erkek arkadasimin pc sindekileri tum sildim acil yardim

evt sorcaktım msj hazırladım pc dekılerı sıldım dıye ama uste cıkmak ıcınde bırsuru kızdım kızın resımlerı ne arıyo pc de dıye =)
sormustum bı ara amaan ugrasmak ıstemedım demıstı
bende dedım ınanmıyorum eskı sahıbının sevgılısının resımlerı olduguna cunku oyle olsaydı sılıp verırdı demı :kızgın:

bunda uğraşcak ne var allasen?
neden üste çıkasın,zaten üsttesin yerimseniben
bence onun pcde yığınla kız resmi var,seni kekliyo.buldu saf kızı :delphin:
hep diyorm güvenmeyin şu erkeklere yasakkelime
bir de videolara baksana.ne varmış merak ettim :jeyyar:

cnım en kötü ihtimalle bende bilgisayarın beynini 1gün öncesine geri al o zaman bütün dosyalar 1gün öncesi gibi olur ve hiç bir şey belli olmaz eger yapabilceksen tar,f ediyorum...BAŞLATA TIKLA -PROGRAMLAR -ORADAN DONATILAR-SİSTEM ARAÇLARI -VE SİSTEM GERİ YÜKLEME VAR ORDAN BİR GÜN ÖNCESİNİN TARİHİNİ TIKLAYIP OKEYLİYORSUN HEPSİ BU KADAR HİÇ BŞİEY SİLMEMİŞ OLUYORSUN KOLAY GELSİN .

ya ben bunu yapcamda pc Turkce deıl ve anlamadıgım bı dılde off bı klavye Turkce oluyo

kızma ama hiç bilgisayar kullanmadın mı öyle siliniir mi dosya sırnaşık şey
yani bilgisayarın beyni içindeki tüm organlar :1:

dıyorumya sıbel gordum delırdım zaten hemen sıle tıkladım ama baska bı dosya daha vardı aynı seyler vardı ıcınde yanı aynı dosyadan ıkı tane oldugunu sanıp sılmıstım o dosyayı

hahah alemsın ya :1hug:
yanı once pc nın ısmı sıbeldı ve pc nın ısmıyle bı dosya olurya pc de ıcınde dokumanlar olur ıste o dosya o dosyaydı

hee alemim.hatta alem buysa kral bennm :delphin:
mahsun kırmızıgül gibi konuştm iyi mi delikafadulden :roflol:
ben anladm seni
ama sen beni anlamadn :hulya: kaydirigubbakcemile3

bunda uğraşcak ne var allasen?
neden üste çıkasın,zaten üsttesin yerimseniben
bence onun pcde yığınla kız resmi var,seni kekliyo.buldu saf kızı :delphin:
hep diyorm güvenmeyin şu erkeklere yasakkelime
bir de videolara baksana.ne varmış merak ettim :jeyyar:

evet bayabı kız resmı vardı ama onları hep sılmış bı bunları sılmemıstı belkı gormedı cunku aynı dosyada deıllerdı
yok kız vıdeo yok taradım pc yı kaydirigubbakcemile3

dıyorumya sıbel gordum delırdım zaten hemen sıle tıkladım ama baska bı dosya daha vardı aynı seyler vardı ıcınde yanı aynı dosyadan ıkı tane oldugunu sanıp sılmıstım o dosyayı

hak veriyorum sana kızgınlıkla ani bi tıklama yapmışın ama kendini suçlama gidersede iyi olmuş bence :mymeka:

ya ben bunu yapcamda pc Turkce deıl ve anlamadıgım bı dılde off bı klavye Turkce oluyo

canim o DE sadece klavyeyi türkce yapiyor
arkadasin almanca windows kurmus öyle de ile windows u türkce yapamassin

sahi niye cöp kutusu yok yemismiki kaydirigubbakcemile3

papierkorb u yanlis yazmissin diyor
star-> arbeitsplatz a bak ordan bulursun papierkorb u

evet bayabı kız resmı vardı ama onları hep sılmış bı bunları sılmemıstı belkı gormedı cunku aynı dosyada deıllerdı
yok kız vıdeo yok taradım pc yı kaydirigubbakcemile3

sen gel beni dinle c sürücüsünü sil
pc çöksün
kardeşim silmiş dersin aklinialirimsmile

evet haklısınız ıyıkı sılnmısım oda o kızın resımlerını sılseydıııııııııııı !!!!!

alkisalkisalkis heh böyle
biz kızlar çok fenayız yahu sempatiksalakcinni kötükedihüso
sanki silmeyi bilmiyo uyuz erkekler benimkinin bilgisayarınıda karıştırmak istiyorum ya laptopu olsa bi şekil alırdım elinden delikafadulden

kizlar 9 sayfalik msj yazdim kaydirigubbakcemile3 ne cok tutmustur simdi burdan oraya kaydirigubbakcemile3

anlattim olayi, ama bayabi kizdim iyiki silmisim dedim kesin hep yalan soyluyorsundur felan dedim kaydirigubbakcemile3

canim o DE sadece klavyeyi türkce yapiyor
arkadasin almanca windows kurmus öyle de ile windows u türkce yapamassin

sahi niye cöp kutusu yok yemismiki kaydirigubbakcemile3

papierkorb u yanlis yazmissin diyor
star-> arbeitsplatz a bak ordan bulursun papierkorb u

valla bilmiyorum bende anlamadim neden yok cop kutusu :uhm:

Back
X