erkek arkadasimin pc sindekileri tum sildim acil yardim

kizlar soyledim iyi yapmissin dedi :asigim:
bosa paniklemisimm
yorum yazan herkese cok tskrlerr optm herkesii opuyorumnanaktan a.s. :1hug:

:enbuyukkk:

Bilmediginiz seyleri ne karistiriyosunuzki, Neyin silinip neyin silinmedigini bile bilmiyosunuz,en garibi cop kutusunun nerde oldugunu bile bilmiyosunuz, bilgisayarda birseyler halletmeye calisiyosunuz, komikk...kafamçokkarıştısempatiksalakcinni

Bilmediginiz seyleri ne karistiriyosunuzki, Neyin silinip neyin silinmedigini bile bilmiyosunuz,en garibi cop kutusunun nerde oldugunu bile bilmiyosunuz, bilgisayarda birseyler halletmeye calisiyosunuz, komikk...kafamçokkarıştısempatiksalakcinni

niye karistirmayacakmisimki nede olsa sevgilimin pc si siz karistirmazmiydiniz :bbo:
dosyayida sinirden sildim sizin sevidignizin pc sinde tanimadiginiz bir kiz isimli dosya olsaydi siz napardiniz?
ve cop kutusu yok pc sinde

valla ne yalan söyliyim ben olsam bende silerdim,özür dilemeyi bırak üste bile çıkardım ''niye silmiyim benden sakladığın bişey mi var diye''kaydirigubbakcemile3

Konunun hallolduguna sevindim de...
Kimse kimsenin bilgisayarinda kafasina gore dosya silemez, ister sinirlen, ister uzul, ama kimsenin bilgisayarindan dosya silmeye hakkimiz yoktur, bu sevgilimiz bile olsa. Sizin sevgilinize ve size gore bu kabul edilir birsey olabilir ama bunu herkese normal bir davranismis gibi gostermeyin lutfen.

çocuk nerdeyse boynuzu takmış,sen pcsini düşünüyosun kafamçokkarıştı
hayret bi şey :bbo:
bence pcsini hepten çökert.bunun için:
ya da bilgisayarıma gir C sürücüsünü sil,pcye format attırıp kurtarır belki şakkıdı
anakartını yak.içine et yani pcnin kaydirigubbakcemile3 :jeyyar:

ne tavsiye ama..kafamçokkarıştı

canim almanca cöü kutusu papirkorb
yaziyor ama belliki cöp kutusu gizli
bunun icin bilmiyorum pc vista mi windows mu yani farki varmi da benimki vista
cöp kutusunu masa üstünde göstermek icin,ekranda sag tikla anpassun yaziyor en altta ona tikla
o cikan sayfanin sol kenarinda desktopsymbol ändern yaziyor yaziyor orada cöp kutusunu isaretle masa üstünde görürsün,daha sonra cöpe gel, icine gir sag tikla yine wirderherstellene tikla ayni dosyalar silindigi yerde olacaktir..

aman son sayfaya bakmamsitim sorun hallolmus o kadarda yazdim ya:)

canim almanca cöü kutusu papirkorb
yaziyor ama belliki cöp kutusu gizli
bunun icin bilmiyorum pc vista mi windows mu yani farki varmi da benimki vista
cöp kutusunu masa üstünde göstermek icin,ekranda sag tikla anpassun yaziyor en altta ona tikla
o cikan sayfanin sol kenarinda desktopsymbol ändern yaziyor yaziyor orada cöp kutusunu isaretle masa üstünde görürsün,daha sonra cöpe gel, icine gir sag tikla yine wirderherstellene tikla ayni dosyalar silindigi yerde olacaktir..

aman son sayfaya bakmamsitim sorun hallolmus o kadarda yazdim ya:)

wouaw super anlatim coooooooook tskr ederim canim aynen dedigin gibi yaptim ve cop kutusunda neler buldum neleeeeeeeeeerrrr delikafadulden kaydirigubbakcemile
tekrar tskrler a.s. :1hug:

Konunun hallolduguna sevindim de...
Kimse kimsenin bilgisayarinda kafasina gore dosya silemez, ister sinirlen, ister uzul, ama kimsenin bilgisayarindan dosya silmeye hakkimiz yoktur, bu sevgilimiz bile olsa. Sizin sevgilinize ve size gore bu kabul edilir birsey olabilir ama bunu herkese normal bir davranismis gibi gostermeyin lutfen.

haklisiniz belki herkes icin normal olmayabilirr

Back
X