Bitirip bitirmeme senin kararın.Kötü bi süreçden geçiyorum covid 19 oldum ve ağır geçirdim yeni yeni düzeliyorum daha önce bi konu yüzünden rahatsızlığımı belirrtim arkadaşları var kızlı erkekli bende tanıyorum benide biliyorlar bu konuda sıkıntı yok fakat arkadaşlarının ise eve gelen kız arkadaşları var onlar olduğu zaman orda kalmasının beni rahatsız ettiğini istemediğimi belirttim oda tamam dedi kapattık konuyu bi kaç gün önce hastalığımı yogun geçirdigim gün haftasonu kısıtlamasını girdigi gün sosyal medyadan erkek arkadaşımın olduğu ortamda arkadaşı story atmış iki kız daha var evde ve ben bunu sosyal medyadan görüyorum kavga ettik özürler diledi sonradan geldiklerini kısıtlamaya denk geldigini haberinin olmadığını söyledi sonra arkadaşıylada konuşarak yalanını çıkardım beni kaybettiğini söyledim bana yalan söylemediğini sorsaydım olduklarını söyleyeceğini yanlış olduğunu ama uzatmamam gerektiğini söyledi en son attığımmesaj beni kaybettindi o mesajıma bile saçmalıyorsun diye cevap verdi arayamıyor bile beni korkudan ne yapmam gerek bilmiyorum bu durumda tekrar onunla konuşmak çok zor sosyal medyamdan bile çıkartıp tepki vermek istemedim ben hastayken benim rahatsız olduğum ortamda bulunup keyfine bakması çok agrıma gitti tamamen bitirmelimiyim yoksa sessizmi kalmalıyım bu şekilde bilmiyorum..
önemli olmadığımı bilsem bu konunun üstüne gerçekten bitirirdim benim için neler yaptığını bildiğim için ikilemdeyyim..Bitirip bitirmeme senin kararın.
Ama bu adam için önemli değilsin onu bi anla.
Hayatımı yasayayım pastam da dursun kafasında belli.
Karar senin.
bizim ortak kız arkadaşımızın kız arkadaşları takılmalık vs degil benide biliyorlar ben kalmalı ortamı istemediğim içinde hasta olduğum için demek istememiş tesadüf gördüm o sırada patladısevgilinizin erkek arkadaslarinin sevgilileri mi geliyormus yani eve? yoksa normal arkadas mi? yoksa takilmak icin mi geliyorlarmis?
ben görüşmesine birşey demiyorum ama kalmalı ev ortamı olunca istemiyorum bunu bile bile ben hastayken yaptı önceden söylese kızardım en fazla böyle büyümezdi.Normalde arkadaşlarıyla insanların görüşmesinden yanayım. Benim de erkek arkadaşlarım var konuşur dertleşiriz sık sık.
Ama sizin konuyu okuyunca içime kötü şeyler doğdu, adam gevşek mi desem rahat mı desem .. bilemedim.
arkadaşlarının sevgilileri değil ki kız arkadaşımızın kız arkadaşları..İyi de arkadaşlarına sizin sevgilileriniz varken gelemem mi desin. Tam anlamadım ama biraz saçma geldi. Neden gitmesini istemiyorsun. Sen iyiysen de seni götürmeyip yalnız gidiyorsa haklısın
yakın arkadaşının arkadaşları ve bana diyor ki ben ögrenince benim haberim yoktu Buse çagırmış diyor oysaki evde misafir olduğundan kendi haberi varmış buse bana ben evime gelmek isteyen arkadaşlarıma gelme diyemem diyor benimkinin yalanı çıkıyor güya haberi yoktuya patlıyor.Hala anlayamadığım bu kızları kim çağırıyor da geliyorlar eve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?