- 4 Eylül 2017
- 176
- 30
- 48
- 29
- Konu Sahibi wannabehappy
-
Merhaba arkadaşlar. Erkek arkadaşımın psikolojisi bozuk 1-2 aydır. İlk başlarda ilgisizleşti zannettim defalarca kavga ettik ama ruhen iyi değilmiş meğer. Soyutladı kendini dünyadan. Hiç birşeyden mutlu olmuyor. Bu durum beni çok üzüyor. Herkesten uzaklaştı benden bile ve sürekli seni yıpratıyorum diyor ara verelim filan diyor. Ama ben istemiyorum uzaklaşmak. Ne olur yardım edin ne yapacağımı bilmiyorum
Seviyorum çünküElin psikolojisi bozukla sen niye ugrasiyorsun ki. Yol ver gitsin.
O sevmiyorSeviyorum çünkü
Sevmek boyle bisey degil. Esimde ciddi depresyon gecirdi annesini kaybedince ama sigindigi liman bendim. Ne yer ne icer ne disari cikardi ama beni yaninda isterdi. Partneriniz sadece size yol vermenin yolunu yapiyor. Gerisi hikaye.Seviyorum çünkü
Hayır etrafta herkes anlıyorpsikolojisinin bozuk olduğunu kendisi mi söyledi?
Merhabalar lütfen söyleyeceklerimi yanlış anlamayın.Sizi kırmak istemem ama başımdan geçen benzer bir olay oldu.Merhaba arkadaşlar. Erkek arkadaşımın psikolojisi bozuk 1-2 aydır. İlk başlarda ilgisizleşti zannettim defalarca kavga ettik ama ruhen iyi değilmiş meğer. Soyutladı kendini dünyadan. Hiç birşeyden mutlu olmuyor. Bu durum beni çok üzüyor. Herkesten uzaklaştı benden bile ve sürekli seni yıpratıyorum diyor ara verelim filan diyor. Ama ben istemiyorum uzaklaşmak. Ne olur yardım edin ne yapacağımı bilmiyorum
Hayır etrafta herkes anlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?