- Konu Sahibi pembe_benekli_balon
Hayatımda 2 kez aşık oldum.. ilki ile 6-7 yıl sürmüştü.. İlk aşkım , geçmişte kız arkadaşıyla kaza ile birlikte olmuş ve vicdan azabı duyuyordu o kızın evlenmesini bekledik yıllarca sonra o kız evlendi ve aradan bir yıl geçti başka bi sebepten ayrıldık... sonra hayatıma başka girenler oldu ama bir daha aşık olamadım ta ki ikinci aşık olduğum erkeği yani şu an bahsedeceğim kişiyi tanıyana kadar... Öyle böyle değil resmen bi daha olmam derken kör kütük aşık oldum.... herşey güzel gideren bir gün eski kız arkadaşı ilişkimiz olduğunu faceden duyup buna ulaşıyor ve tehdit ediyor.... Geçmişte cinsellk yaşadığı kız arkadaşı yani... yıllardır evlilik baskısı yapıyormuş bu sevmediği için evlenmemiş hep kaçmış... Hep vicdan azabıyla yaşamış ama evlenmeye de yanaşamamaş bi türlü.... Bi de kız buraya atanmış aynı dairede çalışacaklar yani bu video kaydından korkuyor... o kızla birlikte olduğu anı video almış güya kız bunu tehdit ediyormuş.... Şimdi şu son atamalarla kız bu şehre onun çalştığı kuruma atanmış.. kızı biliyorum daha önceden anlatmştı ama onunla böyle problemlerş olduğunu bi,lmiyordum bana ilişkilerinin seviyeli bi şeilde olduğunu anlatmştı... Bu kızın buraya atandığı doğru çünkü kızın resmini ismini vs biliyorum öğrenebilirim... cinsellik yaşadıklarıda doğrudur da ben video kaydına inanmıyorum güya kız kendisi kaydetmiş ne tuhaf hangi kız yapar bunu, çünkü anlatışına göre ilk kez yakınlaşmışlar ne olduysa o gün olmuş kız nerden bilece bakire bi ız nasıl birlikte olmayı planlayarak öyle birşey düşünür ve bi de bu kızın tesettürlü olduğunu söylemişti.. ço tuhaf... inanmadığımı söylüyorum yemin ediyor.... Zaten bu insanla yollarımı ayırdım da benim anlamadığım bu işte bi tuhaflı var çözemedim... hem öyle bi kayıt varsa bu görüntüleri kız ortaya çıkarsa ne olur ki... devlet emmuru olduğu için aynı yerde de çalşmaya başlayacaklar güya ondan korkuyor ama ben bu kaset olayına inanmıyorum
Hem ne tuhafsa ortaya bu vakte adar çıkmayan kaset yeni peydahlanıyor...
Asıl merak ettiğim ben neden hep aynı acıyı yaşıyorum... ilk aşık olduğum erkekte de aynı geçmişte ki yaptığı bi hata bizi yıllarca yıprattı... şimdi gene aynı şeyi bi daha yaşadım.. Neden hep aynı şeyi yaşıyorum

Asıl merak ettiğim ben neden hep aynı acıyı yaşıyorum... ilk aşık olduğum erkekte de aynı geçmişte ki yaptığı bi hata bizi yıllarca yıprattı... şimdi gene aynı şeyi bi daha yaşadım.. Neden hep aynı şeyi yaşıyorum