman format çekmemiş?

ne var Allah aşkına bunda rezil olunucak çöp kutusuna attıysan ona söyle ordan geri yüklesin hem tamamen silmiş olsan bile bunu söyle yani yalana ne gerek var kızmaz heralde kaza yani sonuçta bi bunun içinde kızarsa yuhh artık isteyerek mi yaptın sanki:olmaz:

cop kutusu zokmus pc de sorun burda bilmiyorumkismile
soylesem de kızmaz ama dosyayı gerı getırmenın yolu varmı dıye şeyettım canım a.s.

vereliniortak

yine de kızın resimler ne geziyo pcde?
eski sahip ne diye sevgilisinn resmini bırakıyo:umursamaz:
sevgilin niye silmyo kaydirigubbakcemile4
hem eski sahibininmiş,yalana bak peh:1closedeyes:
niye aldığı zaman format çekmemiş?

evt sorcaktım msj hazırladım pc dekılerı sıldım dıye ama uste cıkmak ıcınde bırsuru kızdım kızın resımlerı ne arıyo pc de dıye =)
sormustum bı ara amaan ugrasmak ıstemedım demıstı
bende dedım ınanmıyorum eskı sahıbının sevgılısının resımlerı olduguna cunku oyle olsaydı sılıp verırdı demı :kızgın:

Back
X