erkek arkadaşımın saygısızlığı..

Erkek arkadaşınız buseyle mi yaşıyor?

Bu insan için kendinizi yipratmamalisiniz. Evet sizinpe birlikte hasta olamazdi ama manevi olarak yaninizda olabilirdi. Yalani cabasi bence bu tarz seyler evlenilmeden görüldüğü zaman onlem alinmali. Evlilik oncesi iliskiler karsi tarafi tanimak içindir ve bazi hareketlerin davranislarin izahi yoktur olamaz.

Madem yanlış bir şey yok niye gizlesin ki. Bence bitirin. Hala daha size saçmalama dediğine göre devam etmeye değmez

Ben anlamadım kızlar erkek arkadaşınızın evine mı geliyor?

Hikaye atacak kadar rahatlar. Ayrıca bence korkmuyor umrunda değil. Pişmanlık hisseden insan arar, sorar saçmalıyorsun diye cevap vermez. Ya affedeceğinizi bildiği için rahat, ya da gerçekten umrunda değil. Bilemedim ben affetmezdim şahsen

kendi atmıyor zaten arkadaşlarından gördüm ben , zaten ögrediğimde yalvardı üstüne ben beni kaybettin dedim arasa bitti diceğimden o kadar eminki sinirimin geçmesini bekliyor kendince yaptıgının yanlış oldugunu biliyor. umrunda degil diye bişey yok eger gerçekten bana deger verdigini bilmesem bu olayın üstüne bu konuyu açmazdım arkadaşlarım bile şok oldu

yazdım bu ev arkadaşlarının evi gelen kişilerde arkadaşlarının arkadaşı .))))
Doğru anladıysam erkek arkadaşınız zaten başkasının evinde misafir
Ev sahibi olan kızın arkadaşları da o eve geliyorlar
Bu durumda en söz hakkı sahibi olmayan kişi erkek arkadaşınız
Misafir geleceğini bilmiyor olabilir onu anlarım zira ev sahibi değilmiş ama evde misafir olduğunu nasıl anlamaz kaç oda kaç salon bu ev

işte sorun bu evde misafir olduğunu bile bile o ortama gitmesi ben banada haberim yoktu onların oldugundan dedi oysaki varmış evin sahibi arkadaşım söyledi yalanı öyle çıktı..

ya bu kadar abartmasaniz mi? sevgiliniz bu insanlarla herhangi bir ortamda denk gelip oturup bir kahve de icebilirdi, arkadasinin arkadasiymis sonucta. zaten sorulara bile duzgun cevap vermiyorsunuz iletisim probleminiz olabilir.

burada tek sorun yalan soylemesi, onun disinda yapmaya calistiginiz kisitlama cok gereksiz. zaten misafir oldugu yerde kimin gelip gidecegine o karisamaz.

normalde zaten sıkıntı yokki karışmıyorum kiminle oturup kalktıgına ama söylememesi benim yanlış şeyler düşünmeme neden oluyor ben evde hasta yatarken kadehler kalkıp kutlamalar yapılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…