- 11 Mart 2010
- 5.252
- 718
- 398
- Konu Sahibi pembe_benekli_balon
-
kız nete koymaktan ziyade şimdi kız bunun çalştığı kuruma kpss ile atanmış , bayramdan sonra göreve başlayacak ve aynı dairede çalışacaklar.. iş yerinde gösterirmiş.. bi de bu adam cesur biri böyle birşeyden nasıl korkuyor anlamadım....
Ben sadece işin aslını bilmek istyorum , çok üstüne gittim ama bu şekilde olduğunu gerçek olduğunu söylüyor.... Tüm değer verdiği herşeyin üzerine yemin ediyor... çok tuhaf
destekli bir yalan söyleseymiş. hiç bir kız demez ki bırak o adamı, elimde seks kaseti var nete veririm yoksa diye
tabi kız maske taktıysa onu bilemem
Beni değil ayrıldığım erkek arkadaşımı tehdit ediyor.. onunla evlenmezse rezil edermiş onu... benle bi ilgisi yok o insanla da yollarımı ayırdım ama benim anlamadığım bu çok tuhaf kız neden böyle bişey yapsın.... acaba yalan var mıdır bu işte.... Bi de ben neden hep bu tarz şeyler yaşıyorum
Tehlikeli sularda yuzuyorsun.
bende diyorum aynısını söyledim, hiç kimse memuriyetini yakmaz diyorum... kızın tek derdi bunla evlenmekmiş herşeyi göze almış güya..
Kız neden kendini rezil etsin? Erkek arkadaşınız bunu düşünemeyecek kadar saf değildir benim burnuma iyi kokular gelmedi.
Ha oldu ki kız kendini de ortaya atacak kadar rezalet meraklısı o halde savcılığa versin, böyle şeyler kızların başına geldiğinde polise, savcılığa gidiyor artık da erkek arkadaşın niye kuyruğunu kıstırıp oturuyor yerinde?
Asıl olayın korkusu olduğuna emin misin başka şeyler mi var bunun altında?
bir de bu kız evli değil miydi ?öyle yazmıssın konunun başında.
yok yok... o il ayrıldığım sevgilimin ki... o zamanda böyle bi olay yaşamıştım ama o kız öyle şantaj falan yapan biri değildi sade vicdan azabı duyuyordu o evlenene ne kadar evlenmem demişti.... bi,zde ciddi birşey yapamıyorduk ama o kişi ile de ayrıldım... sonra bunla tanıştım bununda böyle sorunu çıktı ama bun ki çirkef çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?