Erkek arkadaşınız buseyle mi yaşıyor?yakın arkadaşının arkadaşları ve bana diyor ki ben ögrenince benim haberim yoktu Buse çagırmış diyor oysaki evde misafir olduğundan kendi haberi varmış buse bana ben evime gelmek isteyen arkadaşlarıma gelme diyemem diyor benimkinin yalanı çıkıyor güya haberi yoktuya patlıyor.
telefonda konuştuk aradı ama evde birilerinin olucağını söylemedi...Aramıyor oluşu korkudan değil umrunda olmayışından gibi geldi bana. Hem böyle bir şeyi kim kabul ederki zaten?
Bafra ovası,Ayder yaylası....
Bu insan için kendinizi yipratmamalisiniz. Evet sizinpe birlikte hasta olamazdi ama manevi olarak yaninizda olabilirdi. Yalani cabasi bence bu tarz seyler evlenilmeden görüldüğü zaman onlem alinmali. Evlilik oncesi iliskiler karsi tarafi tanimak içindir ve bazi hareketlerin davranislarin izahi yoktur olamaz.Kötü bi süreçden geçiyorum covid 19 oldum ve ağır geçirdim yeni yeni düzeliyorum daha önce bi konu yüzünden rahatsızlığımı belirrtim arkadaşları var kızlı erkekli bende tanıyorum benide biliyorlar bu konuda sıkıntı yok fakat arkadaşlarının ise eve gelen kız arkadaşları var onlar olduğu zaman orda kalmasının beni rahatsız ettiğini istemediğimi belirttim oda tamam dedi kapattık konuyu bi kaç gün önce hastalığımı yogun geçirdigim gün haftasonu kısıtlamasını girdigi gün sosyal medyadan erkek arkadaşımın olduğu ortamda arkadaşı story atmış iki kız daha var evde ve ben bunu sosyal medyadan görüyorum kavga ettik özürler diledi sonradan geldiklerini kısıtlamaya denk geldigini haberinin olmadığını söyledi sonra arkadaşıylada konuşarak yalanını çıkardım beni kaybettiğini söyledim bana yalan söylemediğini sorsaydım olduklarını söyleyeceğini yanlış olduğunu ama uzatmamam gerektiğini söyledi en son attığımmesaj beni kaybettindi o mesajıma bile saçmalıyorsun diye cevap verdi arayamıyor bile beni korkudan ne yapmam gerek bilmiyorum bu durumda tekrar onunla konuşmak çok zor sosyal medyamdan bile çıkartıp tepki vermek istemedim ben hastayken benim rahatsız olduğum ortamda bulunup keyfine bakması çok agrıma gitti tamamen bitirmelimiyim yoksa sessizmi kalmalıyım bu şekilde bilmiyorum..
Alacağı tepkiyi biliyor neden söylesin ki ? Sahtekarlık daha ağır basmıştelefonda konuştuk aradı ama evde birilerinin olucağını söylemedi...
Madem yanlış bir şey yok niye gizlesin ki. Bence bitirin. Hala daha size saçmalama dediğine göre devam etmeye değmezbizim ortak kız arkadaşımızın kız arkadaşları takılmalık vs degil benide biliyorlar ben kalmalı ortamı istemediğim içinde hasta olduğum için demek istememiş tesadüf gördüm o sırada patladı
yalvardıktan sonra saçmalama dedi onun için bitme nedeni degil ama ben sogudum..Madem yanlış bir şey yok niye gizlesin ki. Bence bitirin. Hala daha size saçmalama dediğine göre devam etmeye değmez
hayır buse bizim yakın arkadaşımız buse ve erkek arkadaşı birlikte yaşıyor benimkide çogu zaman onlarda kalırErkek arkadaşınız buseyle mi yaşıyor?
Yuhhayır buse bizim yakın arkadaşımız buse ve erkek arkadaşı birlikte yaşıyor benimkide çogu zaman onlarda kalır
Ay kimse anlayamadı o kısmıBen anlamadım kızlar erkek arkadaşınızın evine mı geliyor?
ben o kızları tanımıyorum isimlerini duydum gelmelerinde bi problem yok ama benim haberim yoktu sosyal medyadan gördüm.Gelmelerini sen yoksun diye mi istemiyosun yoksa hastasın diye mi ? Orayı anlamadım.
kendi atmıyor zaten arkadaşlarından gördüm ben , zaten ögrediğimde yalvardı üstüne ben beni kaybettin dedim arasa bitti diceğimden o kadar eminki sinirimin geçmesini bekliyor kendince yaptıgının yanlış oldugunu biliyor. umrunda degil diye bişey yok eger gerçekten bana deger verdigini bilmesem bu olayın üstüne bu konuyu açmazdım arkadaşlarım bile şok olduHikaye atacak kadar rahatlar. Ayrıca bence korkmuyor umrunda değil. Pişmanlık hisseden insan arar, sorar saçmalıyorsun diye cevap vermez. Ya affedeceğinizi bildiği için rahat, ya da gerçekten umrunda değil. Bilemedim ben affetmezdim şahsen
yazdım bu ev arkadaşlarının evi gelen kişilerde arkadaşlarının arkadaşı .))))Ay kimse anlayamadı o kısmı
misafirine karışmasın tabikide ama onların orda olduğunu bilerek gitmiş akşam 8 den sonra geri çıkamıcagını bilerekde..Yuh
Erkek arkadaşınız misafir gittiği evdeki insanların misafirine nasıl karışacak o zaman
Doğru anladıysam erkek arkadaşınız zaten başkasının evinde misafiryazdım bu ev arkadaşlarının evi gelen kişilerde arkadaşlarının arkadaşı .))))
işte sorun bu evde misafir olduğunu bile bile o ortama gitmesi ben banada haberim yoktu onların oldugundan dedi oysaki varmış evin sahibi arkadaşım söyledi yalanı öyle çıktı..Doğru anladıysam erkek arkadaşınız zaten başkasının evinde misafir
Ev sahibi olan kızın arkadaşları da o eve geliyorlar
Bu durumda en söz hakkı sahibi olmayan kişi erkek arkadaşınız
Misafir geleceğini bilmiyor olabilir onu anlarım zira ev sahibi değilmiş ama evde misafir olduğunu nasıl anlamaz kaç oda kaç salon bu ev
Ortada yalan varsa evet haklısınben o kızları tanımıyorum isimlerini duydum gelmelerinde bi problem yok ama benim haberim yoktu sosyal medyadan gördüm.
normalde zaten sıkıntı yokki karışmıyorum kiminle oturup kalktıgına ama söylememesi benim yanlış şeyler düşünmeme neden oluyor ben evde hasta yatarken kadehler kalkıp kutlamalar yapılıyor.ya bu kadar abartmasaniz mi? sevgiliniz bu insanlarla herhangi bir ortamda denk gelip oturup bir kahve de icebilirdi, arkadasinin arkadasiymis sonucta. zaten sorulara bile duzgun cevap vermiyorsunuz iletisim probleminiz olabilir.
burada tek sorun yalan soylemesi, onun disinda yapmaya calistiginiz kisitlama cok gereksiz. zaten misafir oldugu yerde kimin gelip gidecegine o karisamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?