Erkek arkadaşımın psikolojisi bozuk ne yapacağımı bilmiyorum

maalesef klasik ayrılmak isteyen erkek numarası sal gitsin önce üzülürsün ama sonra iyiki yol vermişim dersin

peki neden direk ayrılmadı sizce? neden bi süre bekledi pskolojim bozuk dedi size? aynı şeyin benzerini ben de yaşadım da

peki neden direk ayrılmadı sizce? neden bi süre bekledi pskolojim bozuk dedi size? aynı şeyin benzerini ben de yaşadım da
Şu an kesin ayrılalım demediyse başka birilerini arayıştadır. Gözü birine kaymıştır. O kişi ok derse kesin ayrılacaktır. Yedek tutma mantığı anlayacağın. Ya başkasını bulamazsam diye tam olarak bitirmiyor da.

ayrılırsa bu sefer de beni kötü günümde bıraktın der konu sahibine , haklıyken haksız konuma düşmez mi?
Yara bandı olmak çokta iyi bir şey değil. Sevgiliye her daim yanındayım duygusunu çok fazla hissettirirseniz ilerde net kullanır bu durumu.

Nasılsa bu benim peşimi bırakmıyor benden ayrılmıyor. Ben biraz aranayım der sizden iyisini bulunca sizi şutlar.
aaa evet çok doğru ya, cepte oluruz dimi öyle yaparsak.. ama işte kötü gününde bırakınca da bu sefer iyi günde yanımdasın kötü günde yoksun diye bizi suçluyolar.. haklıyken haksız konuma düşüyoruz..

Bana öyle geliyor ki direk ayrılsaydı ben bir şeyler olduğunu anlardım ve o da bunun bilincinde olduğu için yani benim anlamamam,sezmemem için yalanlara başvurdu.Tabi neden böyle bir düşünce içersine girdi,neyin kafasını yaşıyordu hiç bir fikrim yok

Evlenmeden once sarilip sarmalaniyor skntılar vs de.. evlendikten sora niye bu deli adamla evlendim diyoruz
Akiilliyla zor bas ediyoruz inan ki

ben de hemen hemen sizinle aynı şeyleri yaşadım, neden diye sormaktan kendimi alıkoyamıyorum 3 hafta oldu ayrılalı..

Yaşınızı bilemiyorum ama, sevginin kıymetini çok iyi biliyorum.

Sevdiğinizi anladım, o zaman herşey insana , karsıdaki insanın anlattıgı gibi doğru söylüyor gibi geliyor.

Bence siz göremiyor olabilirsiniz öyledir diyemiyorum, bu insanı cok yaralayan bir şey ama bir cok kişiden fikir alın ve onlar da size evet depresyonda ondan böyle diyorsa tanıyan kişiler ve iyiliğinizi düşünen öyle yol alabilirsiniz. Duruma göre . Ama dısardan gözlerin fikrini almayı unutmayın.

Insallah sizin sevdiğiniz kadar sevılıyorsunuzdur:)

bi insan psikoloji bozukluğu teşhisini kendi koyamaz bu bir. ikincisi mutsuz rolü de yapıyor olabilir. her ne sebeptense beyfendiden uzaklaşmak en mantıklısı. elin bozuk psikolojisini çekmeyin boşuna. zaten adam da sizden yardım istemiyor

Bende de bana deli divane aşıkken sonra ilgisiZlesen biri oldu. Ailevi sorunları varmış meğer işleri yogunmus hicbiseyden tat almiyormus.arkadaslari da tadı yok dedi. Ara vermek istedi yanında oldum en son seni uzmeye hakkım yok dedi ayrıldık üç ay sonra evlendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…