erkek arkadaşımın saygısızlığı..

bence haklısın sen. ayrıca kızların da surekli baska baska erkeklerin oldugu evlerde kalması da guzel degil, o tur ortamları tahmin edebiliyorum. benim de cok yakın erkek arkadaslarım var ama zorunda olmadıkca bende kalmadılar hic ya da ben onlarda kalmadım, birlikte kaldıgımız zamanlarda da bu sekil gevsek bir ortam olmadı hic

valla bu durumda beni tek sinir edecek şey salgını takmayıp toplanmaları olurdu. erkek arkadaşınız gelip size bakacak pozisyonda değilse siz hastayken evde oturup karalar bağlamak zorunda değil benim için. eşimle sevgiliyken çok sallamazdım böyle şeyleri şimdi hem bana hem kızıma bakacak o olduğu için yollamam. ben kızlı ortam falan çok takılmam öyle şeylere yapacak adam prangalara vursanda yapar. siz rahatsızım bu ortamlardan, gitme dediğinizde tamam deyip yapıyorsa sorun tabi ama ben en baştan karşıyım gitme, yapma diye katı kurallar koymaya ilişkilerde. her iki tarafında özgür alanları olmalı.

Yalan söylemesi dışında bir problem göremedim. Ki her zaman böyle boğucuysanız yalanını bile bir yere kadar anlayabilirim ve tek kızdığım nokta sizden ayrılmayıp yalan söylemeyi seçmesi olur.

Erkek arkadaşlarımla aynı evde çok kaldım. Baş başa kaldığım da oldu, grupça kaldığım da. Sevgilim de bilirdi bunu.
Erkek arkadaşlarım ise genelde sevgililerine yalan söylerlerdi. Çünkü onların sevgilileri de evde kızlı erkekli kalınca krem şantileri çıkarıp birbirimizin üstüne atladığımızı falan sanıyorlardı sanırım.
Benim sevgilim ise "tamam canım görüşürüz, selam söyle" diyordu en fazla.
Sonuç olarak kimse birbirinin üstüne atlamıyordu ama yalanı yiyenler yalanı yediğiyle kalıyordu.

Siz böyle kıskanç olduğunuz için de sevgilinizin bir işler karıştırdığı için mi yoksa sizden çekindiği için mi yalan söylediğini asla bilemezsiniz. Ama sonuç olarak birbirinize uygun değilsiniz.
Birbirinizi boşuna yıpratıyorsunuz şu an.

burda zaten yalan söylemesi problem ben çok kıskanç bogan bi kadın degilim kendisi de yaptıgının yanlış oldugunu söyledi bana söylemeyip ben kendim gördügüm için bana başka şeyler düşünme fırsatı verdi yoksa oraya gidip birilerine yürüdügünü tabikide düşünmüyorum . sadece kalmalı ortamları sevmiyorum oda alkol vs oldugundan kendiside bende aynı şekilde hoşlanmaz normal bi ilişkide etik olmayan hareket ki kzları tanımıyorum kendi tanıdıgım arkadaşlarıyla rahat rahat takılıp ortamını yapabiliyor.

zaten beyefendi gayet özgür takılıyor. herkesin ilişkilerinde kuralları vardır kişiye göre değişir eminim sizde hayatınızdaki insanı tanımadıgınız ortamda aynı evde kalmasını onaylanmazsınız bu kadarda geniş değilim maalesef.

Ben gerçekten çok rahatımdır o konuda. Eşim İlişkimizin başlarındayken tatile Amerika’ya gittiğinde eski sevgilisinde kalmıştı. Arkadaş kalmışlar onlar. Kız, kızın sevgilisi ve bizimki partiler, gecenin bi yarısı okyanusa girmeler takılmışlar. Bende boynu bükük finallere çalışıyordum o aralar. Kıskandığım tek şey gezip tozması olmuştu.

Ben böyleyim diye doğrusu bu sizin yaptığınız yanlış olarak anlamayın yazdıklarımı. O bahsettiğiniz kurallar karşılıklı rızayla konmazsa patlıyor maalesef. Yaşınız genç tahminimce, o yaşlar geri gelmiyor. İyiki gezip tozmuşum diyorum, yanıma kar kaldı. Kendi içinden gelmezse siz hastayken dışarı çıkmak ne güzel, ama sizin izin vermemeniz, kızmanız sadece yıpratıcı olur iki taraf içinde.

Bence bırakın sizin için çabalasın, eğer gerçekten değer veriyorsa ve seviyorsa değişecektir. Özen göstercektir kırılmamanız için. Siz aramasanızda, açmasanız da telefonu, mesajlara cevap vermesenizde vazgeçmez sizden. Fakat şöyle birşey de var yanlış birşey yaptığına inaniyorsanız eğer zaten ilişkiyi devam ettirmek saçmalık. Fakat aralarında birşey olmadığına inanmıyorsanız, eminseniz ondan o zaman siz bazı duygularınızı törpüleyin onu bu şekilde kabul etmeyi deneyin.

Kendisi daha gecen hafta sen rahatsız oluyorsan kalmam öyle ortamda diyen insandı bu konuda hemfikirdik , izin vermeme gibi bi durum yok ilişkimizde ki ben rahatsız oldugum halde bna deseydiki böyle bi ortamdayım yasagada denk geldi diye ben bişey demezdim samimi oldugu için ..

Burada can alıcı nokta şu aslında, sen aynısını yapsan, kız arkadaşının erkek arkadaşı ile yaşadığı eve, orada başka erkeklerinde olduğunu ve yasaklardan dolayı gidersen orada kalman gerektiğini bilerek gitsen ve gece onlarla ortam yapıp alkol alıp sabahlasan, üstelik bununla ilgili yalan söylesen ve sevgilin de sen bunları yaparken corona olmuş yorgan döşek yatıyor olsa sana vereceği tepki ne olurdu, senin bile isteye böyle bir ortama girdiğinde sadece yalan söylemene mi takılırdı? Buna vereceğin cevap alsında ilişkideki geleceğinizi belirler bence.

Benim tanidigim insanlarsa problem etmezdim . Sanirim biraz hasta olduğuniçin ve bu ciddi bi hastalık iken böyle bi havada olduğu için bozulmuşsun. Bende bozulurdum. Normalde de kızdığın bir şeymiş daha önce uyarmışsın. Haklisin yani, totalde fakat ben ayrılmazdım, ama bu yaptıklarını fitil fitil getirirdim . Bagirmaktan anlamıyorsa susardım . Vicdansa vicdan yaptirirdim üste çıkardım yani musade etmezdim . Sonuçta aldatma olmadığını düşünüyorum . O tarz bi güvensizlik varsa başka tabi

Seni gerçekten seviyor değer veriyor olsa senşn hassas olduğun bi konuda o da hassas olmalıydı. Haberi olmasa bile kapıdan girip kızları gördüğü an "aaa benim bir işim çıktı eve dönemem lazım " deyip dönebilirdi. Aynı olayın tersi olsaydı yani siz tanımadığınız erkekler olan bir evde yatılı kalsanız ne tepki verirdi acaba, hem de yalan söyleyerek. Ben olsam bu adama güvenemem, güven olmayan yerde de ilişki olmaz.

Aynen öyle

Benim sevgilim covid olucak ben kızlı erkekli yatilara kalıcam öyle mi? Hem de yalan soyliycem bunun hakkında? Siz bana kıymet veriyo diyerek tüm suçlamaları reddetmissiniz zaten biz ne onerebiliriz ki

Yazdıklarınız biraz karışık. Anladığım kadarıyla ortada kızıp kavga edecek bir durum yok.
İnsan sosyal bir varlık. Her ne kadar salgın hastalıktan dolayı bunu istediğimiz kadar yapamıyor olsak da birileriyle görüşme, sohbet etme ihtiyacı duyuyoruz. Erkek arkadaşınız da bulunmaktan keyif aldığı bir ortama girmiş.

Dünya sadece bizim etrafımızda dönsün şımarıklığı benim benimseyeceğim bir tavır değildir. Yani ben hastaysam herkes benimle beraber aynı şekilde perişan olsun, mutsuz olsun, sıkıntı yapsın vs. yok öyle bir şey. Hiç arayıp sormamıştır, benim için endişelenmemiştir o zaman kızardım elbette. Ama ben hastaysam sevgilim iyi vakit geçirmesin, arkadaşlarıyla ben iyileşinceye kadar görüşmesin bana tuhaf geliyor.

ben görüşmesine birşey demiyorum ama kalmalı ev ortamı olunca istemiyorum bunu bile bile ben hastayken yaptı önceden söylese kızardım en fazla böyle büyümezdi.
Çocuğun ev arkadaşları değil mi ? Yani onlar getiriyorsa çocuk ne yapsın ? Kalacak başka yer mi arasın ? Kendinin elinde olan birşey değil ki ev arkadaşları olunca hep bu tür problemlet oluyor zaten. Yanlış anladıysam düzelt lütfen.

Bitirdim dedigim sey konusunda geri adim.atmam
Adam.zaten sizi umursamiyor
Bir de şu korona doneminde hele ki kiz arkadasi olarak siz de virus kapmisken evinde insanlari agirlamasi da bana gore sacma
Adam.neresinden tutsan sacmaliklar abidesi
Bitirdiniz madem arkasinda durun
Yoksa bundan sonra ne deseniz de adam kaale.almaz sizi hep siz alttan almak ve saygısızlıklara goz yummak durumunda kalırsınız

Kimse kimsenin sağlığını düşünmüyor yasaklar bile engel olamıyor bu millete sırf bu kadar mal olduğu için bile bitme sebebi

Ayrılıp ayrılmamak sizin kararınız. Ama en azından size yalan söylemeyen biri ile birlikte olsaydınız sanki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…