Erkek arkadaşımın psikolojisi bozuk ne yapacağımı bilmiyorum

aaa sizinle birlikteyken mi başlamış yoksa diğer ilişkiye? kişiliksiz ya..

Bozuk psikoloji evliliklerde bile boşanma sebebi olarak mahkemeye sunulan bir şey. Basit değil. Umarım geçici bir şeydir...

Gerçekten psikolojisi bozuksa destek alsın kendi kendine geçecek değil, bu konuda destek olun, profesyonel destek almasını sağlayın. Yanaşmıyorsa yapabileceğiniz birşey yok. Bir de ara verelim lafı her zaman midemi bulandırmıştır , ne zaman bu lafı duysam akabinde karşı tarafın yeni bir ilişkisi çıkıyor (arkadaşlarımdan tecrübe ile söylüyorum) sizinkinin umarım alakası yoktur

Biz kadınlardaki bu ilişkiyi devam ettirme ısrarı olmasa, erkek istemiyorum dediği an kestirip atsak ne güzel olacak.
Canım konu sahibi lütfen yapma etme. Adam ara verelim demiş senden yardım bile istememiş ki. Bırak kendi sorununu kendi çözsün annesi değilsin ki zorla doktora götüresin. Herkes kendi mutluluğundan sorumlu seni bu şekilde mutsuz etmesine izin verme. Emeklerin araya gitmesi diye bir şey yok, bu üzerinde çalıştığın bir proje falan değil. Seni istemediğini söyleyen birine karşı da yüz üstü bırakmış olmazsın zaten. Gitmek isteyen buyursun kapı orda hiç uğraşma. Of yeter kadınlar yaa yapmayalım şöyle şeyler nolur tepemize çıktılar tepemizeee

İnsanın psikolojisi gerçekten bozuk olunca psikolojim bozuk demez. Ayrıca ne kadar kötü olursa olsun sevdiği kadının ilgisini sevgisini daha yoğun hissetmek ister. Tabi seviyorsa ayrılığa kılıf aramıyorsa

Ben Aile terapisti ve psikiyatri doktoruna gidiyorum.. verdiği tavsiyeleri söyliyeyimmi sana ? iletişim kesmek ama Sosyal medyadan veya whatsapp dan engellemeyeceksin birak takip etsin.. Kendi hayatına umursamıyormuş gibi geri döneceksin Güzel güzel giyinip süslenip püslenip mutluluk fotografları koyacaksın Arkdaşlarınla gezip tozacaksın kıskandırmak için sakınn erkek kullanayım deme sakın... birakacaksın 1 ay ile 6 ay kendi haline... seni aradığı veya mesaj attığı zaman hemen geri dönmeyeceksin en az 1 gün sonra beni aramıssın veya bana mesaj atmıssın olacak cevabın ve soğuk davranacaksın... mutlaka seven erkek geri dönüyormuş.. Tamam Ayrılalım de uzak dur mesaj falan atma aslaa... dinle beni :)

ya ben anlamıyorum erkekler neden direk ayrılamk yerine kılıf arıyorlar ayrılığa? yani gercekten ayrılmak istese direk söylemez mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…